Horoszkóp

Igazából szerelem – szeptemberi szerelmi előrejelzés

Sorozatunkban, az "Igazából szerelem"-ben Sarkadi Kriszta a szerelemkártyáiból jósol: minden hónap első napján kihúzza azokat a kártyákat, amelyek adott hónapban a legnagyobb segítségünkre lehetnek abban, hogy harmonikus kapcsolatban, szerelemben éljünk. Szeptemberi szerelmi előrejelzésünk következik.

Mire készülj szeptemberben a szerelem és a párkapcsolati boldogság terén?

Az ismert amerikai párkapcsolati szakértő és spirituális tanító, Chuck Spezzano The Love Pack elnevezésű gyógyító kártyáit hívtam segítségül, hogy megtudjam, milyen energiák támogatják szeptemberben a szerelmes, szeretetteljes kapcsolatok kialakulását, ha még egyedül vagy, és elmélyülését, ha már melletted a társad.

Ami akadályozhat: Függetlenség
Ami a megoldást hozza: Bizalom
Ami megszületik: Lebegés

Igazából szerelem – szeptemberi szerelmi előrejelzés

1. lap: Függetlenség

Meggyőződésem, hogy mindent megkapunk, amire igazán vágyunk. Önmagunk, az életünk és egész világunk fejlődésének alapja az, hogy vágyaink születnek. Ezeken a megvalósítandó utakon indulunk, és ez a belső és külső utazás késztet a fejlődést hozó változásra. Nincs tehát olyan, hogy “büntetésből” valamit ne kaphatnánk meg, amit szeretnénk. Amire igazán vágyunk, az máris jelen van az életünkben, amire nem vágyunk, az pedig nincs.

Ezért ha éppen most nincs melletted partner, az azért van, mert ezt akarod. Éppen most a függetlenségre jobban vágysz, mint arra, hogy elköteleződött párkapcsolatban légy.

Felnőtté válásunk szempontjából a függetlenség rendkívül fontos. Csak akkor tudunk egészséges kapcsolatokat építeni és fenntartani, ha képesek vagyunk felelősséget vállalni önmagunkért, a döntéseinkért, az érzéseinkért, az életünkért.

Hosszú távon nem okoz örömet egy olyan párkapcsolat, ahol a saját jóllétedet a kedvesed viselkedésétől teszed függővé. Az egészséges függetlenség azt jelenti, hogy mindenképpen jól érzed magad a bőrödben: akkor is, ha egyedül vagy, és akkor is, ha kapcsolatban élsz. Békés állapotodon nem tud változtatni az, ahogyan a körülötted lévők viselkednek. Ha problémád adódik, megoldod, és segítséget kérsz, ha szükséges. Tisztában vagy vele, hogy mindaz, amit megtapasztalsz, téged tükröz, így bármilyen változásra vágysz, azt magaddal kell kezdeni.

A függetlenség akkor lehet gátja egy harmonikus párkapcsolatnak, ha észrevétlenül túlzásba vitted, és bezárultál. Igen, mindent megoldasz egyedül, de soha nem kérsz segítséget, és ha valaki mégis nyújtaná, azt nem tudod elfogadni. Jól felépített életed kereteiből nem akarsz kilépni, és ezzel megakadályozod a változást. Márpedig a szerelem és egy abból kibontakozó párkapcsolat alaposan átalakítja az életed. A dolgok már nemcsak aszerint alakulnak, ahogyan te elképzelted, hanem ott van veled valaki más is, akivel együtt alakítjátok közös tapasztalataitokat. A függetlenséget felváltja az együttműködés, amit hívhatunk kölcsönös, egészséges függésnek is, hiszen bátran támaszkodhatunk arra, amiben a közös életünkre vonatkozóan megállapodunk.

Szeptemberben ezért arra lesz lehetőséged, hogy észrevedd, hol választod a függetlenséget az együttműködés helyett. Ilyenkor nincs más teendőd, mint elmondani magadnak: Boldog vagyok, hogy egészséges függetlenségem itt van velem. Erre építve most könnyedén és örömmel kapcsolódom másokhoz. A szeretetteljes együttműködést választom.

2. lap: Bizalom

Amikor a függetlenséget már jól ismered, és “belaktad”, előfordulhat, azért nem lépsz tovább egy párkapcsolat felé, mert nem bízol magadban. Nem bízol abban, hogy képes vagy az együttműködésre, az alkalmazkodásra, a felmerülő helyzetek kezelésére. Az is lehet, hogy nem bízol másokban. Nem bízol abban, hogy a társad megfelelő lesz és tartja magát a megállapodásaitokhoz. Talán abban sem bízol, hogy az élet jó: attól tartasz, egy újabb párkapcsolatban megismétlődnek a korábban megtapasztalt fájdalmas élmények.

Mégis az a helyzet, hogy bizalom nélkül nemcsak párkapcsolatban nehéz élni, hanem maga az élet is rendkívül örömtelenné válik. Még akkor is, ha sokat csalódtál már, újra és újra vissza kell térned a bizalomhoz. Bíznod kell magadban, bíznod kell a többi emberben, és bíznod kell az élet rendkívüliségében és jóságában.

