Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: A gyógyító félreértések napjai jönnek

Hogyan lehet egy félreértés gyógyító? Hamarosan megtanulhatod, hogy minden félreértés pontosan azt a célt szolgálja, hogy megmutassa, mi az, amin még lehet javítani. A hétvégén bárkivel és bármilyen ügyben is akad félreértésed, idézd fel magadban ezt a gondolatot. Használd arra ezeket a nézeteltéréseket, hogy észrevedd: mennyi mindenben tudtok javítani a kapcsolatotok érdekében. Igen, ez azt is jelenti, hogy tilos felhúznod magad, tilos felemelned a hangodat, és tilos veszekedned másokkal.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Nem vagy benne teljesen biztos, hogy mindig sikerül azzal az őszinteséggel, nyíltsággal és szeretettel kommunikálnod, ahogyan szeretnél. A szerelmed talán gyakran félreérti a szavaidat. Ezen most tudsz javítani azzal, ha belehelyezkedsz az ő nézőpontjába. Érdemes megvizsgálnod, hogy a héten milyen benyomások érték őt, és milyen feszültség lehet benne ezek miatt. Ha ezt végiggondolod, könnyebb lesz a kommunikációtok.

Bőség: Kincseket találhatsz a hétvégén a szekrényekben és a lakás legkülönbözőbb pontjain. Most érdemes elkezdened megkeresned az eltűnt tárgyakat, és az elkeveredett értékeidet. Könnyen lehet, hogy a hétvégén arra lesz szükséged, hogy előkeress egy okmányt vagy okiratot. Ezt akkor is érdemes megtenned, ha a papír csak a jövő héten kell majd.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Az érzelmi stabilitás belülről fakad. Az érzelmi stabilitáshoz arra van szükséged, hogy mélyen belekapaszkodhass a szívedben lévő boldogságba. Igen, ez azt jelenti, hogy ehhez meg kell lennie a belső boldogságodnak, annak a boldogságnak, amely teljesen független a külső körülményektől. A boldogságod és az érzelmi függetlenséged felé vezető úton nagyot léphetsz előre azzal, ha a hétvégén a belső békét választod a külső harcok helyett.

Bőség: A hétvégén lesz alkalmad végiggondolni, hogy mit kellene tenned az anyagi ügyeiddel. Már most előre gondolkozol, és azt számolod, hogy szeptemberben, októberben mit és hogyan tudsz majd tenni, és hogyan lesz érdemes beosztanod a pénzt. Fontos, hogy tudd: könnyű lesz beosztanod a pénzedet, ha már előre számolsz, és előre kitalálod, hogy mit milyen forrásból fedezz.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Vigyázz a szavaiddal a hétvégén! Azt már jól megtanultad, hogy a szavak gyógyíthatnak, és meg is sebezhetnek másokat, de most észreveheted, hogy a szavaiddal össze is zavarhatsz másokat. A szerelmed talán azért nem érti a szavaidat, mert azok teljesen elvontak, összefüggéstelenek vagy ködösek a számára. Máskor talán működik az, ha sok-sok képet használsz a beszédben, de most ezek a képek sem lesznek olyan egyértelműek. Ezért törekedj az egyszerűségre a fogalmazásodban.

Bőség: Megértheted, hogy milyen fontos az összefogás az anyagiakban. És arra is ráérezhetsz, hogy ez nemcsak annak fontos, akinek szüksége van némi anyagi segítségre, de annak is, aki segít. Sokszor a kommunikáció és a gondoskodás egyik módja az, ha anyagilag kisegítjük egymást. Talán nem éppen a legjobb mód, mégis fontos és hasznos mód. Érdemes ezt tudatosítanod magadban, mielőtt döntést hozol anyagi kérdésekben.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szeretet és a nyugalom hullámai határozzák meg az egész hétvégédet. Nem túlzás azt állítani, hogy áldottnak, szeretettnek érzed magad. Miközben magába kerít ez a fajta szeretetélmény, azt is megtapasztalhatod, hogy milyen mély szeretetet érzel a párod és a családod iránt. Ez a mély szeretet a működésed, az életed alapja. Ez a mély szeretet az, amely erőt ad neked a hétköznapokhoz is. Azokhoz a napokhoz, amelyeken talán nem érzed ezt a szeretetet. Ezért érdemes belőle vasárnap tartalékolnod egy nagy adagot.

