Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Valentin-napon vár rád a szerelem?

A hétvégén Valentin-nap, de vajon a szerelem ezt a napot szemeli ki arra, hogy megérkezzen az életedbe? Vagy épp ellenkezőleg: most kerül tőled még távolabb a romantika, és a piros szíves köszöntések csak egyre idegesebbé tesznek téged?

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Tudod, hogy ki a te Valentinod? Tudod, hogy ki az az ember, akitől elismerésre, szeretetre és támogatásra van szükséged ezen a hétvégén? Nos ez a csodálatos ember te magad vagy. Te magad vagy az, akinek fontos lenne, hogy szeretetet adj magadnak. Persze az egódnak az is fontos lesz, hogy a szerelmedtől is ajándékot kapj. De az igazság az, hogy a saját önértékelésed javításának most jött el az ideje.

Bőség: Lehet, hogy nem minden pénzügyi döntésed volt eddig olyan, amellyel elégedett lehettél. Egyszer-kétszer talán nagyobb összegeket vesztettél néhány kétes döntésed miatt. Úgy tűnik, hogy mostanában sokat gondolsz az elszalasztott lehetőségekre. Fontos, hogy a felismerd: amíg az elszalasztottak miatt bánkódsz, nem veszed észre a jelenlegieket.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A Valentin-nap a remény napja a számodra. Az a nap, amikor úgy érzed, hogy van még remény mindarra a szerelemre, amire vágysz. Ne csak reménykedj, de tegyél is érte! Tudod, az csak a romantikus hollywoodi filmekben működik, hogy a szende hősnő szó nélkül azt kapja, amire szüksége van. Neked, itt a való életben ki kell tudnod mondanod az igényeidet és az elképzeléseidet.

Bőség: Pénzügyekben ideje lenne a sarkadra állnod. Úgy tűnik, hogy tudtodon és akaratodon kívül – talán figyelmetlenségből – átadtad valakinek az irányítást a pénzügyeid felett. Fontos, hogy észrevedd: te sokkal jobban csinálnád. Te sokkal felelősségteljesebb és jobb döntéseket hoznál a saját anyagi ügyeiddel kapcsolatban.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A Valentin-nap családi ünneppé és hatalmas bulivá kerekedik a szervezésedben. Persze nem szereted a megszokott dolgokat, és nem is nagyon örülsz annak, ha egy-egy ilyen ünnepnap mindössze egy témáról szól. Most a legszívesebben a gyerekeknek okozol meglepetést, még akkor is, ha tisztában vagy azzal, hogy a szerelmednek is több időt kell szentelned, ha nem akarod, hogy megsértődjön.

Bőség: Itt az ideje annak, hogy pénzintézetté avanzsálj, és valakinek kölcsön adj. Fontos, hogy tudd: bármennyire is szereted az illetőt, bármilyen közeli rokonságban is vagytok, csak akkor szabad belemenned ebbe a kölcsönügyletbe, ha mindent lepapíroztok. Igen, írásban foglaljátok össze a feltételeket, mert később lehetnek bonyodalmak, ha ezt kihagyjátok.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Képzeld bele magad mások helyzetébe! Képzeld el, hogy milyen lehet az ő életüket, az ő sorsukat élni! Ez egyébként is jó gondolatjáték, de a hétvégén segít abban, hogy megértsd a szerelmedet, és abban, hogy megértsd a szerelmed családját, meg persze a sajátodat. Az együttérzés az a kulcs, ami segít neked abban, hogy ezen a hétvégén rendezz egy teljesen felesleges és idegesítő konfliktust a családodban.

