Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Rád ragyognak a szerencse csillagai

Végre nem kell úgy rohannod ezen a hétvégén, és végre megengedheted magadnak, hogy lassíts egy kicsit. A lassítás most időszerű is, hiszen csupa olyan élmény vár rád a hétvégén, amelyeknek érdemes időt adnod. Teremts időt a szerelemre, és teremts időt az bőségterveidre is a hétvégén. Mindent, aminek most időt és figyelmet adsz, a szerencse bolygói is támogatnak majd.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Ideje lenne tisztáznod a szerepeket az életedben. Ideje lenne tisztáznod a szerepeket a világodban. Könnyen lehet, hogy valaki nem a valódi arcát mutatja neked. Ami, ha figyelembe vesszük, hogy mindenki csak belőled mutat meg egy darabot azt is jelenti, hogy talán te sem vagy ezzel az emberrel teljesen őszinte. Mielőtt tehát végleg összevesznél bárkivel, érdemes először teljesen őszintének lenned magaddal és vele is. Érdemes a szerelmeddel kapcsolatban is őszintének lenned most.

Bőség: Van egy olyan érzésed, hogy valakinek tartozol valamivel. ez a tartozásod talán nem is anyagi természetű. Talán egy lehetőséget, egy segítséget, egy jó tanácsot szeretnél meghálálni. Talán a hétvégén eljön annak is az ideje, hogy visszaadd ezt a segítséget, és sikerüljön elhinned: már teljesen egálban vagytok.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Fontos tudnod, hogy a szerelmed nagyon is szeret téged. Talán ezt most nem érzed olyan jól – hiszen folyamatosan elképzeled, hogy neki mit kellene tennie, vagy hogyan kellene kényeztetnie téged. A valóság azonban más, mint ami a fantáziádban létezik. A valóság más, mint amilyennek te akarod. Természetesen tehetsz azért, hogy olyanná váljon mint a vágyaidban. De amíg nem cselekszel, addig butaság lenne elvárnod, hogy minden úgy alakuljon, mint a fantáziádban.

Bőség: Csak rajtad múlik, hogy mennyire vagy szerencsés a hétvégén. Adsz elég teret és lehetőséget a szerencsének? Megengeded a szerencsének, hogy megérkezzen az életedbe? Találd ki, hogy mi az a mód, amivel ezekben a napokban ajtót nyithatsz a szerencsének. Talán többet kellene játszanod, többet kellene kockáztatnod, és lehetnél egy kicsit spontánabb is.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy érzed, hogy egész hétvégén beszélned kell. Vagy épp ellenkezőleg: Ki sem nyitod a szádat. Azon, hogy most mennyire vagy beszédes tökéletesen lemérheted, hogy mennyire érzed jól magad. Egy boldog, szeretetteli párkapcsolatban, szerető családi körben cserfes leszel. A nyomasztó légkörben, a terhelt kapcsolataiddal azonban hallgatag vagy. Jó, ha figyelsz a saját visszavonulási és csendvágyadra, és cselekszel!

Bőség: Sokkal visszafogottabb vagy a hétvégén, egészen addig, amíg valami el nem szakad benned, és akkor bizony két kézzel szórod a pénzedet. Különösen az interneten vagy hajlamos meggondolatlanul a pénzedet költeni de az sem jó, ha nálad van a bankkártyád, hiszen azzal sem érzékeled az elköltött pénzösszeg mennyiségét.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szívesen töltenéd a hétvégédet szomorkodással. Szívesen töltenéd azzal a hétvégédet, hogy a világban lévő bajokat és nehézségeket sorold. De az az igazság, hogy a szerelmed, a szeretteid mindent elkövetnek azért, hogy kirángassak téged ebből a melankóliából. Egy darabig talán ügyesen állsz ellent nekik, de vasárnapra már egészen biztosan ők fognak győzni. Vasárnapra már egészen biztosan sok szeretettel, sok ember vesz körül téged.

