Horoszkóp

Áprilisi horoszkóp: sikeres hónap áll előttünk

A Mars és a Neptunusz között létrejövő fényszögkapcsolat miatt az energiaszintünk alacsonyabb lehet, és kevesebb kedvet érezhetünk a megerőltető fizikai és szellemi munkákhoz egyaránt. Csak annyit tegyünk, amennyit nagyon muszáj, és próbáljunk meg többet pihenni, lazítani.

Kos

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Sikeres hónap következik, amikor olyan feladatokat is el tudsz látni, amelyeknek az elvégzésére korábban talán nem éreztél nagy kedvet. Pénzügyeid olyan pompásan alakulnak, hogy csak kapkodod a fejed, és feleheted magadban többször is a kérdést: mindez velem történik? A párkapcsolatodban olyan időszakot élhetsz, amikor a társadnak sokkal fontosabb lehet a kettőtök viszonya. Ezért talán olyan dolgokat is képes lesz tenni, amely miatt szintén örömöt érezhetsz. Nem kedvez viszont az idő bármiféle külfölddel kapcsolatos tevékenységnek. Ha tanulmányokat folytatsz, tanulj, és ne a jó szerencsében bizakodj.

Olvasd el ezt is!

Bika

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Anyagilag fantasztikus időszakot élhetsz, amikor bármihez kezdhetsz, az a bankszámládon növeli az összeget. A környezetedben többen úgy vélekedhetnek, hogy neked csak megszületni volt nehéz. Tény és való, hogy az életnek több területén érhetsz el kiváló eredményeket. A szerelemi életed alakulása nagymértékben függ a kedvesedtől. Pontosabban attól, hogy mennyire lesz nyitott, elfogadó. Illetve a családjában nehéz helyzet alakulhat ki, ezért megtörténhet, hogy nem tud úgy és annyit foglalkozni veled, mint amennyit szeretnél. Az egészségedre jobban ügyelj, orvosi vizsgálatra most keríts sort.

Olvasd el ezt is!

Ikrek

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Ha valamit elhatároztál, akkor tartsd magad ehhez. Ne változtass, különösen akkor ne, ha a magánéletedről van szó. Ne higgy a szép ígéretekben, mert ebből nem lesz semmi. Ha ingatlannal kapcsolatos ügyeket kell intézned, minden gördülékenyen mehet. Ha szakemberekre lenne szükséged, akkor olyanokat találhatsz, akik megbízhatóak, értik a dolgukat, és nem fognak anyagilag megvágni. A munkában már nem megy minden úgy, mint a karikacsapás. Különösen a rangban feletted állók okozhatnak fejtörést, illetve miattuk foroghatnak gondolataid új állás körül.

Olvasd el ezt is!

Rák

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Rengeteg megoldandó feladat vár rád. Nagyon sokat kell dolgoznod, és megtörténhet, hogy más hibája miatt neked kell tartanod a hátad. Kollégával nehéz helyzetbe kerülhetsz, és a dolgok tisztázása után is újra felmerülhet közöttetek ugyanaz a probléma. Közvetlen környezetedben valaki bajba kerülhet, és szüksége van a támogatásodra, a segítségedre, ami miatt át kell szervezned a hétköznapjaidat. A szerelmi kapcsolatban a társadnak anyagi problémája adódhat. Ne adj neki ez ügyben tanácsokat, mert ettől idegessé válhat. Külföldi utazáskor olyan élmény érhet, amit sohasem fogsz elfelejteni.

Olvasd el ezt is!

Oroszlán

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A régi szerelmi kapcsolatokban semmi nem úgy megy, ahogyan azt szeretnéd. Pedig most rajtad áll, hogy folytatni kívánod-e, vagy inkább lezárnád a viszonyt. Ha friss a viszonyod, akkor előfordulhat, hogy az illetővel anyagi jellegű problémák adódhatnak, illetve nem vagytok pénzügyek dolgában egy szinten, ami a későbbiekben zavart okozhat közöttetek. A munkában viszont rendkívül sikeres lehetsz, még az is megtörténhet, hogy kiderül: nélkülözhetetlen vagy. Megtörténhet, hogy a családodban beteg személynek nagy szüksége lehet a te támogatásodra.

Olvasd el ezt is!

Szűz

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Amennyiben tartós kapcsolatban élsz, a társad viselkedése miatt jöhet létre feszült helyzet. Nagyon fontos, hogy ne kutass a holmija között, ne nyomozgass. És nem alkalmas az idő az őszinte beszélgetésekre sem. Ha tiszta vizet szeretnél önteni a pohárba, akkor ezzel várj még egy kicsit, amikor könnyebben megnyílik, és rendezni tudjátok a viszonyotokat. Óriási erőket tudsz most megmozgatni, ha szeretnél változtatni a magánéleteden. A meglévő párkapcsolatnak a jövője azon múlik, hogy te mit és hogyan szeretnél. Orvosi vizsgálat miatt nem kell izgulnod, minden rendben lesz.

