nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Szerelemhoroszkóp: a Bak szerelmi élete

Szerelemhoroszkóp: a Bak szerelmi élete

Ha kedvesünk erőteljesen kapcsolódik a Bak csillagjegyhez, akkor megtapasztalhatjuk, hogy bizony igaz a mondás, amely szerint vannak dolgok, amelyek többek rejtenek, mint amennyit első ránézésre mutatnak.
NLCafé
f Ajánlom

Ez a tétel igaz lehet Bak kedvesünkre is, aki először egy kicsit „száraznak”, keménynek látszik, olyan embernek, aki nagyon is „kockásan” látja az élet dolgait. Hajlamos lehet arra is, hogy az embereket „dobozokba” tegye, különböző címkéket ragasztva ezekre a dobozokra. Így könnyebben kezelhető számára az élet, s a kapcsolati rendszerei is. Mindezek mellett – ha már megbízik bennünk –– nagyon sok meglepetést tartogathat számunkra. 

Fontos a bizalom

Rájöhetünk, hogy milyen óriási kincsre leltünk, hiszen megbízható ember, erős, s minden körülmények között támaszt kínál nekünk. Az erotika tekintetében, pedig – ha már megvan a kellő bizalom,– egy idő után levetkőzheti legendás Bak hűvösségét, s igencsak meglephet minket. Ez azt jelenti, hogy biztonságos körülmények között erotikája kivirágzik, s hihetetlenül gyengéd és szerető társ válik belőle az ágyban is. Ha megmutatja számunkra érzékenységét s gyengéd arcát, akkor tudnunk kell, hogy kivételezett helyzetben vagyunk, olyannak tekint minket, mint akire rábízhatja lelke legféltettebb kincseit. Ez a helyzet pedig megköveteli tőlünk, hogy mindezekre a kincsekre méltóak is legyünk. 
Általában akkor történik a baj, ha úgy érzi, hogy „nem érdemeltük” meg, hogy maximálisan megbízzon bennünk, vagy netán elkövetünk egy ballépést, vagyis eláruljuk őt. Ebben az esetben átléptünk azt a képzeletbeli határvonalat, amelyet ő megszabott, s innen már nehezen lesz visszaút. Ha meg akarjuk őt továbbra is tartani, akkor számolnunk kell azzal, hogy bizonyítanunk kell a végtelenségig, mert nagyon nehezen ajándékoz meg ismét a bizalmával. Meglehet, hogy ismét hinni kezd bennünk, de nagy valószínűséggel már semmi sem lesz ugyanaz. Nem biztos, hogy ismét beenged lelke legbelsőbb kis zugaiba, s erotikus értelemben is megváltozhat. 

Még több horoszkóp Bakoknak:
Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára
Heti Bak-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Bak-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Bak szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Bak-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a november!
A Bak jegy jellemzése –  Tudd meg, milyenek a Bakok!
A Bak mint aszcendens – Kattints ide, és tudj meg mindent a Bak aszcendensű emberekről!

Megosztás Facebookon