Bizalmad kialakításában és fenntartásában az segíthet, ha belegondolsz: lénye legmélyén mindenki jó. Senki sem születik rossznak. Kicsi gyermekként nincs más lehetőségünk, mint alkalmazkodni a környezethez, amiben felnövünk. Ha ebben a környezetben sok a bántás (akár érzelmileg, akár fizikailag), akkor mi magunk is bántóvá válunk. Félelemből és védekezésből kialakítunk egy olyan személyiséget, amelyhez nehéz közel kerülni, amely gyakran oktalanul is vagdalkozik.

Ezért a bizalmad alapja az lehet, ha arra törekszel, hogy ehhez a mindenkiben ott rejlő jóhoz kapcsolódj. Természetesen a saját magadéhoz is. Ebben a segítségedre lehet ez a fohász:

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Ültess a szívembe bizalmat, és segíts meglátnom mindazt, ami jó. Bízni akarok. Bízni akarok benned, bízni akarok magamban, bízni akarok az emberekben, és bízni akarok az élet jóságában. Kérlek, tedd lehetővé, hogy megérezzem: minden és mindenki nekem segít. Hadd higgyem el végre, hogy megérdemlem az örömöt, megérdemlem a szerelmet, megérdemlem a boldogságot. Kérlek, küldd el hozzám angyalaidat, hadd súgják a fülembe minden pillanatban: Bízz! Minden a lehető legjobban alakul! Most, hogy ezeket kimondtam, már érzem is az angyali jelenlétet, és tudom, te is itt vagy velem. Köszönöm, és örömmel elfogadom mindazt, amit küldesz.

3. lap: Lebegés

Idézz most fel egy olyan élményt, amikor te is ugyanúgy néhány méterrel a föld fölött lebegtél, mint ez a pár a kártyán! Akár hunyd be a szemed, és engedd, hogy az érzések felerősödjenek, és kitöltsék minden sejtedet. Valóban csodálatos, ténylegesen felemelő érzés.

Aztán engedd, hogy még több ilyen élményed felbukkanjon. Vannak köztük olyanok, amelyek csak néhány percig tartottak, és vannak olyanok, amelyek talán évekig is. Vizsgáld meg, mi okozta a lebegés érzését. Igen, a szerelem és a szeretetteljes kapcsolódás az egyik ilyen, ahogy a kártyán is látható. Ezen kívül ide tartozik minden sikerélmény, győzelem, alkotói folyamat. Lehet ez egy jó beszélgetés, vagy séta a természetben, vagy intenzív mozgás. Egy csodálatos szeretkezés, egy simogató masszázs, egy ízletes tál étel, egy lenyűgöző koncert, egy fantasztikus könyv. Számtalan módja van annak, hogy minél gyakrabban úgy érezd: az élet egy szabadon szárnyaló áramlás, ahol semmi más dolgod nincs, mint felfeküdni a légáramlatokra és hagyni, hogy szebbnél szebb tájakra repítsenek.

Ezt a lebegést lesz alkalmad megtapasztalni szeptemberben. Ahogy elkezd növekedni benned a bizalom, úgy engeded meg egyre gyakrabban, hogy a dolgok a saját kedvük szerint alakuljanak. Már nem érzed szükségét annak, hogy minden apró részletet bebiztosíts és előre ismerj. Bízol benne, hogy minden a te érdekedben történik, és azt szolgálja, hogy ráébredj a benned és mindenki másban is ott rejlő jóra. Ennek megengedésében segítségedre lehet ez a hálaima:

Köszönöm az életemet. Köszönöm, hogy a bennem lévő jó nem veszett el, sőt át sem alakult, csak átmenetileg elrejtettem magam elől. Köszönöm, hogy megőrződött számomra. Köszönöm, hogy most már egyre erősebben érzékelem a jelenlétét, és ez olyan felszabadulttá tesz, amilyen talán még sohasem voltam. Köszönöm, hogy újra szabadon szárnyalhatok.

Örömteli, szárnyaló szeptembert kívánok neked!

Sarkadi Kriszta
szeretetterapeuta
www.igazabolszerelem.hu

Párkapcsolati Gyorsszervíz: Sarkadi Kriszta – tanító, gyógyító, papnő
“Szeretni nem kell megtanulnunk, mert a szeretet ott lakozik mindannyiunkban – ez alapvető, megmásíthatatlan természetünk. Ezért nekem pusztán az a dolgom, hogy utat mutassak abban, hogyan tudod eltakarítani a szeretet áramlásának útjában álló, belső akadályaidat. A részedről pedig ehhez semmi másra nincs szükség, mint egy kis hajlandóságra: annak felismerésére, hogy ha nem vagy maradéktalanul boldog, akkor itt az idő, hogy új döntést hozz. Akár csoportban, akár négyszemközt találkozunk, megtartalak, miközben változol, én végigkísérlek az utadon. Örömmel vagyok a bábája újjászületésednek.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top