Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: A titkos pénzek és a titkos szerelmek hétvégéje

A legváratlanabb helyekről bukkanhatnak fel bevételeid a hétvégén, és a legváratlanabb pillanatokban kerülhetnek elő titkos hódolóid. A horoszkóp azt is megmutatja, hogy mit tehetsz azért, hogy a váratlan bevételek állandósuljanak, és mit tehetsz azért, hogy a szerelem sokáig megmaradjon az életedben.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: A hétvégén fordítsd a figyelmedet a szerelemre, fordítsd a figyelmedet a családodra és arra, hogy a szeretteiddel lehess. Igen, tudom, hogy sokféle olyan esemény történt az elmúlt napokban a munkahelyeden, amely elvonta a figyelmedet. A helyzet azonban az, hogy mindannyian megérdemlitek azt, hogy végre egymásra figyeljetek, és végre figyelmet kapjatok egymástól. A hétvége legyen a szeretteidé, és ráérsz majd a munkával foglalkozni a munkanapokon. Addig is add a figyelmedet azoknak, akiket a legjobban szeretsz a világon.

Bőség: Könnyű egyetértened azokkal, akik ugyanazt gondolják a világról, mint te, és könnyű megfogadnod azok tanácsait, akik ugyanazt tanácsolják, amit egyébként is megtennél. Az azonban könnyen lehet, hogy nem ezek a jó tanácsok. A hétvégén azt nézd meg, hogy ki az, aki szerint máshogy kellene bánnod a pénzeddel, és mit tanácsol, hogyan kellene ezt tenned. Nem biztos, hogy igaza van. De talán közelebb jár az igazsághoz, mint te vagy a támogatóid.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Itt az alkalom a megbocsátásra. Minden kapcsolatnak szüksége van időnként arra, hogy kölcsönösen elengedjük az egymás iránt érzett haragot és neheztelést. Különösen igaz ez a szerelemi kapcsolatokra, hiszen a párkapcsolatokban gyűlik fel a legtöbb nehézség és neheztelés. Szánd a hétvégét arra, hogy tételesen megbocsátasz a párodnak, és önmagadnak is. Ne azt mérlegeld, hogy milyen nagy vagy kicsi dolgokat kell megbocsátanod, hanem engedd el a neheztelés érzését, és hagyd, hogy visszaálljon a lelkedben a természetes, őszinte és feltétel nélküli szeretet a pároddal és önmagaddal kapcsolatban is.

Bőség: Ne adj pénzügyi tanácsot a hétvégén másoknak. És ha nagyon profi akarsz lenni, akkor önmagadnak sem adsz pénzügyi tanácsot ezekben a napokban. A hétvége az elmélkedés, a gondolkodás ideje a számodra, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy most következtetéseket is kellene levonnod. Egyszerűen csak figyeld a gondolataid kreatív áramlását magadban.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Igen túlfűtött hétvégére készülhetsz, még akkor is, ha mostanában nem volt túl erotikus a kapcsolatotok. A hétvégén felszabadult nevetésekre és egy kis erotikára van szükségetek ahhoz, hogy javuljon a kapcsolatotok. Fontos, hogy megértsd: Döntened kell. A szerelmet választod, vagy inkább jó kislány leszel, és megfelelsz a külső elvárásoknak – ami azzal járhat, hogy romlik a kapcsolatod a szerelmeddel. Lehet, hogy mások pontosan tudják, mit kellene tenned a hétvégén. A helyzet azonban az, hogy felszabadult közös programokra van szükséged a pároddal, és nem arra, hogy a családtagjaitokkal, a barátaitokkal, vagy a munkatársaitokkal vegyetek részt mindenféle kötelező körön.

Bőség: A felszabadultan és boldogan elköltött pénz könnyedén visszaáramlik hozzád. A görcsösen és félelemmel kiadott pénz pedig még további forintokat ragad magával. Hogy hogyan költhetnél felszabadultan? Nem az a kérdés, hogy hogyan tehetnél egy kiadást felszabadulttá. Az a kérdés, hogy miért nem csak olyasmire költesz, amire felszabadultan tudsz költeni.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Mindig is érezted, hogy mély és erős érzelmekre van szükséged ahhoz, hogy jól élj. Ezek a mély és érzelmek végre rád találtak, végre eljött az az idő, amikor sok minden történik az érzelmi életedben. valamiért ez mégis ijesztően hat rád. Valamiért mégis azt kívánod, hogy lassítsanak az események, és legyen kevesebb az érzelem. Fontos, hogy megértsd: A világ a te kedvedért prezentálja ezt a sok-sok érzelmet. Ha ellenállsz a benned feltoluló érzelmeknek, azzal csak megnehezíted a dolgodat. Engedd meg magadnak, hogy a szerelem és a szeretet mindent elsöprő érzése magával ragadjon, és a magasba emeljen téged.

