Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Új utakra hív a hétvégi telihold

A hétvégénket a Kosban megszülető telihold határozza meg. Most talán feszültebb és érzékenyebb vagy, és talán úgy érzed, hogy semmi sem úgy van, ahogyan szeretnéd. A Kos telihold felnagyítja a feszültségeket, hogy ezzel is új utak, új megoldások keresésére ösztönözzön. Ez a változások és a változtatások hétvégéje. Most a szerelmi életedben és a pénzügyi életedben is elindíthatod azokat a változásokat, amelyekre olyan régóta vágysz. Különösen akkor jársz jól, ha teszel is ezekért a változásokért, és nem csak elmélkedsz róluk. A rövid hétvége a tettek ideje, nem az álmodozásé.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Tele vagy energiával, de ez az energia könnyen fordulhat egyfajta ideges feszültségbe benned. Ezzel a feszültséggel azonban egész biztosan a szerelmed agyára mész majd, és tuti nem teszel vele jót a kapcsolatodnak. Érdemes mindenben a fejlődés és a változás lehetőségét keresned, és érdemes változtatnod is. A párkapcsolatodban új közös célokat kellene kitűznötök, mert ez mindkettőtöket lenyugtat majd.

Bőség: Vedd a kezedbe a dolgokat! Lehet, hogy máskor szívesebben bízod a pénzügyeidet szakértőkre, most mégis az a legjobb, ha te magad gondolkodsz el a lehetséges megoldásokon és ügyleteken. Egyszerűen csak vedd vissza az irányítást a pénzügyeid felett.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A béke a legfontosabb a számodra, és az, hogy érzelmileg biztonságban érezhesd magadat a hétvégén. Úgy érzed, hogy túl sok minden változik az életedben, túl sokat változott a szerelmed, és most nem tudod, hogy mire készülj. Fontos, hogy a hétvégén megtaláld azokat a közös értékeket, amelyek a kapcsolatotok szilárd alapjai lehetnek. Most az egyformaságaitokra koncentrálj, és ne a különbözőségekre.

Bőség: Egyre inkább a gyors és azonnali megoldások híve vagy, és egyre fontosabb a számodra, hogy ne kelljen sok időt elvesztegetned. A hétvégén felismered, hogy milyen igaz a mondás: “Az idő pénz.” Most bánj jól az időddel, és ne pazarold el!

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Sokkal egyszerűbb a helyzet, mint ahogyan azt képzeled. Sokkal egyszerűbb megoldanod azt a konfliktust, ami szépen lassan kibontakozik köztetek, mint hinnéd. Fontos, hogy értsd: a párod most olyan, mint egy figyelemhiányos óvodás. Mindent azért tesz, hogy felfigyelj rá, hogy vele foglalkozz, hogy őt pátyolgasd. Minél több szeretetet és figyelmet adsz neki a hétvégén, annál hamarabb gyógyul meg köztetek ez a feszültség.

Bőség: Egy kicsit talán máshogy használod a pénzt a hétvégén, mint ahogy eddig szoktad. Kezded felismerni a dolgok valódi értékét, és ez átírja a fejedben azt a képet, amit a pénzköltésről eddig kialakítottál. Most szívesebben költesz olyasmire, amire máskor nem szántál pénzt.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ambivalensen alakul a hétvégéd szerelmi szempontból. Igazán mélyen vágysz a szerelemre, a gyengédségre, az erotikára. Ugyanakkor igazán határozottan kiállsz a saját érdekeidért. Talán már-már túl határozottan is. Most hajlamos vagy arra, hogy ott is támadást láss, ahol erről szó sincs. Könnyen lehet, hogy úgy érzed, a párod nem támogat olyan erősen, mint ahogy kellene, de ez csak egy félreértés. Ha tisztázzátok a félreértést, a romantikus pillanatokat is átélhetitek.