Bőség: Sokan akarják megértetni veled, hogy mit kellene tenned – szerintük – a pénzügyekben. Mintha most mindenkinek lenne egy tuti tippje, egy befektetése, egy pénzintézete, amit neked ajánlgat. Korántsem biztos, hogy ezek a pénzintézetek annyira jól teljesítenek, mint ahogy azt mondják neked, és egyáltalán nem biztos, hogy neked is bele kell menned ezekbe az ügyletekbe.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A hétvége a hálalistád bővítésének időszaka lesz. Most igazán sok minden van az életedben, amiért érdemes hálásnak lenned. Fontos, hogy értsd: ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy minden rendben van, vagy hogy ne lenne egy másik listád is a nehézségekről. De fontos, hogy a hétvégén a bosszankodás, az irigység és a mások feletti ítélkezés helyett a hála érzését válaszd.

Bőség: Tele vagy anyagi lehetőségekkel. Igen, tudom, hogy mindenki a maga szintjén nyomorog, és nyilván te is így érzed. De a helyzet az, hogy valójában sokkal jobb az anyagi helyzeted, mint néhány évvel vagy néhány hónappal ezelőtt. Most az a fontos, hogy arra figyelj: hogyan tudsz még tovább lépni ebből a helyzetből.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ne feledkezz el a fizikai testedről! Ne feledkezz el arról, hogy mennyire fontosak a testi élvezetek. Tudom, így Valentin-nap környékén ebből a mondatból szívesen asszociálsz az erotikára, és részben igazad is van. De még olyan sok más testi élvezet van, amelyet mostanában ilyen-olyan okból megtagadsz magadtól: egy jó vacsora, egy masszázs és kozmetikai kezelés, és így tovább. Most a szerelmeddel együtt koncentráljatok a testetekre!

Bőség: Igazán okos pénzügyi döntéseket hozol meg a következő napokban. Persze ezek az okos döntések sokak szemében merész döntések is lesznek. Nem mondhatjuk, hogy a hagyományos és kitaposott úton maradnál, de most talán pont ettől válik okossá egy-egy döntésed. Bátran újíts és bátran változtass, de csak addig, amíg nem kockáztatsz túl nagy pénzeket.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Itt az ideje annak, hogy őszinte önvizsgálatot tarts: mennyi mindent vettél át a szüleid kapcsolatából? Attól függetlenül, hogy jelenleg kivel élnek, az, amit a gyerekkorodban láttál édesanyádtól és édesapádtól, meghatározhatja azt, ahogyan most alakítod a kapcsolataidat, vagy azok hiányát. Könnyen lehet, hogy egy nagy beszélgetés a szüleiddel segítene feloldani benned azokat a párkapcsolati blokkokat, amelyek mostanában hatnak rád.

Bőség: Lehet, hogy most kölcsön kell kérned valakitől. Mielőtt megfogalmazod a kérésedet, és mielőtt belevágsz egy kölcsönügyletbe, gondolj végig valamit: mire használnád ezt az összeget? Fontos, hogy tudd: kölcsönt csak akkor szabad kérned, ha azt olyasmire költöd, ami segít még több pénzt keresned. Minden más esetben jobb ötlet, ha a kiadásaidat és a bevételeidet próbálod megváltoztatni.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Bármivel is készülsz Valentin-napra, tudnod kell, hogy most otthon érzed igazán jól magadat. És nem is kell ahhoz feltétlenül elmennetek otthonról, hogy ez az este igazán romantikus és erotikus legyen. Érdemes lenne egy kétszemélyes romantikus vacsorával ünnepelnetek, és most végre csak egymásra figyelnetek. Persze ehhez kell némi önfegyelem, ha otthon maradtok, ahol mostanában nem olyan romantikusak az esték, mint eddig.

Bőség: Ideje körülnézned a malacperselyekben, és kiforgatnod a kabátzsebeket. Nem azért, mert ennyire égetően nagy szükséged van a pénzre, hanem azért, mert itt-ott nagyobb összegeket találhatsz, mint gondolnád. Nem érdemes szétszórnod a pénzedet – és ezt most kivételesen tisztán fizikailag értem: nem érdemes száz helyen szétfelejtened a zsebedbe gyorsan begyűrt visszajárókat.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Az egyensúly sokkal fontosabb az életedben és a napjaidban, mint azt gondolnád. Sokkal fontosabb, hogy Valentin-napon ne csak adj, de kapj is, és ne csak kapj, de adj is. Lehet, hogy szeretnél kimaradni ebből az egész piros szívecskés őrületből, de a környezetedben lévők, a szerelmeddel az élen, szeretnének részt venni benne. Engedd meg magadnak, hogy egy hétvégét a szerelem és a szeretet megünneplésével tölts!

