Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Felizzik benned a szenvedély lángja

Mi jelenti az igazi szenvedélyt a számodra? Mi az, amit valóban szenvedélyesen tudsz szeretni? Ki az, akit valóban szenvedélyesen tudsz szeretni? Most sokan nem értik a döntéseidet, és sokan nem értik, hogy miért szeretnél változtatni az életeden. Ennek csak az az oka, hogy ők nem látnak bele a szívedbe, és nem értik azt az új szenvedélyt, amelyet magadban találsz.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Talán nem érted azt a folyamatot, ami benned történik. Talán értetlenséggel állsz néhány gondolatod és reakciód előtt. Semmi baj. Fontos, hogy megértsd: ez az időszak a számodra egy mély önismereti utazás kezdete. Most olyan eddig rejtett, “sötét” részeidre nézhetsz rá, amelyek a fénybe vágynak. Fontos, hogy tudd: már azzal segítesz magadon és a párkapcsolatodon, ha szembenézel ezekkel az újonnan jött érzelmekkel, gondolatokkal és felismerésekkel.

Bőség: A legszívesebben kapkodni kezdenél, pedig valójában semmi sem áll távolabb a jó lépéstől, mint a kapkodás. Van benned egyfajta pánikhangulat a pénzzel és az anyagi ügyekkel kapcsolatban. Ezt a pánikot kellene elengedned, vagy legalább elcsendesítened a hétvégén. Tudnod kell, hogy ebben az lesz a legnagyobb segítségedre, ha tudatosítod magadban, hogy nincs hová sietned.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Az elcsendesedés és a béke nyugalmát tapasztalod épp a szerelmi életedben. A hétvége egyfajta nyugvópontot képez az életedben, amelyet azonban a félelemteli részed könnyedén és szívesen értelmez holtpontnak. Akár a szingliségben látod meg a nyugodt és békés lehetőségeket, akár a párkapcsolatodban találod meg a békédet, fontos, hogy merd beleengedni magadat ebbe az érzésbe. Fontos, hogy tudd: ez az elcsendesedés olyasmi, amit élvezned kellene, olyasmi, amire régóta vágytál, és nem olyasmi, ami ellen harcolnod kell.

Bőség: A hétvége remek alkalmat kínál egy kis kísérlethez. Most átültetheted a gyakorlatba a pénz nem boldogít bölcsességét. Most kipróbálhatod, hogy milyen az, amikor a pénz helyett a kreativitásra, az egymásra figyelésre helyezitek a hangsúlyt. Igenis lehet nulla forintból remek családi programot szervezni, és ezt most ki is próbálhatod.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ne csodálkozz, ha ismét találkozol egy exeddel. Még talán az is lehet, hogy újra megdobogtatja a szívedet. De egyvalami nagyon-nagyon fontos: értsd meg, ezt a helyzetet valóban az ég rendezi így, de nem azért, hogy újra egymásra találjatok. Pont ellenkezőleg: a cél, hogy felismerd végre, milyen jó, hogy túlléptél ezen a helyzeten, és milyen jó, hogy egy teljesen új ember mellett (vagy épp önmagad mellett) találtad meg a lelki egyensúlyodat. Az életed előrehalad, megváltoztál, és a múltba nem kell visszalépned.

Bőség: Pénzügyi kérdésekben ideje lenne már túllépned a gyerekkorodban látott vagy tanult butaságokon. Pontosabban mindezek a gyerekkorodban még érvényes igazságok vagy pénzügyi trükkök voltak, de ahogy az idő haladt és a világ változott, ez is megváltozott. Ahogy az idő előrehaladt, kiderült, hogy valójában sokkal jobban bánsz a pénzzel, hogy ha önmagadra hallgatsz.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Amikor nem fejezel be egy mondatot, amikor elharapod a mondanivalód végét, akkor vagy igazán nagyon-nagyon idegesítő a szerelmed számára. Arra pedig lehet számítani, hogy ezen a hétvégén igencsak gyakran nem fejezed be a mondatokat. Fontos, hogy mindketten tudjátok és megértsétek: ez azért van, mert nem tudod, mit is mondhatnál. Ilyen esetben viszont jobb, ha inkább kimondod hangosan: “Most nem tudom, mit mondjak.” Ezzel mindkettőtöknek könnyebb lesz.

