Horoszkóp

Számmisztika: ez jellemző rád, ha ötödikén születtél

Születési napunk fontos szerepet játszik életünk alakulásában. A 31 naphoz 31 eltérő értelmezés és elemzés tartozik, amely utat mutat önmagunkhoz, leírja problémáinkat, bemutatja főbb ismertetőjegyeinket, karakterünket.

Sokoldalúak és jó a kapcsolatteremtő képességük

Az ilyen embereknek meg kell tanulniuk összefogni az erőiket, mert egyébként szívesen kipróbálnak mindent. Szeretik a hasonszőrűek társaságát, és többnyire jó üzletemberek. Barátkozóak, jó alkalmazkodókészségűek és intelligensek. 
Az életben szabadságra és változatosságra van szükségük. Nyitottak minden kezdeményezésre, és leküzdhetetlen vágy hajtja őket mindig új, tágabb horizontok felé. Számukra nem létezik az “„úgysem sikerül” kifejezés. Mindig mindennek lehetségesnek kell lennie. A partnerkapcsolatban sem tűrik a beszűkültséget. Inkább szakítanak, mihelyt úgy érzik, hogy korlátok közé kerültek.

Olvasd el ezt is!

Negatív tulajdonságaik: nyűgösek, sértődékenyek, makacsok és öntetszelgők.
Egy biztosat lehet állítani róluk, hogy semmi biztosat sem lehet állítani róluk. Szeretik a dolgok szüntelen változását, az átalakulásokat és a kalandokat. Nyughatatlan energiájuk különösen jól tükröződik szenvedélyes vitáik során.
Fiatalságukra a bizonytalanság jellemző. Szüleikkel, barátaikkal sok problémájuk adódik. A tanulás nehezen megy. Biztos pozícióhoz és jó keresethez inkább csak 35 éves koruk után jutnak. Az igazi nagy szerelmet 50 éves koruk után ismerik meg.

A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek brókerként, illetve bolti eladóként, diagnosztaként, biztosítási kárbecslőként, elemzőként, újságszerkesztőként, gyógyszerészként, szakiskolai igazgatóként, sportedzőként vagy tőzsdei szakemberként.

Olvasd el ezt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top