Bőség: Néha úgy érzed, hogy van benned némi zavar a pénzzel kapcsolatban. Miközben úgy érzed, hogy neked nem szabad “felesleges” kiadásokra költened, szívesen adsz kölcsön másoknak, hogy a hóbortjaikat finanszírozhassák. Itt az ideje kiállnod magadért, és a saját hóbortjaidra költeni másokéi helyett.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Egyszerre vagy melankolikus és feszült a hétvégén. Ha most nem élsz párkapcsolatban, vedd körül magadat emberekkel és menj társaságba! Ha párkapcsolatban éltek, akkor pedig érdemes egymásra figyelnetek a hétvégén. Érdemes úgy alakítanod, hogy legalább vasárnap legyen időtök arra, hogy kettesben maradjatok egymással. Most az érintések fontosabbak a szavaknál, a szavakból ugyanis könnyen fakadhatnak félreértések a következő napokban.

Bőség: Ideje lenne rendet tenni a számládon és a pénztárcádban. Ez fizikai rendrakást is jelent: rengeteg felesleges kártya, kupon, blokk és fecni halmozódott fel a tárcádban. A bankszámládon pedig érdemes ellenőrizned az állandó levonásokat, és internetes költéseket – ezzel még spórolhatsz is.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy érzed, hogy a szerelmetek körül egy különleges védőburok jött létre. Mintha egy boldogságburokban élnétek, és a külvilág gondjai épp csak elmosódott foltokként jelennek meg körülöttetek. A rövidített hétvége ellenére könnyen lehet, hogy több időtök lesz egymásra a szerelmeddel, mint máskor. Talán most értettétek meg, hogy hogyan kell bánni az időtökkel annak érdekében, hogy mindkettőtöknek a legjobb legyen.

Bőség: A legegyszerűbb döntés a legjobb döntés. Igen, tudom, hogy szívesen bonyolítanád túl a pénzügyi döntéseidet, és szívesen készítenél előzetes becsléseket arról, hogy mikor mi történik a pénzügyi világban. Most mégis egy egyszerű, átlátható, biztonságos megoldást kellene választanod.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ha úgy érzed, hogy a szerelmed megsértett, vagy egyenesen megtámadott, akkor állj meg egy pillanatra, és tegyél fel magadnak egy, mindössze egyetlenegy kérdést: “Biztos ez?” Most könnyedén érted félre a szerelmed viselkedését, és könnyedén reagálsz az indokoltnál sokkal harciasabban. Lehet, hogy ő csak szikáran és egyértelműen akar fogalmazni, te pedig azt hiszed, hogy parancsolgat és kioktat. Most válaszd a megértést, és nézz a szavak mögé!

Bőség: Arra vágysz, hogy egy nagyobb anyagi változás történjen az életedben. Erre az anyagi változásra meg is van minden esélyed. Csak annyit kell tenned, hogy egy apró változással elindítod azt a folyamatot, amelynek a végén egy új bevételi forrásra találhatsz.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Igazán elemedben vagy a hétvégén. Úgy érzed, hogy most sikerült visszatérned az erődbe, sikerült teljes egészében megmutatnod és szétárasztanod az egyéniségedet. Amit nem veszel észre, az az, hogy ezzel talán elnyomsz másokat. Most figyelj oda arra, hogy a szerelmed ne érezze úgy, hogy mindig te döntesz helyette, és mindig annak kell lennie, amit te akarsz. Kérdezd meg őt, és figyelj oda arra, amit mond, mert ő most szívesen kiöntené a lelkét neked.

