Horoszkóp

Számmisztika: ez jellemző rád, ha tizedikén születtél

Születési napunk fontos szerepet játszik életünk alakulásában. A 31 naphoz 31 eltérő értelmezés és elemzés tartozik, amely utat mutat önmagunkhoz, leírja problémáinkat, bemutatja főbb ismertetőjegyeinket, karakterünket.

Pozitív gondolkodásúak, kreatívak, és tudják, hogy kell értékesíteni önmagukat és ötleteiket

Képesek egyidejűleg többféle dolgot is csinálni, és sokszor valósággal kényszeríteni kell őket, hogy végre álljanak már le. Függetlenek, őszinték és megbízhatóak, de csak ritkán árulják el valódi érzelmeiket. Jól tudják érvényesíteni az akaratukat, lelkesek, és erős az öntudatuk. Nyugodtan rájuk bízhatjuk magunkat. Egyenesen megmondják a véleményüket.

Olvasd el ezt is!

Hajlamosak a féltékenységre barátaikkal és kollégáikkal szemben. Lehetséges, hogy egyedül érzik magukat, mert talán arra kényszerülnek, hogy a saját lábukon álljanak, és kevés segítséget várhatnak kívülről. Van bennük kurázsi, nem ijedősek. Szükségük van egy saját felségterületre, ahová csak keveseknek engednek bejutást, mivel individualisták.
Hisznek a világ megvédésében, és abban, hogy jobbítható. Sok esetben csakugyan megvan hozzá az energiájuk és a tudásuk. Ám elfelejtik, hogy csak akkor lehet valamit megvédeni vagy radikálisan átalakítani, ha azt a többiek is akarják, vagy legalábbis egyetértenek vele.

Nyugodt az életük, 30 éves korukig egy kicsit egyhangú is, 45 éves koruk után azonban egészen nagy meglepetés érheti őket. Tartsák nyitva a szemüket, hogy életük nagy esélyét ne mulasszák el.

A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek egyéni tevékenységgel lehetnek, ilyen például a feltaláló, a cégalapító, a pilóta, a tanár, a jogász, a reklámszakember, az író vagy a bolti eladó.

Olvasd el ezt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top