Bőség: Szerencsés helyzetben vagy, hiszen most megoldhatsz egy olyan anyagi, pénzügyi kérdést, ami egész eddig megoldhatatlannak tűnt a számodra. Mintha most nyílna fel a szemed, és mintha most vennél észre valójában valami fontos dolgot. A hétvége segít abban, hogy ott is megleld a megoldást, ahol eddig az nem látszott.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Igazán értesz ahhoz, hogy másokat fellelkesíts, és csupa olyasmire vegyél rá, amit ők talán nem is akarnak. Ezt a képességedet be kellene vetned a párkapcsolatodban is. Úgy tűnik, hogy a szerelmednek most épp olyan nagy szüksége van a lelkesítésedre, mint neked. Mintha kezdene egy kicsit lanyhulni  a viszonyotok, és emiatt mindkettőtöknek nagy szüksége lett arra, hogy valaki tüzet vigyen ebbe a kapcsolatba. A hétvégén te lehetsz az, aki fellelkesíti mindkettőtöket.

Bőség: Csak óvatosan a nagy lehetőségekkel! Különösen akkor kell vigyáznod ezekkel, ha egy rég nem látott ismerősöd talál rád velük, azt magyarázva, hogy mindez milyen jó lesz most. Az, ami ma még jó ötletnek tűnik könnyedén válik kellemetlen kötelességgé, majd elviselhetetlen nyűggé, esetleg teljesíthetetlen elvárássá.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Igazán felpörögsz a hétvégén, és úgy érzed, hogy szétvet a szerelem. Fontos, hogy értsd: technikailag teljesen mindegy, hogy a szerelem veti-e szét az életedet, vagy éppen a szomorúság. Teljesen mindegy, hogy azért csinálsz butaságot, mert szerelmes vagy, vagy azért, mert szomorú vagy. Épp ezért számolj el háromig, mielőtt a nagy örömödben valamilyen butaságot csinálnál. Számolj el háromig, mielőtt olyasmit teszel, amit megbánsz, és ami nem is tesz jót a szerelmednek.

Bőség: Alig jöttél meg a nyaralásból, máris újabb utazásra vágysz. A hétvége tökéletesen alkalmas arra, hogy megtervezz egy újabb utazást. A hétvége tökéletesen alkalmas arra, hogy költözéseket és egyéb változásokat kezdj el megtervezni magadnak. A legjobb az egészben az, hogy mindezekhez a pénz is könnyebben megérkezik majd, mint máskor.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy érezheted, hogy zavaróan nagy a jövés-menés körülötted a hétvégén. Talán nagyobb nyugalomra vágysz, és arra, hogy kettesben lehess a szerelmeddel, de ehhez képest most mindenki itt sertepertél körülöttetek. Lehet, hogy érdemesebb lenne megkeresned azt a helyet ahol valóban csak ketten lehettek. Most sok megbeszélnivalótok van, és sok mindenről szeretnéd kikérni a véleményét. Könnyen lehet, hogy ő azonban most nem tud annyira figyelni rád, mint azt szeretnéd.

Bőség: A szerencse rád ragyog a hétvégén, és könnyen lehet, hogy kisebb nyeremények, kisebb pénzösszegek formájában talál rád. Mégsem ez a hétvége legjobb híre, hanem az, hogy a munkahelyeden is elkezdődött (vagy a jövő héten kezdődik el) egy számodra pozitív változás. Úgy tűnik, hogy ez már az a csoda, amelyért fohászkodtál.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Tudod, hogy milyen fontos példa vagy a szerelmed számára? Talán fel sem tűnik neked, de rengeteg mindenben megváltozott a kedvedért. Talán fel sem tűnik neked, de a szerelmed sok-sok apróságban alakult át az elmúlt időszakban. Itt lenne az ideje annak, hogy dicsérd meg őt. Itt lenne az ideje annak, hogy elmondd neki: milyen nagyra értékeled mindazt az átalakulást, változást és erőfeszítést, amelyet érted tesz. Ne felejtsd el: ő legalább annyit dolgozik a szerelmetekért, mint te.