Bőség: A hétvége a tartalékolás, a felhalmozás, a biztonsági készletek összerakásának ideje. Nem kell ezt túl komolyan venned, de azért érdemes elkezdened tartalékokat képezni, akár olyan egyszerű és örömteli módon is, mint a befőzés. Most ahhoz van kedved, hogy minél több dolgot bespájzolhass magadnál, amelyekből majd ősszel és télen felhasználhatod a szükséges mennyiséget.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szelíd bizonyosságként tör rád a felismerés, hogy ideje továbbmenned, ideje változtatnod, ideje engedned, hogy a világod megváltozzék. Már sokféle módon ott vannak körülötted a változás jelei, és talán már azt is tudod, azt is megfogalmaztad, hogy mi lesz a következő állomásod. Akár kapcsolatban élsz, akár egy kapcsolat előtt állsz, ez a hétvége nagy változásokat hoz a gondolkozásodban, a teremtett valóságod pedig hamarosan alkalmazkodik majd ezekhez a változásokhoz. Most fogalmazd meg magadban, mit is szeretnél valójában.

Bőség: Sokkal könnyebb dolgod van akkor, amikor meg szeretnéd oldani az anyagi ügyeidet, mint az elmúlt időszakban. Eddig talán azt érezted, hogy a külső körülmények megkötik a kezedet, de a hétvégén végre észreveszed, hogy te vagy az egyetlen, aki ezt megteheti. Te vagy az egyetlen, aki a félelmeiddel, a jövőbe vetített aggodalmaiddal megkötöd a saját kezedet. Ez a felfedezés pedig azt is jelenti, hogy ezt most abba is hagyhatod.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szeretnél egyszerűen csak beleolvadni a szerelembe, szeretnél egyszerűen csak felolvadni a szerelemben. Ez a hétvégén nem is tűnik olyan egyszerűnek, mint ahogyan az hangzik. Talán pont a saját félelmeid azok, amelyek megakadályozzák azt, hogy semmi mást ne tegyél, csak szeress, és élvezd a szerelmet. Fontos, hogy megengedd magadnak a szerelmet, a boldogságot, a szeretetet, az örömöt. Fontos, hogy felismerd: ezek mind itt vannak egy karnyújtásnyira tőled, és csak rajtad múlik, hogy megragadod-e őket.

Bőség: Az anyagi lehetőségeid talán nem olyan fényesek, mint ahogyan azt szeretnéd. De érdemes tudatosítanod magadban, hogy ezek a lehetőségek folyton változnak. Az, hogy most talán egy kicsit jobban kell számolgatnod, nem jelenti azt, hogy ez már mindig így marad. Könnyen lehet, hogy a pénzügyi lehetőségeid csak néhány hét vagy hónap múlva alakulnak úgy, ahogy most szeretnéd. De úgy alakulnak, ebben biztos lehetsz.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nem minden alakul úgy, ahogyan az egy romantikus lányregényben történne. De ez nem jelenti azt, hogy végül ne lenne minden jó. Sőt! A hétvége meglepő fordulatai és nézeteltérései pont azt a célt szolgálják, hogy kipucolódjon minden az életedből, ami eddig nehézséget vagy kavarodást okozott. Tudnod kell, hogy a valódi szerelem stabilitását nem bolygatják meg a viharok. Tudnod kell, hogy a szerelem lángolása természetes módon szelídül szeretetté és nagyrabecsüléssé. Ha pedig ez megtörtént, már semmi sem bombázhatja szét.

Bőség: Nem mindig érted, hogy ki mit miért tesz, mond vagy kér tőled. Talán most sem érted azt, hogy valaki miért vagy milyen jogalapon kér tőled anyagi segítséget. Nem kell azt eldöntened, hogy van-e joga ehhez. Azt sem kell mérlegelned, hogy ez milyen nagy erőfeszítés a számára. Egyszerűen csak azt kell eldöntened, hogy akarsz-e neki segíteni, vagy most inkább nem. Mindkét döntéshez jogod van.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Mindig fontos volt a számodra, hogy a szavaid erőt adjanak. Ez is egy olyan tulajdonságod, amelyet annyira szeret benned a párod. Most azonban nemcsak neki van szüksége a szavaid erejére, de a barátnőidnek is. Most a körülötted lévők azt várják tőled, hogy erőt adj nekik a szavaiddal, és elmondd nekik: valóban létezhet a párkapcsolati boldogság, valóban létezhet a béke, amelyet keresnek. Fontos, hogy ezt az erőt csak akkor adhatod át nekik a szavaiddal, ha benned is ott van.