Bőség: Fontos, hogy észrevedd: rengeteg anyagi lehetőség vesz körül. Rengeteg lehetőséged van arra, hogy növeld a bevételeidet, de ezek a lehetőségek talán nem vágnak egybe azzal, amit eredetileg elképzeltél a bőség áramlásáról. Könnyen lehet, hogy a következő napokban szokatlan ajándékok formájában érkezik hozzád a bőség.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Egy kicsit kívülállónak érezheted magadat a hétvégén. Úgy érezheted, hogy mindenkinek sokkal jobb, izgalmasabb és erotikusabb a párkapcsolata, mint neked. Fontos, hogy most a figyelmedet másokról önmagadra és a párodra fordítsd. Akár párkapcsolatban élsz, akár keresed az igazit, most arra figyelj, hogy te mire vágysz. Te milyen kapcsolatot szeretnél, te hogyan tudod kifejezni a szerelmedet, a szeretetedet másoknak? Ez az igazán fontos kérdés a hétvégén, nem az, hogy mások milyen kapcsolatban élnek.

Bőség: Sokkal szerencsésebb vagy, mint azt gondolnád. A bőség most szerencse és nyeremények formájában érkezik az életedbe, de kérlek, ne felejtsd el, hogy nem szabad a szerencsére bíznod a családod anyagi boldogulását. Ha meghozod a döntéseidet, ha határozottan cselekszel, a szerencse is szívesebben melléd áll, mintha lustálkodsz.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Az érzéseidet pusztán el kellene fogadnod. Az érzéseid úgy tökéletesek, ahogy vannak. Nincs olyan, hogy valamit érezned kellene, és te nem azt érzed. Az érzelmeid mindig pontosak és helyénvalóak. Ezt azért érdemes tudatosítanod magadban, mert mostanában aggódsz amiatt, hogy nem azt érzed, amit szerinted érezned kell. Az érzelmeket azonban nem lehet irányítani. Az érzelmek arra valók, hogy felismerjük, elfogadjuk, megéljük és megszeressük őket – akár beleillenek a terveinkbe, akár nem.

Bőség: Sokkal egyszerűbb megoldanod a pénzügyi nehézségeidet, mint azt gondolnád. Egyszerűen csak el kellene fogadnod azt a helyzetet, ami van. Egyszerűen csak el kellene fogadnod, hogy most itt van előtted ez a megoldandó feladat. Amíg tagadod, amíg menekülsz előle, és amíg fejben akarod megoldani, valójában csak a megoldást odázod el.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nem kellene hagynod, hogy mások mondják meg neked, mit is kellene tenned. Valahogy most mindenki abba akar beleszólni, hogy te mit tegyél, te hogyan dönts, te hogyan érezz. Pedig azt, hogy mit kell vagy nem kell megtenned, csak egy ember tudhatja: te magad. Talán a szerelmed is érezheti ezt, de ezzel vége is az illetékesek listájának. Minél előbb kizárod az életedből a kibiceket, annál előbb köszöntheted az életedben a boldogságot.

Bőség: Fogalmad sincs, hogy mit tegyél egy fontos pénzügyi döntéshelyzetben. Épp ezért az első és legfontosabb lépés az, hogy kérj haladékot, kérj egy kis gondolkodási időt. Abban a pillanatban, hogy lekerül a válladról ez a sürgető nyomás, azt is tudni fogod, hogy mi a jó döntés a számodra. Az idő szorításában most nem tudsz jó döntést hozni.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Gondolja magadra úgy, hogy te vagy a csoda valaki számára. Sőt! A szerelmed számára pontosan te magad vagy a csoda, az, aki fénnyel, boldogsággal és izgalommal tölti meg a napjait. Ha most szingli vagy, akkor a leendő szerelmed az, akinek te magad leszel a boldogság. A hétvégén törekedj arra, hogy tudatosan adj ajándékot másoknak. Nem kell nagy dolgokra gondolnod: az időd, a figyelmed, a mosolyod, a megnyugtató szavaid a szerelmednek és minden ismerősödnek is segítenek majd.

Bőség: Nagyszerű ötleted van arra, hogy hogyan támogass másokat a lehetőségeiddel, és hogyan segíts másokat közelebb kerülni az anyagi jóllétükhöz. Most a segítségben, mások támogatásában, a tanácsadásban élheted ki magadat. Ne felejtsd el: nem halat kell adnod az éhezőknek, hanem hálót, hogy maguk is halászhassanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top