Horoszkóp

Számmisztika: ez jellemző rád, ha tizenkettedikén születtél

A számmisztika szerint nem mindegy, hogy a hónap melyik napján születtünk. A születési dátumunkban, illetve az élet egyéb területein gyakran felmerülő számoknak nagy jelentőségük van életünkben.

 Birtokukban van a 3-as energiája (1+2=3), egyenként az 1-es és a 2-es ereje is

Ennek révén összetettebb egyéniségűek, mint azok, akik valamelyik hónap 3-án születtek. Kiválóan tudják értékesíteni önmagukat és ötleteiket. Elbűvölőek, szórakoztatóak és kitűnő beszélgetőpartnerek. Jól és pontosan fejezik ki magukat. Eleven szelleműek, érdeklődőek, és szívesen járnak emberek közé. Segítőkész, barátságos, nagyon társaságkedvelő természetűek.

Olvasd el ezt is!

Negatív oldaluk abban mutatkozik meg, hogy könnyen elkedvetlenednek, és olyankor elhúzódnak az emberektől. Fejleszteniük kell a tapintatukat és a diplomáciai érzéküket, mert hajlamosak a túlzott szókimondásra, és azzal csak ellenségeket szereznek maguknak. Olyankor távolabb kerülnek a sikertől.

Nagyon gyakorlatiasak, és szeretnek tevékenyek lenni. Burjánzó fantáziájukkal megszépítik a valóságot. Megvan bennük a képesség, hogy remek képzelőerejüket kreatív mederbe tereljék. Hajlanak a türelmetlenségre, és mindent azonnal akarnak.

Lényeges témakör számukra a kiegyensúlyozottság. Nagy hatással vannak másokra azzal, hogy kiegyensúlyozottak. Fokozottan igénylik, hogy nemcsak hogy erkölcsi elveik legyenek, hanem azok szerint is éljenek. Ez sokszor nem sikerül nekik, mert minden oldal érveit megértik és bizonyos mértékig elfogadják, ezért sokszor nehezükre esik valamilyen határozott irányultságot választani és amellett a végsőkig kitartani. A kiegyensúlyozottságnak ez az árnyoldala. Élményvágyuk, kíváncsiságuk miatt legszívesebben állandóan utazgatnának.

A hozzájuk illő foglalkozások: született írók vagy feltalálók. További foglalkozások, amelyek nekik valók: szónok, szórakoztató művész, jogász, orvos, klinikaigazgató, cégalapító, gyógyáru-kereskedő, reklámszakember, szépségszalon vezetője.

Olvasd el ezt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top