Horoszkóp

Így viselik a szomorúságot és a gyászt a csillagjegyek – 1. rész

Most arról tudhatsz meg többet, hogyan viselik a szomorú, gyászos, kétségbeesett időszakokat a csillagjegyek, hogy biztos támaszuk legyél!

Kos

Ha valami szomorúság éri, a Kos impulzívabbá, agresszívabbá válik. Könnyebben megsértődik, és olyanokon is vitázni kezd, amiken egyébként eszébe sem jutna fennakadni.

Bika

A Bika, ha szomorú, kétségbeesett időszaka van, inkább a magányt és az elszigetelődést választja. Ebben a lelkiállapotban csak bosszantanák az emberek, akiket nem tudja, hogy kezeljen, és hogy ne húzza fel magát rajtuk.

Így viselik a szomorúságot és a gyászt a csillagjegyek - 1. rész

Ikrek

Ha az Ikreket bántja valami, addig analizálja a helyzetet, míg a valóság talaját is elhagyja. Ilyenkor az egyébként szociális Ikrek elérhetetlenné, csendessé válik.

Rák

A Rák képes teljesen összeomlani, ha valami baj éri. Nem ritka nála, hogy a lelki problémák testi tünetekként jelentkeznek, például hasfájás, gyomorpanaszok formájában.

Oroszlán

Az Oroszlán arcára van ugyan írva, mikor gondterhelt, beszélni mégsem szeret róla. Ehelyett hangulatingadozásokra és mártírjátszmákra számíthatnak tőle a hozzá közel állók.

Szűz

 A Szüzeket szinte lehetetlen megvigasztalni: ha szomorúság gyötri őket, nem válaszolnak az emberek közeledésére. Ha mégis megteszik, annak általában veszekedés lesz a vége.

Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top