Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: a megkönnyebbülés hétvégéje vár rád

Ezen a hétvégén végre megtapasztalhatod a felszabadultság érzését. Most sikerül kiadnod a benned lévő feszültséget, és sikerül megtapasztalnod azt, hogy minden félelmed feloldódhat a humorban és az őszinteségben. Bármivel is van bajod, azt mondd ki, beszéld át a hozzád közel állókkal. Különösen igaz ez a szerelmedre és a vele kapcsolatos jövőbeli aggodalmaidra.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Ha mindig csak egy szót mondhatnál a szerelmednek, mi lenne az? Mi lenne az a szó, amellyel ki tudnád fejezni a szeretetedet? Mi lenne az a szó, amellyel meg tudnád mutatni a köztetek lévő szeretetkötődést? És mi lenne akkor, ha a hétvégén minél többször elmondanád ezt a szót? Mi lenne, ha számolnád, és ha legalább tízszer, hússzor, harmincszor elmondanád ezt a szeretetszót? Tegyél egy próbát ezzel a módszerrel!

Bőség: Az anyagi életedben sokkal több az aggodalom, mint amennyi indokolt lenne. De az a helyzet, hogy ez a sok aggodalom már kezd megjelenni az életed más területein is. Olyan helyekre jut el az aggodalmad, amely területekhez semmi köze, és amelyektől sokkal jobb lenne távol tartanod. A hétvégén add át az égnek az anyagi félelmeidet, mondj el egy imát, hívd az angyalokat, vagy egyszerűen szólítsd meg az Univerzumot.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Néha az az érzésed, hogy nem érted pontosan a szerelmedet. Mintha ő egy külön világban, egy külön univerzumban létezne. Ennek az érzésednek van némi alapja, hiszen ő egy különálló egyéniség. Azt azonban érdemes lenne tudatosítanod magadban, hogy milyen sok közös tulajdonságotok van. Azt is, hogy milyen sok ponton egyezik az életetek, az értékrendetek, és milyen sok hasonló érzelem van a szívetekben.

Bőség: Mielőtt leszúrnál valakit, hogy rosszul bánik a pénzzel, gondolj át valamit: ő valószínűleg nem is bánik olyan rosszul a pénzzel, egyszerűen csak ugyanazokat a hibákat követi el, mint mindenki más. Talán pont ugyanazokat a hibákat, amelyeket te is. Talán pont az lenne a legjobb mindenkinek, ha a hibáidról beszélnél neki, és arról, hogy hogyan tudtál túljutni ezeken a hibákon.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Minden helyzetre van egy jó megoldás. Tudnod kell, hogy a köztetek lévő mostani nézeteltérésekre is. Tudnod kell, hogy ez a megoldás nem feltétlenül az, amit a könyvek vagy a magazinok, esetleg a barátnőid tanácsolnak. A mostani megoldás olyasmi, ami a szívedben születik, és ami mély hálával és békével tölt el téged. A hétvégén annyi a dolgod, hogy ne a megoldást keresd, hanem a békét. Mert ez az, ami megmutatja a következő lépést.

Bőség: A pénzügyi helyzetedben is a békét kellene megtalálnod. Most talán az van a fejedben, hogy teljesítened kell jó pár kiadást, és össze kell szedned a fedezetet mindezekre. De könnyen lehet, hogy valójában nem is kell semmit sem teljesítened. Könnyen lehet, hogy ha megszabadulsz a fizetési kötelezettségek gondolatától, azonnal megszületik benned a megoldás minden pénzügyi kérdésedre.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Egy picit zavar az, hogy úgy érzed, valaki belebeszél az életedbe. Különösen bosszantónak találod azt, ha valaki a párkapcsolatodba, a szerelmi életedbe próbál belefolyni. A hétvégén fontos lesz a számodra, hogy meghúzd a határaidat, és fontos lesz neked, hogy te magad hozhasd meg a saját döntéseidet. Fontos, hogy megértsd: szeretettel is meghúzhatod a határaidat. Elég a szeretet és a határozottság ahhoz, hogy kitessékeld az életedből a kíváncsiskodókat és az okoskodókat.

