Horoszkóp

Szerelemhoroszkóp: a Vízöntő szerelmi élete

Lelkükben erőteljesen munkál a vágy, hogy szabadnak és függetlennek tudhassák magukat. Az õ esetükben azt a bizonyos pórázt elfelejthetjük, s ez nemcsak a rövid pórázra vonatkozik, hanem hosszabb verziójára is.

Ők mindig megköthetetlenek maradnak. Ez nem jelenti azt, hogy nem képesek a kötődésre, az elköteleződésre. De mindezt szabad akaratukból, önszántukból teszik meg, s szorosságát, idejét is maguk szabják meg. Általában akkor van vége egy kapcsolatnak az esetükben, amikor az említett „póráz” megjelenik a kapcsolatban, bezárva érzik magukat. Ebben a pillanatban ütnek, vágnak, s minden módon megpróbálnak szabadulni a kötelékektől. Azonban, ha azt sugározzuk feléjük, hogy nem tartjuk vissza őket, szabadon élhetnek mellettünk, akkor maradni is fognak, s többé-kevésbé még be is tartják a szabályokat. 

Azért nem lehetetlen olyan kötődési formát megvalósítani egy kapcsolatban, amely nagyon is megfelel egy Vízöntő típusú ember számára. Az ilyen, számukra ideális kapcsolatok autonóm minőségűek, s jellemző rájuk, hogy elkötelezettek, ám megtarthatják benne baráti kapcsolataikat, kedvteléseiket. Nem is beszélve arról, hogy az ilyen, ideális kapcsolatban jut idő számukra önmaguknak is, teret és időt nyernek arra, hogy önmagukkal is foglalkozhassanak egy kicsit. Vízöntő szerelmünknek éreznie kell azt, hogy ő tökéletes és egész önmagában is, s nincs szüksége arra, hogy velünk szimbiózisban éljen. Vagyis: velünk van, de csak azért, mert egyszerűen kedvét leli ebben. 

A lényeg: tudnunk kell azt, hogy szüksége van ezekre a kedvtelésekre, s éppen azért, hogy önnön szabadságát átérezze. Ha „féltékenykedni” fogunk hobbijára, annak a kapcsolat fogja kárát látni, s persze előbb-utóbb vége lesz. Ilyenkor a legrosszabb, ha azzal kínozzuk önmagunkat, hogy azt mondogatjuk magunkban, hogy a hobbija fontosabb, mint mi, hiszen képes tőlünk távol tölteni a hétvégéket, szabadidejét. Kedvesünk különlegessége szexuális téren is megnyilvánulhat, hiszen lehetnek egészen szokatlan, extrém ötletei is ezen a területen. Meglehet, hogy ezek számára egészen természetesek, minket pedig rosszallással töltenek el. Amennyiben lelkünk nem tiltakozik ellene, engedjünk „hóbortjainak” ezen a területen is, de csak addig a határig, amíg nekünk is kedvünkre van. Emellett feladatunk lehet, hogy megismertessük őt az érzelmek mélységével, hiszen elsősorban értelmi szinten van jelen a világban.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:
Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára.
Heti Vízöntő-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Vízöntő-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Vízöntő szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Vízöntő-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a hónap!
A Vízöntő jegy jellemzése –  Tudd meg milyenek a Vízöntők!
A Vízöntő mint aszcendens – Kattints ide, és tudj meg mindent a Vízöntő aszcendensű emberekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top