nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Szerelemhoroszkóp: a Halak szerelmi élete

Szerelemhoroszkóp: a Halak szerelmi élete

Ha Halak típusú emberrel osztjuk meg legintimebb világunkat, akkor sokszor lehet olyan érzésünk, hogy az érzelmek mély tengerében lubickolunk.
NLCafé
f Ajánlom

Halak kedvesünk megajándékoz minket hihetetlenül gazdag fantáziájával és nem kevés romantikával fűszerezi meg a szürke hétköznapokat. Persze hogy ezt élvezzük vagy sem, az nagyban függ attól, hogy mi magunk mennyire tartunk igényt arra, hogy érzelmeinket kifejezhessük. Ha kimondottan idegesít minket a lelkizés, mi több, időpocsékolásnak és feleslegesnek tartjuk, akkor nagyon irritál majd minket az, hogy kedvesünk nehezen boldogul a racionális világban. Olyannak tűnhet számunkra, mintha nem lennének gyökerei a földön, s egyfolytában valamilyen ködös, rózsaszín álomvilágban tartózkodna. 

Csak akkor kezdjünk egy komoly kapcsolatot olyan emberrel, aki a Halak archetípushoz erőteljesen kötődik (tehát Nap- vagy Hold-jegye, illetve aszcendense Halak), ha fel tudjuk vállalni vele együtt azt is, hogy az anyagi világ síkján az életközösségünket nagyrészt egyedül fogjuk kormányozni. Vagyis: ő hozza a rendkívül mély érzelemvilágot, de a racionalitást mi magunk tesszük majd bele a kapcsolatba. Fel kell, hogy vállaljuk azokat a kötelezettségeket, amelyeket a villanyszámla befizetése jelent, vagy pedig azon egyszerű feladatokat, hogy a kiégett villanykörte helyére egy újat csavarjunk. Persze számon kell tartanunk bankügyeinket és minden egyes számlát, ami érkezik. A Halak ugyanis nagyon rosszul kezeli a pénzt. Ha ezt felvállaljuk, és nem bosszant Halak kedvesünk álmodozó hajlama, akkor remekül kiegészíthetjük egymást. 

Talán a Halakkal kötött kapcsolatban a legfontosabb feladat az, hogy merjünk őszintén beszélni érzelmeinkről, s erre bátorítsuk őt is. Kerüljük el azt a csapdát, amit nagyon sokan elkövetnek egy ilyen típusú kapcsolatban: álomvilágba menekülnek a valóság elől, s így nem adják meg a lehetőséget önmaguknak, hogy megéljék a hétköznapi csodákat.

Még több horoszkóp Halaknak:
Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára
Heti Halak-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Halak-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Halak szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Halak-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a hónap!
A Halak jegy jellemzése –  Tudd meg, milyenek a Halak!
A Halak mint aszcendens – Kattints ide, és tudj meg mindent a Halak aszcendensű emberekről!

Megosztás Facebookon