Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Lángoló érzelmek és szerelmi viharok várnak rád

Az érzelmek felerősödnek a hétvégén, mintha egy égi nagyítóüvegen keresztül nézhetnéd meg mindazt, ami a szívedben van. Most sokkal érzékenyebb és sokkal szenvedélyesebb is leszel. A párkapcsolatokban lévő nézeteltérések felerősödhetnek, és könnyen kialakulhatnak veszekedések apróságokon is. Szerencsére a békülés pont olyan váratlan és szenvedélyes lesz, mint a veszekedések.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Mit teszel az ellen, hogy a szerelmeddel elhidegüljetek egymástól? Tudom, talán korainak érzed a kérdést, pedig a hétvégén érdemes lenne tennetek azért, hogy megőrizzétek a szenvedélyt, ami közöttetek van. Most érdemes kettesben programot csinálnotok, és érdemes újra felfedeznetek egymásban azt, ami szerethető, ami vonzó, ami más, mint a hétköznapi taposómalomban megismert arcotok.

Bőség: Úgy érezheted, hogy a befektetett munkád nem mindig hozza meg a szükséges eredményt. Talán attól tartasz, hogy mindaz, amit teszel, senkit sem érdekel. Azt hiheted, hogy mások nem figyelik a munkádat, pedig a valóság az, hogy minden befektetett munkád hamarosan megtérül, sokkal eredményesebben, mint azt hitted.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nem kell mindig olyan nagy lendülettel belevetned magadat a veszekedésbe vagy a helyzetek irányításába. Úgy tűnik, hogy sok feszültség gyűlt fel benned, és ezt a sok feszültséget szívesen ki is adod magadból a párod felé. Ne felejtsd el, hogy ő semmiről sem tehet. Ne felejtsd el, hogy azzal, ha a családi viták feszültségét rajta vezeted le, a kapcsolatotoknak is ártasz. Vedd észre: a szerelmed a legfőbb támaszod.

Bőség: Visszafogottságra van szükséged a hétvégén, és arra, hogy ebben a visszafogottságban megtaláld a saját erődet. Most azt tapasztalhatod meg, hogy nem kell mindig neked meghoznod a döntéseket, és nem kell neked mindig irányítanod a helyzeteket ahhoz, hogy azok jól végződjenek.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy tűnik, hogy most nem a szerelem a legfontosabb kérdés az életedben. Olyan sok minden történik veled és körülötted, ami elvonja a figyelmedet, hogy szinte alig marad időd a párodra. Lehet, hogy mostanában kicsit kevesebb az energiád is, és talán úgy éled meg, hogy az életed a szokásosnál is több kihívást tartogat a számodra. Fontos tudnod, hogy ezek a nehézségek hamarosan megszűnnek, és már csak egy kis kitartásra lesz szükséged.

Bőség: Szükséged van egy kis rekreációra, szükséged van arra, hogy újra feltöltsd az energiaraktáraidat, és szükséged van arra, hogy egy kicsit ne foglalkozz az anyagi ügyekkel. A hétvégén sokkal fontosabb dolgaid is akadnak, mint hogy a pénzügyeken aggódj. Tölts több időt a gyerekekkel!

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Könnyedén észreveheted, hogy olyanok beszélnek bele az életedbe, akiknek valójában teljesen mindegy, hogy hogyan is élsz. Azért érdemes észrevenned és beazonosítanod ezeket a kibiceket, mert gyorsan kiderülhet, hogy ők azok, akik eddig mindig lebeszéltek mindenféle fontos döntés felvállalásáról. Ne hagyd, hogy a szerelmi életedben kéretlen tanácsokkal befolyásoljanak mások.

Bőség: Van egy módszered arra, hogy hogyan oszthatod be jól a konyhapénzt, és lassan megint elő kellene venned ezt a módszeredet. Úgy tűnik, hogy a szeptember túl sok váratlan kiadást hozott a számodra, olyan váratlan kiadásokat, amelyeket most kell valahogy megoldanod. Ehhez pedig jól jönnek a régi spórolós technikák.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A legfontosabb az, hogy megőrizd a hitelességedet a kapcsolatodban. Most talán erős lesz a késztetésed arra, hogy olyasmiket mondj és tegyél, amik egyébként távol álltak volna tőled. Most talán füllenteni szeretnél annak érdekében, hogy megments egy kapcsolatot. Fontos, hogy tudd: a füllentésekkel csak rontasz a helyzeten. Ami pedig ezt a viszonyt illeti, minden viszonyban megvan a közeledések és a távolodások egészséges ritmusa. A távolság talán most jót tesz nektek.

Bőség: Ne hozz meg pénzügyi döntéseket gondolkodás nélkül. Hajlamos vagy arra, hogy ösztönös zseninek képzeld magadat, és hajlamos vagy arra, hogy azt gondold, megteheted azt, hogy kapásból meghozol egy-egy döntést. Most mégis érdemes lenne megvizsgálnod a lehetőségeket, és észérvek mentén döntést hoznod.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelmi életed igazán izgalmasra sikeredik a hétvégén. Most igazán jól érzed magad a bőrödben, és emiatt olyanok is elkezdenek udvarolni neked, akik eddig észre sem vettek. Ha párválasztás előtt állsz, ne felejtsd el, hogy az számít jó döntésnek, aki nemcsak a külsőségek alapján választana téged, de akinek a lelked, a gondolataid is fontosak. Vele lehetsz majd tartósan boldog.

