nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Számmisztika: ha a sorsszámod hatos

Számmisztika: ha a sorsszámod hatos

A sorsszám megmutatja, életutadon milyen nehézségekre számíthatsz, és miként tudnál könnyebben boldogulni. Az életed során kapott lehetőségeket sorsszámod alapos ismeretével tudatosan befolyásolhatod.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A számmisztika nem csodaszer, nem mondja meg a jövőt, de hozzásegít ahhoz, hogy kiváló önismeretre tegyünk szert. Különböző számkulcsok segítségével kiszámolhatjuk, milyen feladatok állnak előttünk az életben. A számmisztika lehetőséget ad arra, hogy nevünk és születési dátumunk segítségével betekintést nyerjünk egy olyan misztikus világba, amely igazán lenyűgöző. Eme tudomány segítségével magunkévá tehetünk egy kis tudást, s ha jól használjuk, segíthet eligazodni a mindennapok világában. A számmisztika segítségével megoldódhat számos problémánk, amelyek eddig sikertelenné, boldogtalanná tettek bennünket. 

Olvasd el ezt is:

Hogyan számold ki a sorsszámodat?

Add össze születési dátumod évszámának számjegyeit addig, míg le nem redukálod egy számra.

Nézzünk egy példát. Ha valaki 1976-ban született, akkor a sorsszáma:
1 + 9 + 7 + 6 = 23 = 2 + 3 = 5
A sorsszám ebben az esetben: 5, azaz az ötös számhoz leírt elemzést kell elolvasnia. 

Ha a sorsszámod hatos

Képes vagy arra, hogy nemcsak a saját hibáidból, hanem mások kárából is tanulj, ezért sokkal könnyebben boldogulsz a mindennapos problémákkal. Az érzelmeknek igen fontos szerepük van életedben. Nagyon rosszul viseled, ha valaki becstelen, vagy épp át akar verni téged. Segítőkészséged óriási, és már megtapasztalhattad, hogy ha másoknak adsz valamit, azt vissza is kapod. Életed egyik célja, hogy anyagi biztonságot teremts magadnak és családodnak. Akkor teszed jól, ha olyan tevékenységet folytatsz, amelyben segíthetsz a rászorulóknak. Középkorodra kiemelkedő szerepet kap az anyagi javak felhalmozása, meg kell azonban tanulnod, hogy mi a fontosabb számodra: a pénz vagy az érzelmek.

Megosztás Facebookon