Bőség: Könnyed és boldog életre vágysz, olyan életre, amelyben nem számít a pénz? Nagyon jól teszed, ha így teszed, de ehhez az kell, hogy megváltoztasd a pénzhez való hozzáállásodat. Erre remek alkalmad lesz a hétvégén. Ne felejtsd el: nem az a cél, hogy ne érdekeljen a pénz, hanem az, hogy ne tulajdoníts neki nagyobb jelentőséget, mint bármely eszköznek vagy energiának a világon.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán önmagadat is meglepve arra vágysz a legjobban, hogy feloldódhass a másik szeretetében, a másik szerelmében. Ez a vágy eleinte talán félelmetes lesz a számodra, hiszen azt hiheted, ezért fel kell áldoznod az egyediségedet. Az Oroszlánok számára pont az a boldog párkapcsolat titka, hogy megérthessék: a szerelmük mellett igazabb önmaguk lehetnek, mint amikor megőrzik a függetlenségüket. Ezt az érzést, ezt a tudást kell a magadévá tenned a hétvégén ahhoz, hogy megérkezhess a boldogságba.

Bőség: Hajlamos vagy arra, hogy szórd a pénzed. Ezeket az időszakokat azután az erőszakos és önsanyargató spórolással akarod kiegyenlíteni. Ez pedig így nem tűnik egy nyerő kombinációnak. A hétvégén keresd a harmóniát, keresd a kiegyensúlyozottságot. Mint az okos lány a mesében: költekezz is meg ne is.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Lassan a helyükre kerülnek a lelkedben a dolgok és ezzel együtt a helyükre kerülnek a szerelmi életedben is. Lassan megtalálod a helyedet az új és sokkal izgalmasabb világodban, ez pedig lehetőséget teremt arra, hogy a párkapcsolatodban is megszülessen egy új harmónia. Fontos, hogy értsd: a régi elmúlt, és nem azt kell helyreállítani. Ehelyett egy új, egy izgalmas, egy felemelő és gyógyító helyzetet kell megismerned és beengedned az életedbe ahhoz, hogy minden rendbe jöjjön.

Bőség: A rövid, tömör bölcsességek és az instant pénzügyi tanácsok mestere vagy a hétvégén. Ma bárki is fordul hozzád tanácsért, annak könnyen és gyorsan tudsz mondani valamit arra vonatkozólag, hogy neki mire van szüksége. Az azonban nem a te felelősséged, hogy ők meg is értsék ezeket a tanácsokat.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Lassan megtanulod azt, hogy hogyan végezhetsz koncentrált munkát. Itt az ideje, hogy azt is elkezdd tanulgatni, hogy hogyan lehetsz koncentrált figyelemmel jelen a szerelemben, a párkapcsolatodban. Itt az ideje, hogy megtanuld: lehet intenzíven is jelen lenni a szerelmes pillanatokban, hogy később, amikor máshova kell fordítanod a figyelmedet, megengedhesd magadnak, hogy másra figyelsz. A szerelemnek nem kell ugyanolyan álmodozónak és szétesőnek lennie, mint kamaszkorodban.

Bőség: Kifejezetten jó érzékkel bánsz a pénzzel, ha olyan témáról van szó, amelyik érdekel. De kifejezetten rosszul bánsz az anyagiakkal, ha nem érdekel az az téma, amelyben költened kellene. Ez azonban könnyen okozhat pénzügyi zavart vagy hiányt az életedben. Ezért lenne fontos, hogy a hétvégén azokban az ügyekben is ésszel bánj a pénzzel, amely ügyekről hallani sem akarsz.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A párodnak arra van a legnagyobb szüksége, hogy kimondd azt, amit hallani akar. A helyzetet nehezíti, hogy neked pedig arra van a legnagyobb szükséged, hogy kimondd, ami a szívedet nyomja. Ez a két dolog pedig nagy valószínűséggel nem teljesen ugyanaz. Ilyenkor nincs mit tenni, mindkettőt ki kell mondanod. Pontosabban mindkettőről beszélned kell. Fontos, hogy megértsd: azzal, hogy előhozol egy témát, amiről a szerelmed szeretne beszélni, még nem kell megadnod magadat, és nem kell egyetértened a szerelmeddel. 