Olvasd el ezt is!

Mérleg

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Minden okod meg lehet az örömre és boldogságra, hiszen a magánéletedben olyan változások történhetnek, amelyet talán már egy ideje szeretnél. Ha fohászkodsz Istenhez vagy az angyalokhoz, akkor a kérésed most meghallgatásra talál, és teljesül. Szomszéddal azonban összerúghatod a port, közvetlen hozzátartozó magatartása kinyithatja a kisbicskát a zsebedben. Párkapcsolatodat pozitív irányban befolyásolja, hogy partnered anyagilag remek helyzetbe kerülhet. Olyan dolgokat is megengedhettek magatoknak, amelyről korábban talán szó sem eshetett.

Olvasd el ezt is!

Skorpió

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A házasságokban, régi együttélésekben olyan téma kerülhet terítékre, amely nem új keletű, és amely nem tűr tovább halasztást. Társad nyitott minden téma iránt, talán még a tabunak számító témák is megbeszélhetők, rendezhetők. Pénzügyeid hullámzóak lesznek, mert könyvelésed bevétel és kiadás oldala váltakozva mozognak. Vagyis rendelkezésre állhat az az összeg, amelyre szükséged van. Baráttal szervezz közös programot, fantasztikusan érezhetitek magatokat, az élmények még szorosabbá tehetik a kapcsolatotokat. Ha szülő vagy, csemetéd nagyobb figyelmet és törődést igényel.

Olvasd el ezt is!

Nyilas

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Furcsa helyzet alakulhat ki a munkádban, a megélhetésedben. Nagy elvárások lehetnek feléd, olyan dolgok, amelyeket nem valószínű, hogy teljes mértékben meg tudsz valósítani. Viszont remekül tudod képviselni a saját érdekeidet, úgy tudod befolyásolni a felettesedet, hogy annak a hasznát hosszabb távon élvezheted. Különösen ha pénzről van szó. A szerelmi életed alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre, hiszen végre várakozásodnak, türelmednek beérik a gyümölcse. Rokon a viselkedése miatt az agyadra mehet. Próbálj meg toleránsabb lenni vele.

Olvasd el ezt is!

Bak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Fantasztikus hónap lesz ez a mostani, amikor az életnek több területén érhetsz el olyan eredményt, hogy időnként azt sem tudod, vajon ébren vagy-e, vagy álmodsz? A szerelmi életedre a pozitív változás lehet a jellemző, amikor nagy lehet közöttetek az összhang. Olyan témákat is meg tudtok beszélni, amelyek már jó ideje foglalkoztatnak, de talán nem mertél velük előhozakodni. A környezetedben van azonban egy olyan személy, aki úgy hazudhat, mint a vízfolyás. Az értéktárgyaidra is jobban kellene vigyáznod, mert meglophatnak, becsaphatnak. Külfölddel kapcsolatos ügyek jól sikerülhetnek.

Olvasd el ezt is!

Vízöntő

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Soha nem volt még aktuálisabb a mondás, miszerint a pénz megrontja a barátságot. Neked sem szabad se közös ügyletbe kerülni baráttal, illetve senkitől ne kérj, és ne is adj kölcsön semmit. Még egy könyvet sem, mert ebből később még kellemetlenséged adódhat. A munkahelyeden suskust tapasztalhatsz. Az őszinte beszélgetésre nem kerül sor, mert úgy tűnik, hogy ezt egyedül csak te szeretnéd. Ha párkapcsolatban élsz, akkor szervezz a társaddal szigorúan kettesben programot, ami jó hatást gyakorol a viszonyotokra. Testileg és lelkileg is közelebb kerülhettek egymáshoz.

Olvasd el ezt is!

Halak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A munkahelyeden olyan esemény történhetnek, amelyek miatt minden okod meg lehet az aggodalomra. Előfordulhat, hogy a közvetlen felettesednek nem áll jól a szénája, és fel kell készülni arra, hogy felettesváltásra kerülhet sor. De ne aggódj, mert a változás nem lesz rossz a számodra. A házasságokban, régi párkapcsolatokban feszültségre van kilátás, talán társad és annak rokonsága között jöhet létre nehéz helyzet, és ez rányomhatja bélyegét a ti életetekre. Pénzügyek tekintetében nem lesz okod panaszra, mert a pénz úgy vonzódhat hozzád, mint mágnes a vashoz.

Olvasd el ezt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top