Bőség: Olyan egyszerű lenne valaki másra átruházni a pénzügyeid kezelését, és hagyni, hogy egy szakértő bizottság minden nap jó döntéseket hozzon a pénzeddel kapcsolatban. A helyzet azonban az, hogy te magad vagy a legjobb pénzügyi szakértőd. Ne félj a nehézségektől, és a nehéz pénzügyi döntésektől a hétvégén.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán úgy érezheted, hogy valaki elárult téged és valaki visszaélt a bizalmaddal. Fontos, hogy tudd: nem szabad bosszút állnod rajta. Fontos, hogy értsd: a hétvégén a megbocsátásban találhatod meg azt a gyógyszert, amely meggyógyítja a szívedet. Könnyen lehet, hogy most nem egy másik embernek kell megbocsátanod, hanem önmagadnak. Könnyen lehet, hogy eljött az ideje annak, hogy megbocsásd magadnak azt, ami felett eddig szemet hunytál.

Bőség: Az álmaid megvalósíthatóak. Akkor is, ha azt hiszed, hogy túl sok pénz kellene ahhoz, hogy ezek az álmok megvalósuljanak. Ami azt illeti, az esetek nagy többségében azért nem mersz belevágni egy-egy álmod megvalósításába, mert nem ismered pontosan, hogy mi kellene ehhez. A hétvégén végezz egy kis kutatómunkát!

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Lehet, hogy a szerelmed félreérti a szavaidat? Lehet, hogy a szerelmed nem tudja dekódolni, hogy mit miért mondasz, és szokás szerint a hétvégén sem tud olvasni a gondolataidban. Fontos, hogy most határozott, kerek, egész mondatokban kommunikálj a pároddal, és az is fontos, hogy beszélj az érzéseidről. Lehet, hogy pont azért van feszültség köztetek, mert egyikőtök sem képes kimondani, hogy mit érez a másikkal és a viszonyotokkal kapcsolatban.

Bőség: Azzal, ha bátran kommunikálod a szükségleteidet, azt éred el, hogy mindent megkapsz, amire szükséged van. Azzal, hogy fel mered vállalni mindazt, amit szeretnél, akaratlanul is támogatókat találsz magad mellé. Olyan támogatókat, akik veled együtt mindent megtesznek a sikeredért.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Talán úgy érzed, hogy a szerelmeddel egyre kevesebb a közös programotok, és talán úgy érzed, hogy egyre nagyobb szükségetek lenne arra, hogy visszahozzátok a mézesheteket a kapcsolatotokban. Fontos, hogy értsd: minden kapcsolat fejlődik, és ez a fejlődés különböző szakaszokban zajlik. Ebben a szakaszban talán azt kell megtanulnotok, hogy az unalom és a hétköznapi megszokás helyett hogyan választhattok romantikus programokat akár a hétköznapokban akár hétvégén.

Bőség: Bátran adj kölcsön annak, aki rászorul, aki pénzt kér tőled. De csak akkor érdemes kölcsönadnod, ha tudod, hogy az, aki kölcsönkért tőled, valóban hasznos dologra költi el azt az összeget. Tudod, olyasmire érdemes pénzt adnod, ami később pénzt és lehetőségeket teremt annak, akinek segítesz.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Túlbonyolítod a szerelmi életedet, pedig az sokkal egyszerűbb lenne, ha végre észre mernéd venni mindazt, ami nyilvánvaló. Ahelyett, hogy egyre bonyolultabb magyarázatokat találnál a párod viselkedésére, a hétvégén egyszerűsítsd le a dolgokat: az, ahogyan viselkedik, nem hordoz mögöttes tartalmat és nem rejt titkokat. Az, ahogyan viselkedik, pontosan azt mutatja meg, hogy ő mit és mennyit gondol a viszonyotokról. Te pedig eldöntheted, hogy ez neked elég-e vagy sem.

Bőség: A pénzügyekben is az egyszerűségre és az egyszerűsítésre lenne érdemes törekedned. A pénzügyekben is az a cél, hogy minél egyszerűbben nézd a helyzeteket, és minél egyszerűbb megoldásokat találj magadnak. Ezek az egyszerű megoldások néha pont akkor jutnak az eszedbe, amikor a legkevésbé sem számítasz rájuk.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Új szenvedélyeket, új lehetőségeket és új kapcsolatokat tartogat neked a hétvége. Most sok új barátra tehetsz szert, és ha eddig nem ismerted a szerelmedet, akkor könnyen lehet, hogy pont most ismerkedtek meg. Ha pedig kapcsolatban élsz, akkor talán fel kell arra készülnöd, hogy a szerelmed féltékeny lesz az új barátaidra. Ezért fontos, hogy a szerelmedet se hagyd ki a hétvégi programokból és bulikból.

Bőség: Ahhoz, hogy megtaláld a helyedet a nagyvilágban, néha el kell utazni, hogy kicsit távolabbról nézhess rá az életedre. Lehet, hogy most nem tudsz megoldani egy távoli utazást, de legalább a lakásból mozdulj ki, menj kirándulni, mert akkor jönnek a legjobb ötleteid, ha a természetben lehetsz.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Sokkal több figyelemre és sokkal több szerelemre van szükséged. Könnyen lehet, hogy úgy érzed, hogy nem szeretnek eléggé, és ez a szeretetlenségérzés már kezd hatással lenni az egész életedre is. Itt az ideje annak, hogy elkezdd tudatosítani magadban, milyen sok ember szeret téged, milyen sok ember támogat téged, és milyen sokan szeretnének még több szeretetet adni neked. Azzal, ha az életedben lévő szeretetre figyelsz, egy szenvedélyes szerelmet is találhatsz magadnak.

Bőség: Értékeld azt, amid van, és ne mindig azon keseregj, ami nincs! A hétvégén fontos, hogy leltározz, és összeszedd, hogy milyen sok mindened is van valójában. Talán eljött az őszi nagytakarítás, és az őszi ruhatárszanálás ideje is, amikor kiválogathatod, és elajándékozhatod azokat a ruhákat, amelyeket már nem fogsz hordani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top