Bőség: Partnerekre van szükséged a pénzügyekben. Nem nem arra gondolok, hogy szerződj hitelintézetekkel, mert az nem partneri viszony. Olyan partnerekre van szükséged, akikkel egyenrangú viszonyban vagy, és akikkel kölcsönösen segítitek egymást. A hétvégén azt is felismered, hogy kik ezek a partnerek, és hogy hogyan működhettek együtt.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Itt az ideje, hogy egy teljesen új fejezet kezdődjön az életedben. Hogy őszinték legyünk, már régóta itt az ideje, de mostanában hajlamos vagy a lustaságra, és arra, hogy késve csinálj meg dolgokat. A lényeg tehát az, hogy végre megnyithatnád ezt az új fejezetet. itt az ideje, hogy visszaállj az újévi fogadalmaidba. Hogy nem tettél ilyen fogadalmakat? Nagyon helyes! Akkor most fogadalmak nélkül találd ki az új életedet, és azt, hogy hogyan akarsz viselkedni a szerelmeddel. Vagy azt, hogy milyen párkapcsolatra vágysz. Hidd el: amit most kitalálsz, az gyorsan megvalósul.

Bőség: Mindig biztonsági játékot játszottál, de a biztonsági játékban csak kicsit kockáztatsz, és csak kicsit nyerhetsz. Itt az ideje annak, hogy beleengedd magadat a merészebb döntések világába. Fontos, hogy egyelőre olyan ügyekben merj kockáztatni, amelyekben egyébként is van magabiztosságod. A totális kockáztatással ráérsz akkor, ha már jóval profibb vagy a rizikó kezelésében.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Különleges ember vagy. Tudom, hogy tudod ezt, de vajon azt is tudod, hogy olyan párkapcsolatra van szükséged, amelyben ezt meg is tapasztalhatod? Fontos, hogy megértsd: A szerelem, a párkapcsolat mindig fontos visszajelzést ad neked. Olyan visszajelzést, amelyre aztán az életed számos pontját és lehetőségét felépítheted. Fontos, hogy hagyj elég időt a szerelmednek, a párodnak, hogy visszajelzéseket adjanak neked. Fontos, hogy azért figyelj a szeretteidre, mert így tudhatod meg, hogy mit gondolnak rólad. Úgy értem: Így tudhatod meg, hogy milyen nagyszerű embernek, szeretetteli, segítő, boldog és sikeres személynek látnak téged.

Bőség: A pénzügyekben egy hullámvasúton ülsz mostanában. Azt érezheted, hogy nemrég minden pénzedet kiadtad, tehát a hullámvasút lefelé megy veled. Vagy inkább lefelé ment. A hullámvasút most fordul felfelé. A hullámvasút most vált irányt, és most kezdi meg a felfelé tartó száguldását egészen addig a pontig, ami már hihetetlen lehet a számodra.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Tele vagy félreértésekkel a szerelemmel, a párkapcsolatokkal és a boldogsággal kapcsolatban. Talán azt hiszed, hogy ezek a félreértések semmit sem jelentenek, és egyszer csak jön az a szerelem, ami mindent helyretesz benned. De az élet nem így működik. Az élet a gondolataidra reagál. Szerencsére a hétvége tökéletesen alkalmas arra, hogy gondolatnagytakarítást végezz. Az élet most tökéletes lehetőségeket kínál neked arra, hogy ránézz a benned lévő félreértésekre, és gyorsan kicseréld azokat olyasmire, ami végre szeretetteli kapcsolatokat és boldog szerelmet hoz az életedbe.

Bőség: Átláthatatlan pénzügyi helyzetbe szeretne valaki belekeverni téged. Fontos, hogy megértsd: nem azért akar belevonni ebbe az üzletbe, mert bántani akar,vagy átvágni. Azt hiszi, hogy jót tesz neked és önmagának is. De ez ettől még nem lesz igaz hosszú távon. A legegyszerűbb tehát az, ha most nem hozol döntést, és megvárod, hogy átláss minden helyzetet.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nagyobb léptekben haladsz az általad kitűzött párkapcsolati cél felé, mint azt gondoltad. Ez független attól, hogy mi ez a cél, tehát ha párt keresel, a találkozás közeledik, ha a kapcsolatodat javítanád meg, a javulás kerül karnyújtásnyira a hétvégén, és ha a válást tűzted ki célul, az is hamarosan megtörténhet. Mindegy, mi a következő lépés, amelyet meg akarsz tenni a párkapcsolatok területén, ahhoz most megtanulhatod a szükséges tudást, és hamarosan meg is teheted ezt a lépést. Most még van alkalmad arra, hogy átgondold: tényleg jó célt tűztél-e ki magad elé.

