Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: A szerelem művészévé válhatsz a hétvégén

A hétvégén mindannyian a szerelem és a szeretet felé fordulunk. Jó hír a szingliknek, hogy most sokkal könnyebben alakulnak ki kapcsolataink, és könnyebben nyitjuk meg a szívünket mások felé. Az ellaposodott, unott kapcsolatokból viszont könnyebben szállunk ki, hogy egy friss, izgalmas, új és szenvedélyes viszonyt keressünk magunknak.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Olyan gyorsan vág az eszed a hétvégén, hogy szinte lehetetlenség veled szemben szócsatát nyerni. Ha egy tanácsot kellene adnom a párodnak, azt mondanám, hogy ne most akarjon meggyőzni téged az igazáról. Neked viszont arra kellene figyelned, hogy ne tűnj a szerelmed szemében túl erőszakosnak, követelődzőnek vagy egyenesen diktátornak. Azokban a kérdésekben, amelyek igazából nem fontosak neked, és csak a presztízsharc kedvéért akarsz bennük döntést hozni, inkább engedd át az irányítást a szerelmednek.

Bőség: Különös tapasztalásban lesz részed a hétvégén: most azt tapasztalhatod meg, hogy a pénz valóban oda érkezik meg, ahol szeretik, és ahol hagyják, hogy kibontakozzon. Most érdemes végiggondolnod, hogy mi mindenre költenél abból, ha hirtelen pluszbevételeid lennének, és érdemes szeretettel kiválasztanod ezeket a célokat.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Minden szempár rád szegeződik a hétvégén, vagy legalábbis te magad úgy éled meg, mintha minden szempár rád szegeződne. Fontos, hogy tudd: azok, akik figyelnek téged, szeretettel figyelnek, és azt szeretnék, ha te magad is szeretettel fordulnál feléjük. Ha most a szerelmed túl hisztisnek, vagy önmagából kivetkőzöttnek tűnik a számodra, akkor érdemes extra adag szeretettel és figyelemmel körülvenned őt – ez megnyugtatja, és segít abban, hogy szeretetteli módon fejezze ki az érzéseit.

Bőség: Érdemes a tanulmányaidba, a képzésedbe, a szakmai előmeneteledbe pénzt fektetned, akkor is, ha a munkahelyed ebben a folyamatban nem akar támogatni. Fontos, hogy tudd: most te magad teremtheted meg a jövődet és a jövőbeli lehetőségeidet azzal, ha a tanulást, a fejlődést választod.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Egy kicsit el vagy tévedve, ami a szerelmi életedet illeti. Nem leled azt a biztos pontot, nem leled azt a biztos és megnyugtató gondolatot, amelyre szükséged lenne. Mindig szoktad tudni, hogy mit vársz az élettől, de most mintha a tisztánlátásod elhomályosulna. Egy átmeneti időszakban vagy, amikor sok minden változik körülötted, és ezek a változások megérkeztek a szerelmi életedbe is. Akkor jössz ki jól és elégedetten ebből az időszakból, ha nem a logikus döntést választod, hanem azt a logikátlant, amelyet a szíved diktál.

Bőség: Nincs tuti recept arra, hogy hogyan oldj meg egy anyagi nehézséget az életedben. Olyannyira igaz ez, hogy úgy tűnik, a hétvégén minden megszokott és kipróbált megoldásra pontosan ellenkező választ kapsz, mint eddig. Ebben a helyzetben az segít, ha nem a problémára összpontosítasz, hanem arra, hogy szeretetteli döntést hozhass.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ha úgy érzed, hogy senki sem ért meg téged, akkor jó irányban haladsz. Nem arról van szó, hogy valóban nem értenek meg az emberek, hanem arról, hogy valamiért a hétvégén nem veszed észre azt a sok szeretetet, törődést és gondoskodást, ami körülötted van. Érdemes lenne most megfigyelned, hogy azok, akikről azt hiszed, hogy nem értenek téged, milyen gesztusokat tesznek az irányodban, hogyan viselkednek veled. Érdemes lenne arra figyelned, amit tesznek, mert abból gyorsan kiderül, hogy valójában milyen fontos vagy a számukra.

