Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Mondd ki az igazadat!

Hetek óta erősödhet benned az a vágy, hogy kimondd az igazadat, feltedd a kérdéseidet és tiszta vizet önthess a pohárba. Az életed valamennyi területén szeretnél tisztázó beszélgetéseket tartani, és most életed minden fontos szereplőjével szeretnéd átbeszélni a helyzetet. Jó hírem van: ezt a hétvégén megteheted, de be kell tartanod néhány szabályt. Egyrészt csak a saját érzéseidről beszélj, másrészt csak a szelídség szűrőjén megszűrve mondd ki a szavaidat.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Ha úgy érzed, hogy elfogyott a lendületed, akkor érdemes a szerelmedhez szaladnod egy kis feltöltődésért. Ha úgy érzed, hogy nincs már erőd ahhoz, hogy a szerelmed előtt a megszokott tökéletes formádat mutasd, akkor végre megérett a kapcsolatotok arra, hogy magasabb szintre lépjetek: az őszinteség szintjére. Most végre felvállalhatod magadat a szerelmed előtt kimerülten, lendület nélkül, tanácstalanul, kócosan, vagy akár kétségbeesetten is. Ő téged szeret testestül-lelkestül, nem pedig azt a képet, amit fel szerettél volna építeni neki.

Bőség: Az igazság mindig kiderül, még akkor is, ha olyan sokat teszel azért, hogy álcázd azt, és elrejtsd. Sokkal egyszerűbb lenne, ha ehelyett végre felvállalnád, és kimondanád az igazságodat. Sokkal egyszerűbb lenne mindenkinek, ha nem akarnád folyton megváltoztatni, megcsavarni vagy álcázni a tényeket.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Amikor segítséget kérsz a barátnőidtől szerelmi kérdésekben, akkor egy nagyon határozott elképzelésed van arról, hogy mit szeretnél hallani. Nagyon határozott az elképzelésed, de egyáltalán nem biztos, hogy azok a szavak hangoznak el, amelyeket te kitaláltál. Most készülj fel arra, hogy mások máshogy látják a viszonyotokat. De tudatosítsd magadban azt is, hogy kívülről nem látszik minden. Mint ahogy belülről sem láthatod a teljes képet. Pont ezért kérsz tanácsot: hogy azt, amit a barátnőid gondolnak, összerakhasd azzal, amit te gondolsz, és így kialakuljon a teljes kép.

Bőség: Régen tudtad a megoldást abban a helyzetben, amelybe most megint belekerülsz. Ha vannak naplóid, vedd elő őket, vagy lapozz vissza a naptáradban, és egyszerűen csak idézd fel azt, hogy mit tettél évekkel ezelőtt ugyanebben a helyzetben. A jól működő megoldásokon ne most akarj változtatni.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szerelmes vagy, és maga a szerelem az, amely segít neked abban, hogy jól vedd az akadályokat. A szerelem a mentsvárad, a hajtómotorod, az az érzés, amely átsegít a feladatok és a nehézségek sűrűjén is. De nem kell, hogy a szerelem csak érzelmi erőt adjon. Kérdezd meg a szerelmedet: ő mit tenne a helyedben. Ha átbeszéled vele a helyzetedet, könnyen kiderülhet, hogy sokkal jobb ötletei vannak, mint azt te eddig sejtetted volna. Ilyen módon a szerelmed lehet az, aki segít neked a munkádban.

Bőség: A szerelmed lehet az, aki segít neked a pénzügyekben is. Ha pedig most még egyedülálló vagy, akkor az exeid között találod meg azt, aki a segítségedre siethet. Könnyen lehet, hogy most válik egy exed jó baráttá, és ebben a folyamatban talán pont egy pénzügyi döntés segít nektek. Így lesz egy megoldandó problémából kapcsolatgyógyító erő.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Egy pillanatra talán eltévedsz, és egy pillanatra talán nem tudod pontosan, hogy kik vannak veled, kik ellened, merre mész és honnan jössz. Ez a hétvége jó alkalmakat kínál arra, hogy újradefiniáld az irányokat az életedben, és hogy újratervezd azt, amit el szeretnél érni a párkapcsolatodban. Időnként érdemes megállni, és átgondolni: valóban minden úgy alakul, ahogyan szeretnéd? Könnyen lehet, hogy a válaszod az igen lesz, mégis érdemes végiggondolnod, hogy hogyan tehetnéd még jobbá a viszonyotokat és a helyzeteteket.

