Horoszkóp

Szerelemhoroszkóp: a Halak szerelmi élete

Ha Halak típusú emberrel osztjuk meg legintimebb világunkat, akkor sokszor lehet olyan érzésünk, hogy az érzelmek mély tengerében lubickolunk.

Halak kedvesünk megajándékoz minket hihetetlenül gazdag fantáziájával és nem kevés romantikával fűszerezi meg a szürke hétköznapokat. Persze hogy ezt élvezzük vagy sem, az nagyban függ attól, hogy mi magunk mennyire tartunk igényt arra, hogy érzelmeinket kifejezhessük. Ha kimondottan idegesít minket a lelkizés, mi több, időpocsékolásnak és feleslegesnek tartjuk, akkor nagyon irritál majd minket az, hogy kedvesünk nehezen boldogul a racionális világban. Olyannak tűnhet számunkra, mintha nem lennének gyökerei a földön, s egyfolytában valamilyen ködös, rózsaszín álomvilágban tartózkodna. 

Csak akkor kezdjünk egy komoly kapcsolatot olyan emberrel, aki a Halak archetípushoz erőteljesen kötődik (tehát Nap- vagy Hold-jegye, illetve aszcendense Halak), ha fel tudjuk vállalni vele együtt azt is, hogy az anyagi világ síkján az életközösségünket nagyrészt egyedül fogjuk kormányozni. Vagyis: ő hozza a rendkívül mély érzelemvilágot, de a racionalitást mi magunk tesszük majd bele a kapcsolatba. Fel kell, hogy vállaljuk azokat a kötelezettségeket, amelyeket a villanyszámla befizetése jelent, vagy pedig azon egyszerű feladatokat, hogy a kiégett villanykörte helyére egy újat csavarjunk. Persze számon kell tartanunk bankügyeinket és minden egyes számlát, ami érkezik. A Halak ugyanis nagyon rosszul kezeli a pénzt. Ha ezt felvállaljuk, és nem bosszant Halak kedvesünk álmodozó hajlama, akkor remekül kiegészíthetjük egymást. 

Talán a Halakkal kötött kapcsolatban a legfontosabb feladat az, hogy merjünk őszintén beszélni érzelmeinkről, s erre bátorítsuk őt is. Kerüljük el azt a csapdát, amit nagyon sokan elkövetnek egy ilyen típusú kapcsolatban: álomvilágba menekülnek a valóság elől, s így nem adják meg a lehetőséget önmaguknak, hogy megéljék a hétköznapi csodákat.

Még több horoszkóp Halaknak:
Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára
Heti Halak-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Halak-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Halak szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Halak-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a hónap!
A Halak jegy jellemzése –  Tudd meg, milyenek a Halak!
A Halak mint aszcendens – Kattints ide, és tudj meg mindent a Halak aszcendensű emberekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top