Bőség: Szeretnél elodázni egy munkával és pénzzel kapcsolatos döntést. Nem érdemes túl sokáig halogatnod ezt, mert minden nappal egyre bonyolultabbá és átláthatatlanabbá válik a helyzet. Ahelyett, hogy abban az illúzióban ringatod magad, hogy holnap könnyebb lesz döntést hozni, már ma döntsd el, hogy mit teszel. Talán kapkodásnak érzed ezt, de a helyes döntések most a gyors döntések.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Olyan izgalom lesz úrrá rajtad a hétvégén, mint gyerekkorodban karácsony előtt. Nem tudod pontosan, hogy milyen nagy és jó meglepetés vár rád, de abban egészen biztos vagy, hogy ez a nagy és jó ajándék hamarosan megérkezik. Ha szingli vagy, akkor most természetesen arra gondolsz, hogy egy boldog és mindent elsöprő szerelem vár rád, pedig lehet, hogy az ajándékod más csomagolást kap, mint szeretnéd. Lehet, hogy egy szeretői viszonyod kezdődik hamarosan. Nem pont erre vágysz, de ez a kis liezon segít abban, hogy pontosabban megfogalmazd a vágyaidat.

Bőség: Ideje a sarkadra állnod a pénzügyi kérdésekben. Fontos, hogy értsd: ez nem azt jelenti, hogy másokkal szemben képviseld erőteljesebben az akaratodat, hiszen ebben már elég jó vagy. De vajon abban is elég jó vagy, hogy következetesen és keményen kiállj a saját pénzügyi terveid mellett önmagaddal szemben is? A hétvégén fogd vissza az impulzusvásárlásaidat!

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Valaki igazán gyerekes a környezetedben. Úgy értem, hogy egy hozzád közel álló felnőtt – valószínűleg a szerelmed – az, aki nagyon gyerekesen viselkedik most veled, ráadásul nemcsak gyerekes, de pont olyan, mint egy nagyon elkényeztetett hisztis kisgyerek. Ezzel együtt a gyerekeid pedig szokatlan bölcsességről és éleslátásról tesznek tanúságot. A helyzet tehát kiegyenlítődik, de lehet, hogy jobban éreznéd magad, ha a gyerekek lennének gyerekesek, a szerelmed pedig bölcs. Most mégis neked kell bölcsnek és nyugodtnak lenned a kapcsolatodban.

Bőség: Őrizd meg a józanságodat akkor, amikor valaki hatalmas pénzügyi csődről és anyagi fenyegetésről kezd el beszélni neked. Őrizd meg a nyugalmadat akkor, amikor valaki mindenáron szeretne belerángatni az ő elképesztően félelmetes jövőképébe. Nem kell meggyőznöd őt semmiről sem, elég, ha te magad nem hagyod, hogy ő hatással legyen a pénzügyi terveidre.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Az egyik pillanatban attól félsz, hogy elhagynak, a másikban pedig arra vágysz, hogy valamilyen hatalmas változás frissítse fel a szerelmi életedet. Ha szingli vagy, akkor jó hírem van: ez a változás itt van a küszöbödön, és azon sem lepődnék meg, ha becsöngetne hozzád a nagy Ő. (Vagy legalábbis beköltözne a szomszédodba.) Ha párkapcsolatban élsz, akkor pedig valóban szükséged van a változásra, arra, hogy a szerelmed ismét megmutassa neked, hogy valóban ő a nagy Ő. Fontos, hogy tudd: egy kapcsolatot érdemes megmenteni, érdemes harcolni érte, érdemes szenvedélyessé tenni – de nem minden áron.

Bőség: Erős lehet a kísértés benned, hogy tologatni kezdj magad előtt egy anyagi problémát, és folyton úgy irányítsd a helyzeteket, hogy ezt a problémát ne kelljen megoldanod még egy napig. Ami azt illeti, profi vagy a halogatásban és a helyzetek elodázásában, épp ezért kellene elkerülnöd most ezt. Ha a hétvégén nem a megoldást választod, hanem a halogatást, szinte sohasem oldódik meg ez az ügy.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Az új szerelem lehetősége friss fuvallatként érint meg a hétvégén. Eddig úgy érezted, hogy a párkapcsolatodban a reménytelenség kezd úrrá lenni, most pedig megérezheted, hogy milyen izgalmas emberek, milyen izgalmas lehetőségek vannak körülötted. A szingli Skorpiók most igen nagy eséllyel találkozhatnak Mr. Tökéletessel, azzal az emberrel, akit a nagykönyvben megírtak nekik. Sokszor azonban nem a tökéletes a legjobban élhető megoldás.