Bőség: Kérdezz! A hétvége alkalmas arra, hogy tisztába kerülj néhány pénzügyi kérdéssel. Ehhez azonban arra is szükséged lesz, hogy ezeket a kérdéseket feltedd valakinek. Fontos, hogy tudd: a családodban megbízhatsz akkor is, ha anyagiakról van szó, és akkor is, ha úgy érzed, hogy már senkiben sem lehet megbízni.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szívesen hiteted el magaddal a hétvégén, hogy a körülmények áldozata vagy, és hogy az életed nem pont úgy alakul, ahogyan azt szeretnéd. De ugye tudod, hogy ez csak a borongós őszi idő hatása? Talán azt is tudod, hogy nem kell neked átvenned az ősz szomorkás hangulatát, és ősszel is lehetnél vidám, magabiztos és szerelmes. Most a mozgásban találod meg a ború ellenszerét. Akár párkapcsolatban élsz, akár keresed a társad, irány az edzőterem, mozogd ki magadból a szomorkás gondolataidat!

Bőség: Van benned némi önhibáztatás is a hétvégén. Mintha te lennél a felelős azért, hogy az anyagi helyzetedben nem minden alakul úgy, ahogy szeretnéd. Igazad van. Te vagy a felelős. De ez nem azt jelenti, hogy büntetést érdemelsz, hanem azt, hogy te vagy az, aki változtathatsz ezen a helyzeten. Ha végeztél az önvádakkal, akkor el is kezdheted a változtatást.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelmi életed olyan tökéletes, mint amilyenről eddig álmodni sem mertél. Kérlek, a hétvégén gondolkozz el valamin: az a kép, ami benned él a szerelemről, a szüleid kapcsolatán, a lányregényeken, a női magazinok cikkein és egyéb forrásokon alapszik. De ezek a források a legfontosabbat hagyják ki a képletből: téged magadat. A szerelmi életed talán nem olyan, amilyennek mások képzelik, de pontosan olyan, amilyen neked jó. A szerelmi életed neked tökéletes, és az a fontos, hogy végre ezt kimondd, ahelyett hogy mások elképzeléseihez méred magad.

Bőség: Sokkal egyszerűbb a helyzeted, mint azt eddig gondoltad: mivel folyton azt keresed, hogyan végezhetnél jobb munkát, ezért egyre jobb és jobb munkaerővé váltál. Most pedig elkezdenek érkezni az ajánlatok, amelyek arról szólnak, hogy ezt a munkát máshol, más körülmények között, más fizetésért is végezheted. Vajon mit mondasz ezekre az ajánlatokra?

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szívesen menekülsz abba gondolatba, hogy te bizonytalan és döntésképtelen vagy, de ez egy olyan félreértés, amelyet mások hitettek el veled. Valójában pontosan tudod, hogy neked mi a jó. Pontosan tudod, hogy neked mire van szükséged, és azt is tudod, hogy hogyan érhetnéd ezt el. De mivel mostanában mindenki bizonytalan, ezért te is azt hitted, hogy bizonytalannak kell lenned. Valójában a szerelmed azt szeretné, ha meghoznád a döntésedet, és azt teljesen egyértelműen és határozottan kommunikálnád is.

Bőség: Ha mindig a barátaidra és az ismerősökre támaszkodsz anyagi kérdésekben, az azt jelenti, hogy egyedül lassan képtelen leszel megoldani a helyzeteket. Pedig a tanácsadóid és a támogatóid nem lesznek ott mindig, amikor döntened kell. Most állj a sarkadra, és  tedd meg azt, amit te magad szeretnél.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Amikor megszólalsz, amikor kimondod azt, amit gondolsz, akkor nem szoktad mérlegelni, hogy kit bántasz meg vele, és kit nem. A hétvégén azonban extraérzékenyek körülötted az emberek (vagy talán te magad vagy extraérzékeny, amit extrán támadó szavakkal akarsz álcázni). Mindenesetre most érdemes tudatosítanod magadban, hogy nem kell senkivel sem megharcolnod, és nem kell megvédened önmagadat, hiszen nem is támad senki. A szerelmed most szeretettel akar körülvenni, és abban akar támogatni, amit épp csinálsz. Neked csak hagynod kell ezt.

