Horoszkóp

Szerelemhoroszkóp: a Kos szerelmi élete

A Kos egyéniség talán éppen azért olyan vonzó, mert kapcsolatban áll a nyers és ösztönös szexualitással, minden körítés, és intellektuális maszlag nélkül. Ő az, aki nem sokat finomkodik, hanem gyorsan és lényegre törően tudatja velünk, hogy mit is szeretne tőlünk.

Igaz, amilyen vonzó, olyan taszító is lehet ez a nyers ösztönösség, leginkább az érzékenyebb lelkű emberek számára, hiszen nem mindenki szereti azt, amikor ajtóstul ront partnere a házba. Akik viszont a bonyodalommentes, őszinte és gyors végkifejletet szeretik, azok jó helyen keresgélnek a Kos embereknél. 

A Kos kapcsolataiban nagyon őszinte, és úgy tűnhet, hogy néha szinte keresi a konfliktusokat, a súrlódást. Tehát neki egy-egy jóízű veszekedés még nem a világ vége, sőt energiát merít belőle, megéli a győzelmet, kiteljesedik benne. Ilyenkor megmutatja erejét, impulzivitását. Ez akár ijesztő is lehet, de ha tudatában vagyunk annak, hogy ez csak egyfajta kakaskodás, akkor már valószínűleg jobban kezeljük a helyzetet. Meg tudjuk neki adni azt, amit szeretne, és vélhetően azt is tudjuk, hogy hol van a határ. 

Furcsa módon azt tapasztaljuk, hogy a viták és a veszekedések párunk libidóját nemhogy csökkentenék, hanem még növelik is. Tehát könnyen előfordulhat, hogy Kos párunknak sokkal jobban esik egy szeretkezés akkor, ha előtte jól kiveszekedte magát. Akkor kezeljük jól ezt a helyzetet, ha megadjuk neki, amit szeretne, ám tudatjuk vele, hogy a harci kedvnek is vannak határai.

Előfordulhat, hogy az ágyban is szeretné partnerét “legyőzni”, azaz megmutatni erejét, szenvedélyességét. Ha ezt játékos és elfogadott formában teszi, akkor nincs baj, ám ha minket zavar ez a túlzott dominancia, akkor tudassuk vele, hogy ez egyáltalán nincs ínyünkre. 

Még több horoszkóp Kosoknak:
Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára.
Heti Kos-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Kos-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Kos szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Kos-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a hónap!
A Kos jegy jellemzése –  Tudd meg milyenek a Kosok!
A Kos mint aszcendens – Kattints ide, és tudj meg mindent a Kos aszcendensű emberekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top