Horoszkóp

Hogyan találd meg az igazit?

Ha boldog párkapcsolatra vágysz, nem elég néhány kósza elképzelés az igaziról. Pontosan tudnod kell, hogy hogyan kívánj. Az univerzum ugyanis úgy váltja valóra álmaid, ahogyan a gondolat erejét küldöd felé.

A keresés az oldottság gátja. Mindaddig, ameddig keresel, egy bizonyos célhoz ragaszkodsz. Egy kivetített álomképhez, amelyet tudatod eltervezett, s amely után fáradhatatlanul kutatsz. A képzeletedben ez mindig olyasvalaki, akinek nincsenek hibái. Egy makulátlan álomkép, árnyoldal nélkül. Ilyesmi azonban csak a képzeletedben él, amit bármikor működésbe hozhatsz vagy módosíthatsz. Mégis keresel valakit, aki hozzád illik. Vagyis az árnyoldalaiban is hozzád hasonló. Ha jobban megnézed, egyben önmagadat is keresed, elvégre azt is elvárod, hogy a szeretett társban viszontlásd önmagad. A lényeges dolgokról, a hűségről, családról, szeretetről és az életvezetésről is úgy gondolkodjon, mint te. Ilyenkor a képzelet már nem segít, mint ahogy a rendületlen keresés sem, amivel inkább meggátolod az igaz szerelmet, semmint elősegítenéd.

Olvasd el ezt is!

Nem kívánni nehéz, hanem a következményeket felmérni. Ezért olyan fontos, hogy pontosan mit is kívánsz. Ha rosszul állítod össze a kívánságlistádat, beláthatatlan következményekkel kell számolnod. És mégis, hiába van ekkora jelentősége, sokszor még elképzelésed sincs arról, milyennek kellene lennie az „igazinak”. Bár azt hiszed, tisztában vagy vele, valójában nem tudod, hogy milyen társsal lennél boldog. Emögött pedig gyakran egy másik kívánság rejlik: az, hogy nem akarsz többé egyedül lenni.

1. Légy tisztában vele, mit is akarsz

Mielőtt elküldöd a „megrendelésedet”, tisztában kell lenned vele, hogy milyen társat kívánsz magadnak. Készíts egy listát, amelyben elég gyorsan kiderítheted, hogy mit vársz el egy párkapcsolattól, mit vagy hajlandó megtenni érte, és ennek megfelelően milyen társ illik hozzád leginkább.

2. Hogyan készítsd el a kívánságlistát?

Egy nagy lapot ossz két oszlopra. Az első oszlopba azt írd, amit az eljövendő párkapcsolattól remélsz, ide írd minden kívánságodat és vágyadat. Írd le azt is, hogy milyen hibákkal rendelkezik, a legapróbb részletig. Írj le mindent, ami eszedbe jut. Milyen a külseje, alakja, és a jellemvonásait is. Ügyelj azonban arra, hogy ne állíts a listával saját magad elé túlzott elvárásokat. Képzeld el például, hogy társad atletikus, sportos alkat, és persze nagyon jól néz ki. Ehhez azt is feltételezni kell, hogy leendő társad szeret sportolni, és ebbe téged is szívesen bevonna. Gondold át, vajon tényleg ezt akarod? Ez az első oszlop valószínűleg elég hosszú és bőséges lesz. 
A második oszlopba azt írd, hogy te mit tudsz adni a kapcsolatba. Jól gondold át, hiszen saját magadnak írod a listát. Ne szégyelld bevallani magadnak, ha valamit nem szeretnél hosszú távon, vagy nem okozna örömet, és ne állíts magad elé teljesíthetetlen dolgokat. Légy tisztában azzal, hogy amit nem tudsz magaddal vinni egy kapcsolatba, azt megtalálni sem fogod. Vagyis érdemes olyan társat keresned, akivel közösen alakíthatod ki mindazt, ami hiányzik.

Ha elkészültél a tökéletes listával, tedd el olyan helyre, ahol más nem olvashatja el. Ez a hely lehetőleg különleges, szép legyen, ami azt jelzi, mennyire fontos és szent a te szemedben ez a kívánság. A lényeg, hogy tudj a kisugárzott kívánság erejéről, és ezt többek között a különleges helyen őrzött kis papíroddal erősítsd tovább. Amikor magadban a társad megtalálására koncentrálsz, akkor is gondolj erre a listára. Minél konkrétabban jeleníti meg képzeleted a kívánságodat, annál gyorsabban helyre kell állítania az univerzumnak a képzelet és a valóság közötti egyensúlyt. Minél gyakrabban teszel úgy, mintha boldog párkapcsolatban élnél, annál gyorsabban válik valóra az álmod, mert folyamatosan hihetetlenül erős energiát sugárzol magadból.

3. Miért kell a kívánságlista?

Tanulságos emlékeztetőként is szolgál ez a papír értelmed számára. Ugyanis többnyire gyorsan elfelejtheted, hogy mit írtál le. Nagyjából talán még emlékszel rá, de a pontos megfogalmazás általában kimegy majd a fejedből. Ha pedig nem rögzíted írásban a kívánságodat, előbb-utóbb úgy érzed, hogy az események logikátlanul követik egymást.

Ha boldog párkapcsolatra vágysz, nem szabad azt  kívánnod, hogy „meg akarom találni az igazit”, mert akkor minden a régiben marad. Az univerzum úgy érti, hogy akarsz valamit, ezért a valamit akarás állapotát teremti meg számodra. Mert számára nem létezik jelen és jövő. Azt adja, amit gondolsz és érzel. Ez pedig számodra azt jelenti, hogy mindig jelen időben kell kívánnod, sohasem a jövőt illetően. Ha azt mondod, „készen állok a szerelemre”, minden ajtó megnyílik előtted. Véget vethetsz a keresgélésnek. Ha azt mondod: tudom, hogy megvan az igazi, olyan, mint ahogy leírtam, és most megjelenik az életemben”, meg is kapod a kívánt személyt.

4. Hogyan kívánj?

Ez a lista veszélyes is lehet, ha pillanatnyi hiányérzetedből kiindulva fogalmazod meg a kívánságodat. A kívánság ugyanis teljesül. De az már nem biztos, hogy a javadra szolgál. Éppen ezért nagyon meg kell gondolnod, hogy pontosan kit szeretnél magadhoz vonzani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top