Bőség: Itt az ideje visszagyűjtened a kintlévőségeidet. Lehet, hogy nem ezen a hétvégén érkeznek vissza hozzád, de ezen a hétvégén elkezdhetnéd emlékeztetni a tartozásaikra az embereket. Persze mindezt szeretettel és kedvesen. De fontos, hogy tudatosítsd másokban: nem örök időkre szóltak a kölcsönök, és ideje lesz visszafizetni őket, vagy legalább elkezdeni a törlesztésüket.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Nagyon büszke vagy az éles eszedre és a józanságodra, és ezek valóban fontos tulajdonságok. Mégis ezek azok a tulajdonságok, amelyekkel semmire sem mész Valentin-napon. A hétvégén pont arra van szükséged, hogy egy kicsit kikapcsold a józanságodat, és egy kicsit feloldódj az érzelmekben. Még akkor is, ha most talán pont a bonyolult érzelmek, és egy új szerelem elől menekülsz a józanság védőbástyája mögé.

Bőség: Ha van életterületed, ahol érdemes józannak lenned, az pont a pénzügyek területe. Az a terület, amelyben hajlamos vagy arra, hogy átgondolatlan döntéseket hozz. A hétvégén a párkapcsolatok, a barátságok és a család témáiból nyugodtan vonj ki egy kis józanságot, és csatornázd át ezt ide, a pénzügyekhez. A bőséggel kapcsolatos kérdésekben érdemes az éles eszedet használnod.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Tele vagy kételyekkel a szerelemmel és főleg a házassággal kapcsolatban. Tudod, hogy új kapcsolati minták vannak születőben, de egyáltalán nem vagy biztos abban, hogy ezek a kapcsolati minták hogyan jelennek majd meg az életedben. Abban pedig még kevésbé vagy biztos, hogy akarod-e egyáltalán ezeket az újfajta szerepeket. A hétvége remek alkalmakat kínál arra, hogy végiggondold: milyen az ideális kapcsolat neked a szerelmeddel vagy a leendő szerelmeddel.

Bőség: A bőség olyasmi, ami szívesen árad az életedbe, amikor azzal foglalkozol, és azt a munkát végzed, amelyet a lelked is szeretne elvégezni. Figyeld meg, mekkora örömet érzel a munkád közben, és ha nem éppen a boldogság és a sikerek forrása a jelenlegi munkahelyed, akkor kezdj el gondolkodni azon, hogy hogyan tudsz ezen változtatni. Ha megnyílsz egy új feladat, egy új munka lehetőségére, az hamarosan rád talál majd.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Izzítsd fel a lelkedben a lelkesedést, és nyugodtan csavard a rajongásig a szenvedélyed hőfokszabályzóját. Szükséged van arra, hogy rajongj a szerelmedért, és hogy a párod lelkesítően hasson rád. Itt az ideje annak, hogy újra megtaláld a szerelmedben azt, amiért annyira megtetszett neked annak idején. Ha pedig szingli vagy, itt az ideje, hogy a társkeresős butaságok helyett végre az emberi kapcsolataid között nézz körül, hogy felismerd, ki az, aki fel tudna lelkesíteni.

Bőség: A pénz valójában a szenvedélyedet követi. Ez a magyarázata annak, hogy az a munka, amit nyögvenyelősen végzel, nem hoz annyit a konyhára, mint szeretnéd. Itt az ideje annak, hogy felfedezd magadban a bőség lehetőségét. Itt az ideje annak, hogy felfedezd: valójában szeretettel csinálsz valami olyasmit, amiből hivatást, vállalkozást, szakmát is növeszthetnél, és amiből meggazdagodhatnál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top