Horoszkóp

Ezért vagyunk boldogtalanok a csillagjegyünk szerint – 1. rész

A csillagjegyed most nemcsak azt árulja el, mitől vagy boldogtalan, hanem abban is segít, hogy tudsz kilábalni a szomorúságból.

 Hacsak nem ért minket valamilyen tragédia, néha nehéz meghatározni a boldogtalanságunk forrását. Ám amíg nem tudjuk megfogalmazni, mitől érezzük magunkat levertnek, addig kilábalni sem tudunk a rosszkedvből. A horoszkópod most segít fényt deríteni a boldogtalanságod okára, és azt is elárulja, hogyan segíthetsz magadon, hogy boldogabb legyél.

Bak

A Bakokra kifejezetten jellemző, hogy akkor is találnak okot az aggódásra, amikor minden a legnagyobb rendben van. Hiába mesterei valaminek, elhitetik magukkal, hogy nem elég jók. Ha úgy érzik, mások nem értékelik az apró részletekbe tett erőfeszítéseiket, szintén letargiába süllyednek. Hajlamosak elfeledkezni róla, hogy nincsenek egyedül, és mindig számíthatnak a szeretteikre – ezen kellene változtatniuk, valamint elhinniük magukról, hogy elég jók!

Vízöntő

A Vízöntők képesek annyira túlvállalni magukat, hogy végül nem marad energiájuk semmire. Két helyzet között nagyon nehezen döntenek, amitől szoronganak: rengeteg energiát pazarolnak el arra, melyik döntés lenne a jobb. Jól tennék, ha több időt hagynának maguknak a pihenésre, hogy kikerüljenek a negatív spirálból.

Halak

Ha valakiben megingott a bizalmuk, a Halak jegy szülöttei borzasztóan lesújtva érzik magukat, és ebből az állapotból nehezen keverednek ki. Szeretnék azt hinni, hogy a világban többségben vannak a jó emberek, és mikor azt észlelik, hogy ez nem így van, kétségbeesnek. Ilyenkor sírják ki magukat, aztán töltődjenek fel újra reménnyel! 

Ezért vagyunk boldogtalanok a csillagjegyünk szerint - 1.rész

Kos

A Kos számára nincs elkeserítőbb, mint mikor nem lát célokat maga előtt. Legyen szó karrierről, vagy párkapcsolatról, ha nincs perspektíva vagy kihívás, a Kos magába zuhan. Azt sem bírja elviselni, ha úgy érzi, valami visszahúzza. Ilyenkor vagy változtasson, vagy próbálja meg új fénybe helyezni a meglévő dolgokat.

Bika

Ha a Bikának nem megy 100%-osan valami olyan, amiről tudja, hogy egyébként profi benne, teljesen elkeseredik. Az is ki tudja borítani, ha összesűrűsödnek a feje felett a teendők, és tudja, hogy nem lesz képes mindenütt a maximumot nyújtani. Azzal segíthet magán, ha vesz egy mély levegőt, minden feladatra időt hagy, és a pihenést sem sajnálja magától.

Ikrek

 A szabad szellemű Ikrek megszállottan keresi a nagyobb szintű boldogságot. Ám magasabbról nagyobbat is lehet zuhanni: ha az Ikrek csalódik valamiben, vagy korlátozva érzi magát, nagyon elkeseredik. Ilyenkor fontos, hogy belevágjon új kihívásokba, megismerjen új embereket, és visszaszerezze a boldogságba vetett hitét.

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top