nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Számmisztika: ha a sorsszámod ötös

Számmisztika: ha a sorsszámod ötös

A sorsszám megmutatja, életutadon milyen nehézségekre számíthatsz, és miként tudnál könnyebben boldogulni. Az életed során kapott lehetőségeket sorsszámod alapos ismeretével tudatosan befolyásolhatod.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A számmisztika nem csodaszer, nem mondja meg a jövőt, de hozzásegít ahhoz, hogy kiváló önismeretre tegyünk szert. Különböző számkulcsok segítségével kiszámolhatjuk, milyen feladatok állnak előttünk az életben. A számmisztika lehetőséget ad arra, hogy nevünk és születési dátumunk segítségével betekintést nyerjünk egy olyan misztikus világba, amely igazán lenyűgöző. Eme tudomány segítségével magunkévá tehetünk egy kis tudást, s ha jól használjuk, segíthet eligazodni a mindennapok világában. A számmisztika segítségével megoldódhat számos problémánk, amelyek eddig sikertelenné, boldogtalanná tettek bennünket. 

Olvasd el ezt is:

Hogyan számold ki a sorsszámodat?

Add össze születési dátumod évszámának számjegyeit addig, míg le nem redukálod egy számra.

Nézzünk egy példát. Ha valaki 1976-ban született, akkor a sorsszáma:
1 + 9 + 7 + 6 = 23 = 2 + 3 = 5
A sorsszám ebben az esetben: 5, azaz az ötös számhoz leírt elemzést kell elolvasnia. 

Ha a sorsszámod ötös

Intelligencia, intuitivitás, fejlett és logikus gondolkodásmód jellemez, emellett igen nagy igényed van a függetlenségre. Tested és gondolataid állandóan mozgásban vannak, ennek köszönheted sokoldalúságodat, amely abban segít, hogy a legváratlanabb és legkellemetlenebb helyzetekben is feltaláld magad, és kimássz a bajból. Szeretsz a középpontban lenni, azonban jól teszed, ha figyelembe veszed mások véleményét is. Az életedben végbemenő változásokat igyekezz irányítani, a kitűzött célt fokozatosan vidd véghez, ne kapkodj, ne vágj bele meggondolatlanul semmibe. Ha odafigyelsz az intő jelekre, akkor nagyon sok negatív dolgot elkerülhetsz életed során. Meg kell tanulnod toleránsnak lenni, és visszafogni az ösztönös és meggondolatlan cselekedeteidet.

Megosztás Facebookon