Horoszkóp

Az elengedésben segít év utolsó teliholdja

2016 utolsó teliholdja december 13-án az Ikrek jegyébe ért. Most remek lehetőséget kapunk, hogy mindent elengedjünk, ami hátrahúz, és energiával feltöltve álljunk az új lehetőségek elé!

December 13-án az Ikrek jegyébe érkezett a telihold, ami bár nem olyan látványos, mint a novemberi szuperhold, még így is nagyobb és fényesebben ragyog, mint egy szokványos telihold. A Hold azonban nemcsak a szemünket gyönyörködteti, hanem segítő energiákkal hat ránk.

Az Ikrek jegyében most épp az elengedést segíti: ahhoz, hogy befogadjuk az Ikrek szabad, áramló energiáit és a változásokat, amiket az új év tartogat, először el kell engednünk mindent, ami hátrahúz, ami gátolja a szabad szárnyalást.

Az elengedésben segít év utolsó Teliholdja

Most érdemes megvizsgálnunk, milyen viselkedésmintáktól, berögződésektől nem tudunk szabadulni, és utána célzottan megpróbálkozni ezek elengedésével. A telihold most segít, hogy mindezt ne görcsösen, hanem könnyeden tegyük.

 Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top