Horoszkóp

A Nyilas lélektani játszmája

Megértésükhöz tudnunk kell, hogy õk hitükön és világnézetükön kapcsolódnak a világhoz. Azt a lépcsőfokot képviselik, amikor megtanulunk teljes szívvel hinni valamiben, ezt a hitet mások felé is közvetíteni szeretnénk.

Nyilas lélektani játszmája

Hitük, nézeteik „dogmatikussᔠválhatnak, s ilyenkor képtelenség hatni rájuk, még akkor is, ha nyilvánvaló, hogy helytelenül gondolkodnak. Ők azok, akik olyan hitrendszereket is felvállalnak néha, amelyek a többi ember kárára lehetnek, ilyen például a rasszizmus. Ha egy Nyilas ember boldogtalan, könnyen menekül a valláshoz, s ezt ilyenkor azért teszi, mert kiutat keres addigi helyzetéből. Ha meg tudja magyarázni boldogtalanságát valamivel – például egy vallás segítségével ––, akkor sokkal türelmesebbé válik, s szinte a végtelenségig képes cipelni a terhét, hiszen az számára már értelmet nyert.

Nyilas lélektani játszmája

Mégsem jellemző a Nyilas csillagjeggyel erőteljesen kapcsolódó emberre az a „lágyság” amelyet például egy Halak vagy a Rák produkál, hiszen a Nyilas ember a tűz elemmel kapcsolódik. Inkább az a fajta „tanító” ő, amelyet Jézus is szimbolizál, amikor kikergeti a kufárokat a templomból. Mindezt haraggal és felháborodással teszi, igazának teljes tudatában. Így viselkedik a Nyilas ember is: teljes vértezettel harcol az ügyéért, s szinte lehetetlen őt meggyőzni az ellenkezőjéről. Ha megtámadjuk nézeteit, akkor azzal egy dolgot érünk el: meggyűlöl minket, hiszen elvettük a kapaszkodóját, viszonyítási pontjait. Tehát nagyon okosan és visszafogottan kell vitatkoznunk a Nyilas típusú emberrel, hiszen nyíltan nem támadhatjuk meg álláspontját. Emellett a Nyilas változó jegy is, tehát magában hordja azt a tényt, hogy a lángja hol kisebb, hol pedig elképesztő intenzitással ég. Változó a hangulata, lehet, hogy ma depressziós, holnap pedig nagyon boldog. 

Még több horoszkóp Nyilasoknak:
Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára.
Heti Nyilas-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Nyilas-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Nyilas szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Nyilas-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a november!
A Nyilas jegy jellemzése –  Tudd meg milyenek a Nyilasok!
A Nyilas mint aszcendens – Kattints ide, és tudj meg mindent a Nyilas aszcendensű emberekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top