Horoszkóp

2016.09.09: Mágikus erejű 9-es

2016 szeptember 9 mágikus erejű dátum. Ugyanis csupa 9-esből áll: mivel a 2016 is 9-es: 2+0+1+6 = 9. Ez bizonyára mindenkinek feltűnt... De kérdés, hogy ez mit jelent? Megközelíthetjük ezt a dátumot a matematikai és a számmisztika felől is:

Matematikailag rendkívül izgalmas a 9-es szám:

Ha összeadjuk a teljes dátum számjegyeit, akkor is 9-est kapunk:

2+0+1+6+0+9+0+9=27 2+7=9

Sőt, ha a dátumban szereplő 3 darab 9-est összeszorozzuk, vagyis a 9-est harmadik hatványra emeljük, majd az eredményként kapott szám számjegyeit összeadjuk, ismét 9-est kapunk:

9x9x9=729   7+2+9=18 1+8=9

Ezek abból adódnak, hogy ha a 9-es számot bármilyen számhoz hozzáadjuk, majd az összeg számjegyeit összeadjuk, mindig az adott számot kapjuk meg végeredményként. Pl.: 4+9=13, és 1+3=4; vagy 9+9=18, és 1+8=9, stb.

És ha a 9-es számot bármilyen számmal megszorozzuk, majd a szorzat számjegyeit egy számjegyre egyszerűsítjük mindig 9-t kapunk.

Pl.: 3×9=27, és 2+7=9, 5×9=45, és 4+5=9, stb.

A számmisztikában a 9-es kivételes szám:

A számmisztika az asztrológia kistestvére: ugyanúgy a naprendszerünk bolygóit használja, csak számokra lefordítva. Így minden számot hozzárendel egy-egy bolygóhoz (pl. az 1-es a Nap, a 2-es a Hold, stb.). Kivéve a 9-est. Ugyanis a 9-es nincs egyetlen bolygóval sem analógiában, mert a 9-es az egész naprendszer: ő a teljesség száma.

Mágikus ereje van a 9-es számnak, hiszen univerzális: benne van minden. A 9-es egyéniségben megvan a többi személyiségtípus összes tulajdonsága. Így ő a szivárvány.

Az 1-től 9-ig tartó számskálán a 9-es a legnagyobb szám. A számmisztikában a páratlan számok férfias, aktív, kiáradó jellegét már magasabb rezgésen átminősíti angyalivá.

A legnemesebb, legmagasztosabb humánus szemléletet szimbolizálja. Hiszen a 9-es egy csoda: mindig mindenben a jót látja/keresi. Ebből adódóan a hatása alatt álló emberek jólelkűek, jóhiszeműek, jóindulatúak. Jó a közelükben lenni.

Elsősorban azokat nevezzük 9-esnek, akik valamelyik hónap 9., 18. vagy 27. napján születtek. Számukra különösen fontos minden hónap 9. napja.

De ez a szeptember 9-dike mindenkinek fontos. Ezen a napon megsokszorozva, sőt meghatványozva hat a 9-es rezgés.

Olvasd el ezt is:

Nézzük meg, hogy mit hoz a 9-es, és mire jó!

Kevesen tudják, hogy a számmisztikában a számokat nemcsak jellemzésre használjuk, hanem az időciklusok kiszámítására is. Ez segít abban, hogy tudjuk, mire számíthatunk, illetve abban, hogy jól időzítsünk fontos ügyeket. Ezt a személyes születési dátumból számítjuk ki, de természetesen a naptári dátum számai is fontosak.

A mai napon a mindenkire ható 9-es rezgésű nap mágikus ereje a lezárásra és az elengedésre a legjobb.  Sajnos a magyar nyelvben az elengedés egyenlő a lemondással. Pedig nem erről van szó. Sokkal inkább arról, hogy elengedjük a ragaszkodásainkat, és azt az elvárást, hogy valaminek úgy kell lennie, ahogy mi akarjuk. Pont ettől mágikus a 9-es, mert a 9-es megtanít arra, hogy rá merjük bízni magunkat a sors, az Univerzum, az isten, az angyalok (kinek-kinek a hite szerinti) útmutatására. És ez a nap ettől lesz igazi csoda.

Ez a nap alkalmas még leltár készítésére, selejtezésre is. Most könnyen megszabadulhatunk olyan holmiktól, amik már betöltötték szerepüket. De vigyázzunk arra, hogy ne essünk túlzásokba! Nehogy személyes tárgyainkat, szeretett kapcsolatainkat elveszítsük!

Óvatosnak kell lennünk, mert ami a 9-es napon zárul le, az végleges. De aki hajlandó elengedni a régit, az kap helyette újat, ami minden szempontból magasabb minőségű lesz.

Lehet, hogy pár emberrel megszakad a kapcsolat. Lesz, aki elköltözik, lesz, aki megsértődik. Őket nem tarthatjuk vissza. Közben azokra kell vigyáznunk, akik igazán fontosak. Velük kapcsolatban mindent meg kell tennünk azért, hogy elkerüljük az összetűzést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top