Bőség: A pénzügyeid nem úgy alakulnak, ahogyan azt akarod. A hétvégén az eszed és az akaratod helyett ugyanis a szíved és az érzelmeid befolyásolják a költekezésedet. Ami azt illeti, elég nagy esélyed van arra, hogy mértéktelen költekezésbe kezdj pusztán azért, mert hirtelen megtetszik valami neked egy kirakatban.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Úgy érzed, hogy a szerelmed olyasmit szeretne rád kényszeríteni, amire valójában még nem vagy kész. Úgy érzed, hogy olyasmit lát beléd, ami valójában nincs is meg benned. Jó, ha tudod: ő csak segíteni, inspirálni akar – a maga módján. A legjobban azt teszed, ha erre az inspirációs kísérletre te is a magad módján reagálsz: meghallgatod az érveit, de nem adod át neki az irányítást. Tartsd fent magadnak azt a jogot, hogy a saját belső bölcsességedet követed a szerelmed – egyébként elgondolkodtató – ötletei helyett.

Bőség: A pénzügyekben a fontolva haladást választod a hétvégén: most olyan lassan és megfontoltan hozod meg a döntéseidet, hogy azzal a környezetedben lévő kapkodókat igazán felidegesíted. Ha valaki extra összeget ajánl neked, arra akkor is mondj igent, ha ma még nem látod, hogy miért érdemled meg ezt az ajándékot.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Egy szerelmi helyzetben nemkívánatos harmadik félnek érzed magadat a hétvégén. Nincs mit szépíteni: valóban te vagy az, akinek ebből a helyzetből ki kellene lépnie. Lehet, hogy egy szerelmi háromszögben találod magadat (ha most ismerkedtek meg, érdemes külön csekkolnod, hogy valóban egyedülálló-e az új szerelmed), de az is lehet, hogy valaki tanácsadóként akar “belerángatni” a kapcsolatába. A hétvégén legyen az az alapelved, hogy csak a saját ügyeiddel foglalkozol, a saját szerelmi életedről hozz meg döntéseket.

Bőség: Úgy érzed, hogy képtelen vagy megfelelni azoknak az anyagi természetű elvárásoknak, amelyeket feléd támasztanak. Pedig ha megállnál egy pillanatra, észrevennéd, hogy valójában senki sem támaszthat feléd ilyen elvárásokat. Talán a gyerekeid, a barátnőid vagy a szüleid kevernek össze egy ATM automatával, de nekik érdemes lenne nagyobb pénzügyi önállóságot tanulniuk.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Sokkal egyszerűbben kellene felfognod a hétvége kínálta helyzeteket. A lelked mélyén élő, bonyolult és szövevényes helyzetekért rajongó, mindent túlbonyolító részed elképesztően színes és fordulatos összeesküvés-elméleteket alkot arról, hogy a szerelmed mit és miért mondott, mit és hogyan gondolt szerinte. Ezzel szemben a szerelmed jóval egyszerűbben gondolkodik, és ő azért mondta azt, mert úgy gondolja. Nem akart utalgatni, nem rejtett el titkos kódokat a szavaiban, és még csak hosszú távú terve sincs arra, hogy mit mondjon legközelebb. Te se gondold túl a dolgot!

Bőség: A pénzügyeidet sem kellene túlbonyolítanod. Valójában a bonyolult ki kinek, miben és hogyan segít, ki kit támogat, ki kitől kér kölcsön mátrix helyett annyit kellene tenned, hogy pontosan annyit költesz, amennyit ezen a hétvégén elkölthetsz. Számold ki, mennyit kell beosztanod, és csak a hétvégére jutó részt használd fel, ahelyett hogy túlköltekezel.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Itt az ideje annak, hogy ismét szerelmes legyél. A helyzetet némiképp bonyolítja, hogy most éppen egyáltalán nem vagy felkészülve erre. Úgy tűnik, hogy a szerelem pont akkor köszönt be az életedbe, amikor már lemondtál róla. Vigyázat: a boldogság szó szerint az utcán hever, azaz valakivel olyan helyen ismerkedsz meg, ahol te nem igazán szoktál ismeretségeket kötni. Még az is lehet, hogy ott futsz össze az új szerelmeddel, ahol a legkevésbé sem számítasz rá.

Bőség: Úgy érzed, hogy épp egy elszabadult hullámvasúton ülsz, legalábbis ami a pénzügyeket illeti. Ebben az irányíthatatlannak tűnő egyszer fent, egyszer lent száguldásban tudnod kell valamit: ha végre szánnál időt a papírok és számlák átnézésére, találhatnál egy-két olyan pontot, ahol megállíthatnád a pénzügyi hullámvasutadat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top