Bőség: Tudnod kell, hogy nem mindenki érti, mire készülsz, és nem mindenki tudja értelmezni a terveidet, vagy azok pénzügyi vonzatait. Ez pedig azzal jár, hogy mások kicsit meglepetten figyelik mindazt, ami a pénzügyi életedben történik. Mások kicsit meg vannak lepődve azon, hogy mi mindenre készülsz, és milyen nagy bátorság van benned.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Tudnod kell, hogy hamarosan teljes egészében visszakapod az önrendelkezésedet az életed felett. Tudnod kell, hogy nemsokára már ismét csak te határozod meg, mit szeretnél tenni, és csak te döntöd el, kikhez alkalmazkodsz. Ezen a hétvégén azonban még egy kicsit érdemes másokra figyelned, még egy kicsit érdemes másokhoz alkalmazkodnod. Persze nem akárkihez. De szeretteid most a jelenlétedből, a figyelmedből, az ölelésedből érzik igazán a szeretetedet és a figyelmedet.

Bőség: Itt az ideje az ünneplésnek! Itt az ideje annak, hogy megünnepeld az életedet, a nyaradat, a boldogságodat, a lendületedet, a csodákat az életedben. Most ne sajnálj pénzt költeni az ünneplésre, a bulizásra, arra hogy finom ételekkel, jó programokkal ünnepelhessen az egész családod is.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Könnyen érezheted úgy, hogy mindazok, akik tanácsokat adnak neked valójában csak arról beszélnek, hogy szerintük neked mit kellene tenned. De arra is rájöhetsz, hogy ezek a tanácsok sokszor pont arról szólnak, amit ők szeretnének, amit ők nem mertek megtenni, vagy amit ők nem tudnak megvalósítani. Érdemes mások párkapcsolati tanácsait pont ennek megfelelően kezelned: érdemes mindig megnézned, vajon mennyire hiteles ez az ember, vajon mennyire hiteles ez a tanács.

Bőség: Élvezned kellene a munkád gyümölcsét. Nem arra gondolok, hogy szórd el a pénzed értelmetlen dolgokra, de az igenis fontos, hogy minden héten adj magadnak valamilyen jutalmat, valamilyen kényeztető lehetőséget, amellyel elismered az egész heti munkádat, és amellyel megköszönöd magadnak azt a teljesítményt, amelyet az elmúlt napokban produkáltál.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Olyan sok történetet hallottál már rossz kapcsolatokról, és olyan sok történetet hallottál már jó kapcsolatokról is. Valamiért mégis hajlamos vagy arra, hogy a rossz kapcsolatokról szóló horrorsztorikat tekintsd követendő mintának. Hogy nem tekinted annak? Ez jó hír, de akkor miért kezded el megvalósítani őket? A hétvégén érdemes átgondolnod, hogy mik azok a gondolatok, tettek, félelmek, amelyek nem is a te fejedből származnak, hanem csak átvetted őket valakitől. Könnyen lehet, hogy most mások negatív forgatókönyvét kezdted megvalósítani.

Bőség: Itt az ideje a kibékülésnek! Valakivel a családban feszültség van köztetek, és ez a feszültség már odáig fajult, hogy lassan harcolni is kezdtek. Ez a harc azonban mindenkinek csak a a kárára lenne. A harc helyett, kérlek, válaszd ezúttal a békét. Ezzel nagy szívességet teszel mindkettőtöknek, és rengeteg felesleges kiadástól is megkíméled magadat.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Mindig meg vagy azon lepődve, hogy a szerelmed milyen mélyen ismer téged. Tudnod kell, hogy most jó helyen vagy. Tudnod kell, hogy mellette biztonságban vagy. Tudnod kell, hogy ő nem olyan, mint az exeid. Tudnod kell, hogy ő nem követi el azokat a hibákat. És talán azt is tudnod kellene, hogy vele meg is beszélheted mindezt. Talán itt az ideje annak, hogy kimondd: mi az, amire neked van szükséged, és mi az, amit te szeretnél adni neki. Ha ezt most átbeszélitek, azzal számtalan további szeretetteli pillanatot szereztek egymásnak.