Bőség: Talán nem ez életed legstabilabb és legbőségesebb pénzügyi időszaka. Nem baj. Ideje lenne annak, hogy megbízz végre a családodban pénzügyi kérdésekben. Igen, lehet, hogy ők eddig vagy általában szórni szokták a pénzt. Most azonban úgy tűnik hogy szerencsésebbek lesznek az anyagiakban.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Talán eljött annak a lehetősége, hogy megjavítsd a kapcsolatotokban mindazt, ami korábban eltörött. Ehhez azonban elszántságra, munkára, és némi önfeláldozásra lesz szükséged. Amit fel kell áldoznod magadból azok a sérelmek. Azok a sérelmek, amelyek eddig folyton azt juttatták az eszedbe, hogy mi minden van már mögöttetek, és hogy mennyi fájdalom van a szerelmetekben. Ha sikerül elengedned ezeket a fájdalmakat, akkor sikerül meggyógyítani a viszonyotokat is.

Bőség: Csak egy apró lépést kell megtenned egy ügyben, de ezt a lépést valahogy eddig nem és nem sikerült összehoznod. Talán vasárnap, vagy hétfőn lenne érdemes próbálkoznod vele. Talán most lenne érdemes azon dolgoznod, hogy ezt a lépést megtehesd, és ne csak álmodozz róla. Most könnyebben megy majd.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Szükséged van arra, hogy a szerelmed mellett más emberekkel is kapcsolódj. Szükséged van arra, hogy érezd: sokan rajonganak érted, sokan szeretnek téged. Mintha most nagyobb lenne benned a vágy arra, hogy szeressenek az emberek. Könnyen lehet, hogy ez féltékennyé teszi a szerelmedet. Ezért fontos, hogy most sokat beszélgessetek a hűségről, a szeretetről, az összekapcsolódásról. Egyébként pedig menjetek többet bulizni, mint szoktatok!

Bőség: Talán eddig szemellenzősen viselkedtél egy pénzügyi kérdésben. Talán eddig azt hitted, hogy ha nem veszel tudomást a jelekről, a vészjelzésekről, akkor a vész is elmúlik. Itt az ideje annak, hogy észrevedd: most van lehetőséged megváltoztatni az események irányát, de ehhez először szembe kell nézned azzal, ami van.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Tanuld meg értékelni a váratlan pillanatokat, a szokatlan egymásra találásokat, a lopott perceket. Lehet, hogy nem a legszerelmesebb hétvégére készülsz, mégis folyton felbukkan a fejedben a szerelem gondolata. A gondolataid folyton egy emberhez kalandoznak el. Ő az, akire érdemes lenne több időt szánnod az életedből. Ő az aki mély szerelmet hozhat az életedbe, és aki segít megmutatni, hogy mindaz a tévhit, amit eddig felhalmoztál az életről valójában tényleg csak tévedés és nem örök érvényű igazság.

Bőség: Át kellene gondolnod a munkádat, a bevételi forrásaidat, és mindazt, amit eddig a pénzről, a pénzszerzésről gondoltál. Úgy tűnik, hogy makacsul ragaszkodsz ahhoz a gyermekkori tévhitedhez, hogy az anyagi jólét csak szenvedés árán érhető el. Pedig valójában rengeteg jobb lehetőséged lenne, csak még nem vagy kész ezekre.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Megérkezik a szívedbe a szerelem, de már olyan régóta várod ezt az érzést, hogy eleinte talán el sem akarod hinni: Valóban itt van, valóban a tiéd, valóban ez az. Engedd meg magadnak, hogy a szerelem beragyogja az egész hétvégédet, és ne feledd el, hogy olyan sok mindenbe lehetsz szerelmes: Szerelmes lehetsz a párodba, szerelmes lehetsz az életedbe, szerelmes lehetsz önmagadba, és szerelmes lehetsz magába a szerelembe is.

Bőség: Tudnod kell, hogy sokkal több pénzed van, mint azt gondolod. Ezt most szó szerint értem. Talán megfeledkeztél egy fiókba dugott borítékról, vagy egyszerűen csak rosszul jegyezted meg az egyenlegedet. Ideje lenne újra megszámolnod, sorra venned, hogy mid is van valójában, mert az eredmény meglepő és felvillanyozó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top