nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Számmisztika: ha a sorsszámod hetes

Számmisztika: ha a sorsszámod hetes

A sorsszám megmutatja, életutadon milyen nehézségekre számíthatsz, és miként tudnál könnyebben boldogulni. Az életed során kapott lehetőségeket sorsszámod alapos ismeretével tudatosan befolyásolhatod.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A számmisztika nem csodaszer, nem mondja meg a jövőt, de hozzásegít ahhoz, hogy kiváló önismeretre tegyünk szert. Különböző számkulcsok segítségével kiszámolhatjuk, milyen feladatok állnak előttünk az életben. A számmisztika lehetőséget ad arra, hogy nevünk és születési dátumunk segítségével betekintést nyerjünk egy olyan misztikus világba, amely igazán lenyűgöző. Eme tudomány segítségével magunkévá tehetünk egy kis tudást, s ha jól használjuk, segíthet eligazodni a mindennapok világában. A számmisztika segítségével megoldódhat számos problémánk, amelyek eddig sikertelenné, boldogtalanná tettek bennünket. 

Olvasd el ezt is:

Hogyan számold ki a sorsszámodat?

Add össze születési dátumod évszámának számjegyeit addig, míg le nem redukálod egy számra.

Nézzünk egy példát. Ha valaki 1976-ban született, akkor a sorsszáma:
1 + 9 + 7 + 6 = 23 = 2 + 3 = 5
A sorsszám ebben az esetben: 5, azaz az ötös számhoz leírt elemzést kell elolvasnia. 

Ha a sorsszámod hetes

Széles érdeklődési köröd, kitűnő ötleteid komoly segítségedre lesznek boldogulásod során. Gondolkodási módod jellemzően eltér másokétól, szereted a nehezebb, problémásabb utat választani a célok eléréséhez. Nagy problémád, hogy jobban bezárkózol a kelleténél, még közvetlen környezeted is nehezen ismer ki téged. Bár úgy érzed, hogy épp ezzel a világ előli elzárkózással tudod megvédeni magad, azonban ebben igen nagyot tévedsz, hiszen ha szükséged van a segítségre, sokszor még a hozzád legközelebb állók sem veszik ezt észre. Fontos számodra, hogy sikereket érj el, de hidd el, ha képes lennél csapatban dolgozni, gyorsabban jönnének az eredmények. Meg kell tanulnod kinyílni, és kommunikálni környezeteddel.

Megosztás Facebookon