Horoszkóp

Így mutatjuk ki a szeretetünket a csillagjegyünk szerint – 1. rész

Mindannyian másképp mutatjuk ki a szeretetünket, és a romantikát is millióféleképpen értelmezzük. A csillagjegyünk most elárulja, hogyan!

Kos

A Kos gyakran figurázza ki és ugratja a párját. De ne aggódj! A heccelődést csak azzal szemben engedik meg maguknak, akit igazán szeretnek, és akivel biztonságban érzik magukat.

Bika

A Bika az egyik legcinikusabb csillagjegy. Egyenesen megmondja, amit gondol – így azt is, amit érez irántad. Sőt meg is magyarázza, miért vonzódik hozzád. Az üres bókok viszont nem az erősségei, ezt ne is várd tőle!

Így mutatjuk ki a szeretetünket a csillagjegyünk szerint - 1. rész

Ikrek

Az Ikrek szórakoztató, kellemes társaság. Ezzel együtt gyakran azzal is flörtölnek és annak is bókolnak, akihez nem vonzódnak túlságosan. Így könnyű őket félreérteni, ám ha valaki igazán bejön nekik, annak kerek-perec megmondják!

Rák

A Rákok született romantikusok: virággal és bókokkal hódítanak, a kapcsolatban pedig minden gondoskodást megkapsz tőlük. Ők azok az emberek, akik emlékeznek nemcsak a te szülinapodra, de még a szüleidére, sőt a háziállataidéra is!

Oroszlán

Ha az Oroszlán szeret valakit, az kihozza belőle a birtoklási vágyát! Emellett mindent megtesz, hogy ő kerüljön a szeretett lény életének középpontjába.

Szűz

Abból tudhatod, hogy egy Szűz igazán szeret, hogy meglátod a hibáit. Mások előtt ugyanis sosem bújik elő a tökéletesség és hibátlanság álcája mögül. 

Tudj meg még többet a csillagjegyekről az NLCafén:

Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top