nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Számmisztika: ha a sorsszámod kettes

Számmisztika: ha a sorsszámod kettes

A sorsszám megmutatja, életutadon milyen nehézségekre számíthatsz, és miként tudnál könnyebben boldogulni. Az életed során kapott lehetőségeket sorsszámod alapos ismeretével tudatosan befolyásolhatod.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A számmisztika nem csodaszer, nem mondja meg a jövőt, de hozzásegít ahhoz, hogy kiváló önismeretre tegyünk szert. Különböző számkulcsok segítségével kiszámolhatjuk, milyen feladatok állnak előttünk az életben. A számmisztika lehetőséget ad arra, hogy nevünk és születési dátumunk segítségével betekintést nyerjünk egy olyan misztikus világba, amely igazán lenyűgöző. Eme tudomány segítségével magunkévá tehetünk egy kis tudást, s ha jól használjuk, segíthet eligazodni a mindennapok világában. A számmisztika segítségével megoldódhat számos problémánk, amelyek eddig sikertelenné, boldogtalanná tettek bennünket. 

Olvasd el ezt is:

Hogyan számold ki a sorsszámodat?

Add össze születési dátumod évszámának számjegyeit addig, míg le nem redukálod egy számra.

Nézzünk egy példát. Ha valaki 1976-ban született, akkor a sorsszáma:
1 + 9 + 7 + 6 = 23 = 2 + 3 = 5
A sorsszám ebben az esetben: 5, azaz az ötös számhoz leírt elemzést kell elolvasnia. 

Ha a sorsszámod kettes

A családod és az otthonod nyugalmát, békességét fontosabbnak tartod a karriernél és az anyagi javaknál. Nem véletlen, hogy életed során az egyik legfontosabb támaszod a környezeted – és szeretteid. Kiváló és természetes diplomáciai érzéked van, melyet zseniálisan tudsz felhasználni akár mások érdekeinek az érvényesítésére is. Sokszor tapasztalhatod, hogy mások problémáit igyekszel megoldani a saját gondjaid helyett. Épp ezért kedélyed hullámzó, szükséged van mindig külső segítségre is. Igazán nagy sikereket akkor tudsz elérni, ha párban, netán csapatban dolgozol. Érzelmi életed könnyen befolyásolható, könnyen megsértődsz, és lobbanékony vagy. Meg kell tanulnod, hogy ne az érzelmeid alapján határozz.

Megosztás Facebookon