Bőség: Lehet, hogy hirtelen nem tudod, hogy honnan lesz pénzed egy váratlan kiadásra. Nem baj, nem kell ezt most azonnal felismerned, és nem kell ezt most azonnal megoldanod. Megteheted azt, hogy vársz ezzel a helyzettel. Megteheted azt, hogy időt és haladékot kérsz magadnak addig, amíg megszületik a számodra legjobb megoldás.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Az egyik pillanatban határozott és önérvényesítő vagy, a másik pillanatban pedig arra vársz, hogy a szerelmed mondja meg, mi legyen. A szerelmed pedig csak kapkodja a fejét, hiszen ő bármihez tudna alkalmazkodni: ha kell, hagyná, hogy határozott legyél. Ha kell, meghozná ő a döntéseket. De az, hogy hol ezt tegye, hol azt, nem megy neki. Ettől válik esetleg feszültté és túl önérvényesítővé ő is. Ez pedig garantáltan harchoz vezet. Ha most ezt szeretnéd elkerülni, annak az az ára, hogy tudatosítsd magadban, milyen helyzetekben ragaszkodsz te a döntéshez, és melyekben nem.

Bőség: A bőség megtapasztalása alkalmat ad neked arra, hogy segíts másoknak. De ahhoz, hogy segíts másoknak, arra van szükséged, hogy tudj miből adni. Épp ezért ideje lenne egy kicsit alakítanod a pénzről való elképzeléseidet. Érdemes lenne alakítanod mindazt, ahogyan a pénzre gondolsz, és ahogyan a pénzhez hozzáállsz.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Szerencsés módon alakul a kapcsolatod a hétvégén. Lehet, hogy te magad sem érted, hogyan történhet meg ez, de most sikerül megbeszélnetek, megoldanotok egy olyan vitát, amely már régóta a szőnyeg alá söpörve várakozik arra, hogy meglegyen a valódi megoldása. Lehet, hogy eleinte félsz belemenni ebbe a beszélgetésbe, de olyan mély és erős vágy van benned a helyzet rendezésére, hogy kikerülhetetlen lesz a megbeszélés is. Bátran mondd ki, azt, amit gondolsz, de használd a szeretet szavait ahhoz, hogy megfogalmazd azt.

Bőség: Eljött az ideje annak, hogy néhány kisebb-nagyobb nyeremény gazdagítson téged. Fontos, hogy tudd: ezek a nyeremények gyorsan jönnek, és gyorsan mennek is. Azaz ne a pénzügyi helyzeted megoldódását várd tőlük, inkább csak annyit, hogy okoznak néhány boldog és felszabadult pillanatot neked.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelemnek, a párkapcsolatoknak számtalan aspektusa van. Az egyik ilyen a szellemi partneri viszony. A hétvégén az lesz a legfontosabb számodra, hogy a szerelmed szellemileg is a partnered lehessen. Most a nagy beszélgetések, az egymással való teljes összehangolódás ideje jött el a számodra. Jó, ha ezt az igényedet meg tudod fogalmazni, és el tudod mondani a szerelmednek, hiszen neki tudnia, értenie kell, hogy miért szeretnél vele mindenáron beszélgetni.

Bőség: Az anyagi ügyekben talán túl megfontolt vagy. Talán túlzottan is spórolsz, és talán túlzottan is beosztod a pénzt. Lehet, hogy itt az ideje annak, hogy végre ne csak a beosztásra figyelj, de éld át a boldog és felszabadult pénzköltést is. Nem arra kérlek, hogy szórd a pénzt, de költs felszabadultabban.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelem felizzik az életedben, és végtelen szenvedéllyel tölt fel téged. Most szükséged van arra, hogy heves érzelmeket, mély érzéseket élhess meg. Szükséged van arra, hogy megtapasztald a szerelmet. Ha szingli vagy, vagy ha egy ellaposodó félben lévő kapcsolatban élsz, akkor most könnyedén betoppanhat az életedbe valaki, aki lángra gyújt. Fontos, hogy tudd és értsd: az egyéjszakás kalandok vagy egy szeretői viszony nem elégítik ki a benned lévő vágyat a szerelem iránt.

Bőség: Most váratlan lehetőségek és váratlan pénzösszegek gazdagítanak téged. Most akkor is érdemes igent mondanod egy helyzetre, ha abból látszólag nem jön semmilyen anyagi hasznod sem. Az élet kiszámíthatatlan és meglepő módokon gazdagít téged, és neked nem kell előre meglátnod, hogy ez hogyan történik majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top