Horoszkóp

Eddz a csillagjegyed szerint! – 1. rész

A horoszkóp nem csak a szerelmi életünkre érvényesíthető, sőt! A csillagjegyünk alapján azt is kideríthetjük, milyen edzést válasszunk!

Kos

A Kos igazi vezéregyéniség, aki nem vár senkire! Olyan edzést válassz, ami illik kirobbanó energiáidhoz és elképesztően gyors anyagcserédhez. Te nem tudsz sokáig egy helyben maradni, és a versenyszellem is motivál: a foci, a kosárlabda és a funkcionális tréningek is neked valók.

Bika

A Bikák szeretnek otthon ülni – na jó, legyünk teljesen őszinték: gyakran szó szerint ki sem lehet őket robbantani a kanapéról! Válassz olyan mozgásformát, ami illik a komótos tempódhoz, és amiben egy dologra irányíthatod a fókuszod: a jóga vagy a harcművészetek remekül passzolnak hozzád!

Ikrek

Az Ikrek semmit nem utál jobban az unalomnál. Olyan sporttal próbálkozz, ami kielégíti az újdonság és az izgalom iránti szükségleted: a zumba, a vízi aerobik vagy az úszás szuperül beválhatnak nálad.

Edzz a csillagjegyed szerint! - 1. rész

Rák

A Rákok természetüknél fogva imádják a vizet. A hullámok kifejezetten feltöltő, nyugtató hatással vannak rád, ezért bármilyen vízi vagy vízközeli sport illik hozzád.

Oroszlán

Az Oroszlán edzés közben is imád a középpontban lenni. A versenyt is jól bírod, ezért választhatod a csapatjátékokat, de akár a harcművészeteket vagy a bokszot is.

Szűz

 A Szűz szeret hosszú távra tervezni. Te nyugodtan belevághatsz egy maratonba, nem fogod elunni magad! A felkészülés mellé azért iktass be heti egy-két alkalom szórakoztató testmozgást is, valamint ne feledkezz meg a pihenésről sem: masszázs vagy fürdő, a lényeg, hogy relaxálj!

SunSigns

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top