Bőség: Jól érzed, hogy van még mit tanulnod a pénzügyekről. Jól érzed, hogy szükséged lenne egy pénzügyi mentorra, aki felügyeli a lépéseidet és a döntéseidet. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne tudnál egyedül is sok mindent megtanulni a pénzről és a pénzügyekről. A hétvége rengeteg tanulnivalót tartogat a számodra, de valóban könnyebb lesz, ha van már melletted valaki, aki ért a pénzhez.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: A kihívások tesznek benneteket erősebbé. Azok a közös kihívások, amelyek eleinte ijesztőek, és talán néhány álmatlan éjszakát is okoznak nektek végül a legnagyobb párkapcsolati terapeutáknak minősülnek. Tudod, hogy hangzik a mondás: “ami nem öl meg, az megerősít”. Ez igaz a párkapcsolatokra is. Ami nem választ szét benneteket, az megerősít és felkészít arra, hogy sokáig boldogok lehessetek együtt. Ez pedig olyasmi, amiért akár köszönetet is mondhatnánk a kihívásoknak. Ne felejtsd el: a hétvége minden megoldandó helyzete a boldog szerelemhez visz közelebb téged.

Bőség: Szeretnéd felrázni a pénzügyi helyzetedet, és ehhez szívesen választod azt, hogy még többet dolgozol. Ez talán jó döntésnek tűnik, a valóságban azonban nincs kapcsolat aközött, hogy mennyit dolgozol, és aközött, hogy mennyit keresel. A valóságban a pénzügyeidet azzal tehetnéd rendbe, ha sorra vennéd valamennyi tényleges kiadásodat és valamennyi tényleges bevételedet.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Nem te vagy a hibás. És nem is a szerelmed a hibás. A hétvége legfontosabb feladata, hogy megértsd: Minden, ami köztetek történik kettőtök ügye, kettőtök teremtése, és mindketten az okai vagytok. Akár jó dolgok történnek a kapcsolatodban, akár rosszak, tudd, hogy ötven százalékban a szerelmed az oka ezeknek. A másik ötven százalék azonban a tiéd. Nincs értelme annak, hogy őt hibáztasd. És nincs értelme annak sem, hogy magadat hibáztasd. A hibáztatás helyett ismerd fel, hogy hatalmas erő van a kezedben: Ötven százalékban te határozod meg a kapcsolatotokat. Azaz, ha most elkezdesz javítani a helyzeten az tovább javul. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget.

Bőség: Van néhány félreértés benned a pénzügyekkel kapcsolatban. Néhány olyan félreértés, amelyeket ideje lenne tisztázni. Azt javaslom, hogy a hétvégén szánj időt arra, hogy átnézd a megtakarításaidat. Érdemes újraolvasnod a szerződéseket és a kondíciókat, mert könnyen kiderülhet, hogy nem annyira jó helyen tartod a pénzedet, mint ahogyan azt eddig gondoltad róla.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Fontos, hogy egyértelműen fogalmazz a szerelmednek. Fontos, hogy egyértelműen mondd ki: mi az, amit akarsz, és mi az, amit nem akarsz. Fontos, hogy egyértelműen határozd meg a kereteket, a határokat. De az is fontos, hogy ezekkel az egyértelmű határokkal ne őt akard korlátozni, pláne ne átalakítani. A határoknak akkor van értelmük, ha azok a te határaid, és azt mutatják meg, hogy neked mi a fontos. A szerelmednek hagyd meg azt a szabadságot, hogy úgy alkalmazkodjon a kereteidhez és a határaidhoz, ahogyan ő szeretne.

Bőség: Remek ötleted van arra, hogy hogyan építhetnél saját vállalkozást, és érdemes lenne ezeket az ötleteidet végre megvalósítanod. Természetesen ez nem egy hétvégés projekt, hanem hosszabb munka. De érdemes most elkezdened az anyagi hátteret kialakítani mindehhez, és érdemes most elkezdened az anyagi háttér kialakítását annak érdekében, hogy a saját lábadra állhass, és ne kelljen függened másoktól.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Itt az ideje, hogy az életedet szerelmesre és gazdagra hangoljad. Fontos, hogy megértsd: ez a lehetőség most nem arról szól, hogy választanod kellene a szerelem és a bőség között. Ez a lehetőség most arról szól, hogy meg kell tanulnod elfogadni a szerelmet és a bőséget. Meg kell értened, hogy a valóságban ez a két fogalom mindig együtt jár. Ha az egyikről lemondasz, lemondtál mindkettőről. Nem lehetsz csak szerelmes. Nem élhetsz csak bőségben. Az egyik nincs meg a másik nélkül, mert mindkettő az univerzum ajándéka neked, hogy megtapasztalhasd a boldogságot.

Bőség: Van benned egyfajta félelem azzal kapcsolatban, hogy az emberek csak akkor fognak szeretni, ha folyamatosan megfelelsz nekik, ha ajándékokkal és segítséggel kötelezed le őket. Ez azonban természetesen nem igaz. A valóságban az emberek azért szeretnek, mert szeretet árad belőled. Más szóval nincs szükség arra, hogy lekötelezd őket ajándékokkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top