Horoszkóp

Tízmilliószoros nap: erre a 7 dologra figyelj ma!

Nehéz lesz ma kihasználni a teremtő erők támogatását, de egy kis odafigyeléssel megalapozhatjuk a jövőnket.

Mivel a mai nap nemcsak tízmilliószoros nap, hanem a Mars befolyása alatt is áll, ezért a türelmetlenség, a hirtelen és meggondolatlan lépések kódolva vannak benne. Igaz, ugyanez a bolygó támogatja az akaraterőt és a toleranciát is, és mint minden tízmilliószoros napon, így ma is ezek a legfontosabbak.

Azt mondják, a mai nap másik különlegessége, hogy angyali támogatást is kapunk, segítségével lebomlanak körülöttünk a negatív energiák. Seraphiel arkangyal ugyanis a tisztítás angyala, aki a keddeket felügyeli.

Visszatérve a tízmilliószoros napra. Ma nagyon oda kell figyelni a gondolatainkra és a szavainkra, mert a szavaknak teremtő erejjük van. Fontos tudni, hogy ezeken a nagy energiájú napokon az akaraterőnk a csúcsán van, ezért ha sikerül egy kérést jól megfogalmazni, akkor megteremtjük magunknak a kívánságunkat.

Hogy mindezt a legjobban csináld, a következőket kell tenned:

1. Tedd jelenidőbe a mondataidat

Mert nem a jövőben szeretnéd ezt megélni, hanem már most. Van, aki szerint minél részletesebben el kell képzelni a kívánságot, de ezzel igazából csak gátoljuk a sorsot abban, hogy úgy juttasson el a célunkhoz, ahogy nekünk a legjobb.

2. Alaposan gondoljuk át a mondandónkat

A szavak teremtő ereje is tízmilliószoros erővel bír, ezért kerüljük az erőszakosságot. A tolerancia legyen a mai nap legfontosabb jellemzője. Ne akarjunk senkinek sem ártani, nem kell most az igazunkat bizonygatni vagy erőszakoskodni. Mivel ez a mai napon tényleg odafigyelést igényel, ne hagyatkozzunk az ösztöneinkre.

3. Fogalmazzunk át minden negatív kívánságot pozitívra

Ha azt mondjuk, nem akarom, akkor ebből az univerzum csak az akarom szót hallja meg. Éppen ezért, ha valamire nem vágyunk, akkor fogalmazzuk át a mondatunkat. Nem akarok szegény lenni helyett elkerül a szegénység, nem akarok beteg lenni helyett egészséges vagyok. A pozitív gondolatoknál könnyebb a dolgunk, könnyebb átadni magunkat a pozitív érzéseknek.

4. Mindenkinek más a szeretetnyelve, ma ezt kell táplálni

Mindenki másból érzi azt, hogy az, akivel beszél, az figyel rá. A szeretetnyelv lehet egy apró ajándék, egy kedves szó, egy bók vagy akár egy mosoly, ölelés. Ne fogd ma vissza magad, meglátod, tízmilliószor kapod ezt vissza.

5. Értékeld, amid van

Kevesen tudják, de a hála az egyik legnagyobb teremtő erő, ami ha őszinte, hatalmas dolgokra sarkall.

6. Tanúsíts türelmet

Másokkal és magaddal szemben is legyél ma türelmes. Bármennyire is erőre kaptál az elmúlt bágyadt napokhoz képest, ma nem a kapkodás ideje van, mert az ingerültséghez vezet és végső soron megsokszorozod a negatív energiákat.

Másrészt azzal szemben is türelmet tanúsíts ma, ha már korábban kívántál valamit, de még nem kaptad meg. Mindennek oka van, hidd, hogy a legjobb pillanatban valóra válik minden, amit szeretnél.

7. Tanulj meg kérni

Az emberek többsége nem tud kérni. Tanuld meg, hogyan tudod úgy megfogalmazni a vágyaidat, hogy az ne legyen sértő a másikra nézve. Segíts a többieknek, hogy jobban megértsenek téged. Ha például valaki csúnyán beszél veled, ne kapd fel a vizet, és ne vágj vissza, még ha a harcos Mars erre sarkall is. Helyette inkább mondd el, hogy érzed magad, amikor csúnyán beszél veled, és kérd meg, hogy ne tegye. Hamar le lehet ezzel zárni minden vitát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top