Bőség: Úgy érezheted, hogy egy váratlan esemény végre helyrebillenti az anyagi életedet. Olyasmi történt a héten, amely biztosít róla: minden rendben lesz. A hétvége alkalmas arra, hogy végiggondold az új lehetőségeidet, és hogy megértsd: mindig védett vagy. Mindig biztonságban vagy, és mindig van annyi, amennyire szükséged van. Több pedig nem is kell, ha jobban belegondolsz.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Szelíden, nyugalommal és békével talál rád a hétvége. Most semmi másra sem vágysz, csak egy kis összebújásra egy kis cirógatásra. Az érintések, a testi kontaktus most extrém fontos lesz a számodra. Ez azt is jelenti, hogy ha a párodnak nem ez a szeretetnyelve, akkor érdemes elmondanod neki, hogy neked szükséged van arra a biztonságosfészek-érzésre, amelyet az ölelése ad neked. Ha pedig nincs melletted a párod, akkor most érdemes a barátaidat, a gyerekeidet gyakran megölelned, hogy érezhesd a szeretetteli érintések biztonságát.

Bőség: Amikor valaki az ellen dolgozik, amit te szeretnél, gyakran felhúzod magad, vagy úgy érzed, hogy megtámadtak, esetleg hátba támadtak. Pedig elég lenne, ha ezek helyett a felesleges körök helyett arra koncentrálnál, amit teszel. Elég lenne, ha arra figyelnél, hogy minden tőled telhetőt megtegyél annak érdekében, hogy végül te nevethess ennek a helyzetnek a végén.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Tudatosan irányíthatod a gondolataidat, de nem irányíthatod tudatosan az érzelmeidet. Ezt jó tisztáznod magadban, és az is jó, ha végiggondolod, hogy mindez mit jelent. Az érzelmeid mindig hitelesek, mindig valóságosak, és mindig az az érvényes, amit érzel, nem pedig az, amiről azt gondolod, hogy érezned kellene. A hétvége alkalmas arra, hogy gyakorold ezt egy kicsit, és hogy elfogadd az összes érzelmedet ahelyett, hogy folyton azt méricskélnéd: vajon valóságosak-e ezek az érzelmek, és vajon megengedheted-e magadnak ezeket.

Bőség: Könnyen lehet, hogy a hétvégén a gondolataid a munka körül forognak, és most sokkal többet foglalkozol a munkáddal, mint máskor. Talán azt éled meg, hogy ezzel segítesz önmagadnak és a családodnak is, de ez tévedés. Valójában azzal teszed a legjobbat az anyagi biztonságodnak, ha a hétvégét pihenésre használod, és ha pár napra leteszed a pénzügyi aggodalmaidat. Most koncentrálj arra, ami van, ahelyett, ami nincs.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelmednek a megértésedre van szüksége. Nem arra, hogy elemezd a viselkedését, vagy arra, hogy jó tanácsokat adj neki, hanem arra, hogy ott legyél mellette, hallgasd meg őt és figyelj rá. Ilyen egyszerű lesz a hétvégén elbűvölnöd őt. Lehet, hogy te ennél sokkal többet szeretnél tenni, de a sokkal több azt is jelenti, hogy a lényeg, az egyszerűség, a szeretet egyszerűsége elveszik köztetek. Most ne akard túlbizonyítani a szerelmedet. Most a jelenléted a legnagyobb bizonyíték, a jelenléted a legfontosabb.

Bőség: Ideje lenne ránézned arra, hogy mennyivel jobb az anyagi helyzeted, mint ahogyan azt látni szereted. Könnyen lehet, hogy mostanában az anyagi borúlátás lett jellemző rád, pedig valójában pont most kellene optimistává válnod. Nem a pénzszórásra biztatlak, pusztán arra, hogy vedd észre: sokkal több a lehetőséged, mint amennyit eddig megszoktál. Még az is lehet, hogy most olyasmit engedhetsz meg magadnak, amit eddig sohasem.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy érezheted, hogy elfogytak a szavaid, és úgy érezheted, hogy már képtelen vagy bármit is mondani. Ha így van, akkor már csak egy dolog maradt a számodra: a megbocsátás. Itt az ideje, hogy megbocsáss magadnak és az összes exednek, valamint a jelenleg körülötted lévőknek. Tudom, ez így elsőre túl nagy falatnak tűnik, mégis: ha a hétvégén sikerül elkezdened lepakolni a szívedről azt a sok sérelmet, amelyt feleslegesen cipelsz, lassan elindulhatsz a boldogságod felé. És nem utolsósorban: a megbocsátás segít szerelemre lelned.

Bőség: Hozz meg végre egy döntést az anyagi életedben! Úgy tűnik, hogy már nagyon régóta halogatod ezt a döntést. Úgy tűnik, hogy eddig képtelen voltál arra, hogy letedd a voksodat az egyik vagy a másik lehetőség mellé. Ami azt illeti, talán most is úgy érzed, hogy képtelen vagy erre. A valóságban azonban már mindent tudsz, ami ehhez a döntéshez kell. A valóságban csak össze kellene szedned a bátorságot, és végre meg kellene cselekedned, amit a szíved diktál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top