Horoszkóp

Számmisztika: ha a sorsszámod kilences

A sorsszám megmutatja, életutadon milyen nehézségekre számíthatsz, és miként tudnál könnyebben boldogulni. Az életed során kapott lehetőségeket sorsszámod alapos ismeretével tudatosan befolyásolhatod.

A számmisztika nem csodaszer, nem mondja meg a jövőt, de hozzásegít ahhoz, hogy kiváló önismeretre tegyünk szert. Különböző számkulcsok segítségével kiszámolhatjuk, milyen feladatok állnak előttünk az életben. A számmisztika lehetőséget ad arra, hogy nevünk és születési dátumunk segítségével betekintést nyerjünk egy olyan misztikus világba, amely igazán lenyűgöző. Eme tudomány segítségével magunkévá tehetünk egy kis tudást, s ha jól használjuk, segíthet eligazodni a mindennapok világában. A számmisztika segítségével megoldódhat számos problémánk, amelyek eddig sikertelenné, boldogtalanná tettek bennünket. 

Olvasd el ezt is:

Hogyan számold ki a sorsszámodat?

Add össze születési dátumod évszámának számjegyeit addig, míg le nem redukálod egy számra.

Nézzünk egy példát. Ha valaki 1976-ban született, akkor a sorsszáma: 
1 + 9 + 7 + 6 = 23 = 2 + 3 = 
A sorsszám ebben az esetben: 5, azaz az ötös számhoz leírt elemzést kell elolvasnia. 

Ha a sorsszámod kilences

Szellemi képességeid kiemelkedőek, bár fiatalon még nem tudsz élni ezzel az óriási lehetőséggel. Tele vagy bátorsággal, tettvággyal, rejtett energiákkal, siker jellemzi utadat, különösen harmincéves korod felett. Értékítéleted kiváló, igazságérzeted óriási, bármikor kiállsz mások mellett, ha úgy érzed, igazságtalanság érte őket. Ugyanakkor harcias vagy, céljaidért a végletekig küzdesz, akár egyedül is kiállsz egy egész hadsereg ellen. Állandóan harcban állsz valakivel vagy valamivel, s csatáid nagy részét meg is nyered. Azonban ezek az egyedül vívott harcok rengeteg energiádat felemésztik, így érdemes lenne elgondolkodnod, hogy másokkal együtt dolgozz. Meg kell tanulnod alkalmazkodni és időben belátni hibáidat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top