Bőség: Nagyon kíváncsi vagy arra, hogy mi mindent rontottál el a múltban, és nagyon szívesen boncolgatod is a múlt eseményeit. De mintha kezdenéd elfelejteni, hogy valójában te élvezed azt, amikor építhetsz. A hétvégén felismerheted, hogy talán azért dőlt össze néhányszor a világod, hogy újraépíthesd. Innen pedig már csak egy lépés az, hogy ne döntsd össze többé.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Tiszta vizet szeretnél önteni a pohárba, és a hétvége alkalmas is arra, hogy végre átbeszéljétek a dolgokat a szerelmeddel. Fontos, hogy ha leültök beszélgetni, akkor te minden esetben válaszd a teljes őszinteséget. Nem, a kegyes hazugságok nem férnek bele ebbe a kategóriába. Az, ami a hétvégén még csak egy apró füllentés – csak azért, hogy ne bántsd meg őt –, hamarosan hatalmas hazugsággá dagad, és egyszer csak a fejedre omlik a hazugságokból épült hegy. Jobban jársz, ha most mindenben a lehető legőszintébbet választod, és mondod el.

Bőség: Szükséged van arra, hogy beszélj a pénzügyi terveidről, ez igaz. De arra is szükséged van, hogy ezekről ne azokkal beszélj, akik nem értenek meg téged. Arra van szükséged, hogy olyanokkal oszd meg a pénzügyi terveidet, akik hisznek benned, és bíznak az erődben. Most csak olyanokkal beszélj a terveidről, akikről tudod, hogy támogatni fogják őket.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Nem is hiszed, milyen fontos az, hogy meglegyenek köztetek a saját szavaitok, a belső poénjaitok, a közös gesztusok, azok az apróságok, amelyek emlékek és történetek hosszú sorára utalnak vissza nektek. Az összhang egyik legnagyobb titka pont az, hogy meglegyen a saját tolvajnyelvetek, az a nyelv, amelyet csak ti értetek, és amelyet nem is kell megosztanotok senki mással sem. A hétvégén nyugodtan őrizzétek meg a közös titkaitokat, és bárki is szeretné megismerni a közös sztorijaitokat, egyszerűen csak mondjatok neki nemet.

Bőség: Jogod van ahhoz, hogy megvédd a saját anyagi érdekeidet. A hétvégén pont az a dilemmád, hogy segíts-e valakinek akkor is, ha te ezzel a segítséggel nem jársz jól. pont azon gondolkozol, hogy jogod van-e különválni valakitől, és jogod van-e a saját anyagi függetlenségedhez. Igen, jogod van ehhez. Nem kell neked mindenkivel közösködnöd.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Felmerülhet benned a gyanú, hogy a szerelmed jobban szeret téged, mint te őt. Mielőtt ebből csinálnál magadnak egy jó kis félelemhegyet, érdemes tudatosítanod magadban, hogy a szerelmet nem lehet lemérni egy mérlegen. Érdemes tudatosítanod magadban, hogy a szeretetnek nincs súlya, kiterjedése vagy bármilyen más mérhető tulajdonsága. A szeretet csak szeretet. Ami azt is jelenti, hogy neked nincs más dolgod, csak annyi, hogy szeresd a párodat, és nem kell azt méricskélned, hogy ki mennyire szereti a másikat.

Bőség: Lehet, hogy sokkal több benned az anyagi félelem, mint amennyi indokolt lenne. Lehet, hogy sokkal egyszerűbb lenne most leülnöd egy szakértővel, és átbeszélned az előtted álló időszak kiadásait, mint azon rettegni, hogy vajon mennyi pénzre lesz szükséged a jövőben. Az is fontos, hogy felismerd: mik azok a dolgok, amelyeket érdemes megvásárolnod, mik azok a dolgok, amelyekért szívesen fizetsz akár nagyobb összeget is.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A hétvégén igazi csoda történik veled: végre sikerül elengedned – ha csak rövid időre is – az elvárásaidat. Most megtapasztalhatod, hogy milyen a világ ezek nélkül az elvárások nélkül. Megtapasztalhatod, hogy milyen a világ akkor, ha nem akarsz semmit sem megkapni másoktól, és ha nem akarsz semmit sem adni másoknak. Megtapasztalhatod, hogy milyen az, amikor elfogadod azt, ami jön, és elengeded mindazt, ami megy. Ha pedig úgy találod, hogy ez egy jó és könnyed érzés, ha úgy érzed, hogy szívesen térsz vissza ehhez a gondolkodásmódhoz, akkor állandósíthatod is ezt a nézőpontot.

Bőség: Az anyagi életed meglepő felemelkedést mutat: olyan bevételek érkeznek meg hozzád, amelyekre nem is számítottál volna. Apropó bevételek: ha szeretnéd megjósolni a második féléved anyagi helyzetét akkor most többre mész egy pakli jóskártyával, mint a számolással, mert vár rád néhány meglepő fordulat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top