Horoszkóp

Számmisztika: ez jellemző rád, ha harmincegyedikén születtél

Születési napunk fontos szerepet játszik életünk alakulásában. A 31 naphoz 31 eltérő értelmezés és elemzés tartozik, amely utat mutat önmagunkhoz, leírja problémáinkat, bemutatja főbb ismertetőjegyeinket, karakterünket.

Jó az üzleti érzékük, a szervezőtehetségük és a vezetői képességük

Többnyire egészen lentről indulnak, és lassan, de biztosan dolgozzák fel magukat lépcsőfokról lépcsőfokra. Nagyra értékelik a barátaikat, és ott segítenek, ahol éppen szükség van rá. Jó az emlékezőtehetségük, és nem felednek semmilyen szívességet, de semmilyen sérelmet sem. Nem tanácsos belemerülniük semmilyen pszichikai problémába. 

Olvasd el ezt is!

Érdemes korán házasságot kötniük, mert a felelősségérzet megkomolyítja őket. Szívesen utazgatnak, és nem szeretnek egyedül élni. Hajlamosak az önfejűségre és arra, hogy szokásaik rabjává váljanak. Magas követelményeket állítanak maguk elé, és többnyire csalódottak, ha nem sikerül megfelelniük önnön elvárásaiknak.

Van két olyan tulajdonságuk, amelyek remekül kiegészítik egymást: gondolkodásuk kreatív és nem konvencionális, ugyanakkor tudják, hogy az ötleteket hogyan lehet átültetni a valóságba. Tulajdonképpen olyanok így, mint egy önálló kis konszern. De mivel állandóan körülveszik őket mások, fennáll annak a kockázata, hogy az ötleteikből és a munkaenergiájukból adódó nagy lehetőségeket mások használják ki. Figyeljenek oda tehát a saját érdekeikre.

Negatív tulajdonságaik abban nyilvánulhatnak meg, hogy szőrszálhasogatóak, durvák és rendkívül gúnyosak lehetnek. Úgy érzik, az élet egy kicsit magukra hagyta őket. Több bátorságra, több optimizmusra van szükségük. Magukhoz kell ragadniuk a kezdeményezést, máskülönben elszalasztják a jó lehetőségeket. 50 éves koruk után még egy nagy lehetőség köszönt rájuk.

A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek gyógyszerészként vagy gyógykészítmény-kereskedőként, mert természetüknél fogva bizonyos ismereteik vannak az orvosságokról. További nekik való foglalkozások: könyvelő, irodavezető, szakértő, katonai parancsnok, vállalkozó vagy műszaki rajzoló.

Olvasd el ezt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top