Bőség: Bár szívesen vennéd a nyakadba a család valamennyi pénzügyi problémáját, valójában ez nem egy egyszemélyes harc. Valójában a szerelmed, a szüleid, a testvéreid, a szerelmed szülei és testvérei is a családi boldoguláson dolgoznak. Te pedig megszervezhetnéd az összefogást a családban.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Nem vagy benne biztos, hogy jól tetted-e azt, hogy nemrég hangosan is kimondtál néhány olyan mondatot, amiken eddig csak rágódni szoktál magadban. Fontos, hogy észrevedd: ezek a mondatok – bármilyen meggondolatlannak vagy ijesztőnek is érezted ezeket – valójában csak lehetőséget kínáltak arra, hogy gyógyítsátok egymást, és gyógyítsátok a kapcsolatotokat. Fontos, hogy értsd: a kölcsönös szeretet alapja az igazmondás, és az, hogy egymást olyan közel engedjük, amennyire az csak lehetséges.

Bőség: Úgy érzed, hogy mostanában egyre több lehetőséged és alkalmad van arra, hogy változtass az anyagi helyzeteden. Könnyen lehet, hogy a hétvégén egy újabb lehetőségen kell elgondolkodnod. Azok az ajánlatok, amelyek mostanában bukkannak fel az életedben, talán bizonytalannak tűnnek, de hamarosan pont ezekből nőhet ki az új bőséged.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Elég lenne kicserélned néhány szót abban, amit mondani készülsz, és máris nem lenne olyan ijesztő a mondanivalód. A jelenlegi formában talán annyira félsz kimondani ezeket a szavakat, hogy pont ezért halogatod a beszélgetést. A hétvége remek alkalom arra, hogy újrafogalmazd mindazt, amit a szerelmednek mondani szeretnél. A hétvége remek alkalom arra, hogy újraszövegezd a gondolataidat, észben tartva azt, hogy életed párjával és önmagaddal szemben is az őszinteség a legjobb kommunikációs taktika, amelyet választhatsz.

Bőség: Ideje lenne elkészítened a karácsonyi költségvetést. Nem viccelek, ez a hétvége remek alkalmat kínál arra, hogy hónapokra előre megtervezd a kiadásaidat és a bevételeid ritmusát. Talán korainak tartod ezt az előre tervezést, de valójában ez a gondolkodásmód segít neked jobbá tenni az életedet.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Miközben szeretnéd mindenki helyett megoldani az életét, és miközben szeretnél mindent kézben tartani magad körül elfelejtkezel egy nagyon fontos tényről: nem élheted mások életét. Akkor sem élheted mások életét, ha úgy gondolod, hogy ők maguk képtelenek erre, és neked kell irányítanod őket. Most a szerelmednek nagyobb légtérre van szüksége, és igazán hálás lenne, ha megadnád neki a szabadságot a döntéseihez. Ha folyton irányítani akarod, abból sok-sok feszültség származhat.

Bőség: Az anyagiak területén viszont irányítanod kellene, de itt is csak szelíden és visszafogottan. Mostanában kicsit túl keményen harcolsz az anyagiakért. Ez a harc azonban nem olyan eredményes, mintha diplomatikus eszközökkel is dolgoznál azért, hogy mindenkitől megkapd azt, ami téged illet.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Most túlságosan is önmagaddal vagy elfoglalva a szerelemhez. Úgy értem, hogy most sokkal jobban érdekel az, hogy milyen külső-belső változásokon mész keresztül, mint az, hogy hogyan kapcsolódsz az emberekhez. Ez a gyógyítás és a jövő megálmodásának az időszaka a számodra. Egy olyan időszak, amelyben mély változások születnek meg benned. Nem baj, ha úgy érzed, hogy félrevonulnál ebben az időszakban, de az fontos, hogy ezt a szerelmednek és a családodnak úgy add el, hogy ne bántsd meg őket.

Bőség: Mostanában túl sok anyagi akadályt látsz magad előtt, miközben túl kevés figyelmet fordítasz í megoldásokra. Tedd a szívedre a kezedet: tényleg mindent úgy csinálsz és szervezel, ahogyan az a lehető legjobb a pénztárcád számára, vagy mostanában erről a szempontról folyamatosan megfeledkezel?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top