Horoszkóp

Novemberi horoszkóp: energiákkal teli hónap áll előttünk

A Vénusz és a Plútó között létrejövő fényszögkapcsolat arra utal, hogy hihetetlenül nagy energiával rendelkezünk. De sajnos most könnyen felütheti fejét a féltékenység és az irigység is. Havi horoszkópunkat olvashatjátok.

Kos

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Ne vállalj el olyan dolgot, amihez úgy érzed, nincs meg a megfelelő tudásod, mert a félsikert kudarcként élheted meg, és ez elégedetlenné tehet. Elvek, nézetek, esetleg a hited miatt támadások érhetnek, emögött nincs más, mint színtiszta irigység. Ne törődj vele, csak tedd a dolgodat és azt, amivel azonosulni tudsz, mert ez jelenti számodra a boldogságot. Külföldi utazást, ha tudsz, halassz későbbre, mert jobb körülmények között, élvezetesebben töltheted az időt. Régi szerelmi kapcsolat emlékei többször tűnnek fel élesebben, aminek oka, hogy a másik sűrűn gondol rád, és szívesen kezdené elölről az egészet.

Olvasd el ezt is!

Bika

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Minden erődre és energiádra szükséged lesz a helytálláshoz. Régi barát miatt csalódottnak érezheted magad, ám mielőtt megmártóznál a kiábrándultság tengerében, nézz magadba. Helyezd nagyító alá a saját viselkedésedet, és máris megkapod a miértre a választ, amely nem biztos, hogy tetszeni fog. Ha szülő vagy, gyermeked életében bekövetkező események miatt az elfoglaltságaid szaporodnak. Egy szerelmi kapcsolat miatt olyan áldozatokra is képes vagy, amelyet korábban mások életében elítéltél, vagy nem jó szemmel néztél. Ez akár újfajta szemléletet is hozhat, amely megváltoztathatja az életről alkotott nézetedet.

Olvasd el ezt is!

Ikrek

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Olyan ragyogó ötleted támadhat, vagy mások elgondolásaiból újat, merészet kreálhatsz, amely szakmai dicsőséget jelent, és talán még a megdicsőülés fényglóriáját is a fejed fölé helyezik. Ám jogi ügyben nem kedvez most neked a széljárás, sajnos annak a malmára hajtja a vizet, akinek széleskörű, jól kiépített, és zökkenőmentesen működő kapcsolatai vannak. Egy régi ismerősnek egy új helyzet miatt ne magyarázkodj, mert azt hiszi, hogy te vagy a bűnös és az ártatlanságodat szeretnéd bizonyítani. Új szerelemben még ne tervezgess hosszú távra, mert a másik még bizonytalan, talán még nem zárta le a régit, és a vehemenciád megijesztheti. 

Olvasd el ezt is!

Rák

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Vannak emberek, akiknek az élete olyan irigylésre méltó – gondolhatod ezt novemberben többször. A kesergés vagy mások figyelgetése helyett vedd észre azt, amit a sors neked kínál, és amivel igyekszik kárpótolni a korábban elszenvedett sérelmekért. Egy kapcsolatnak pedig azért van vége, hogy másik elkezdődhessen. Egy olyan viszony, amelyben sokat adhattok egymásnak, tanulni, fejleszteni tudjátok egymást. Pénzügyekben hajlamos lehetsz az igazságtalanságra, a túlzásokra, elfelejtheted mindazt a sok jót, amit valakitől kaptál. Nem veszed észre, hogy az osztozkodás során valaki úgy érzi, te egyáltalán nem szereted. Nem figyelsz rá, nem érdekel más, csak a pénz.

Olvasd el ezt is!

Oroszlán

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Bármennyire nagystílű és igazságos vagy, sajnos most beleeshetsz az irigység csapdájába. Olyan esemény történik a környezetedben, amelyet igazságtalannak tartasz, és titokban azon rágódhatsz, hogy milyen szerencsés lenne, ha ez veled esett volna meg. Családtagok, az őseid vagy az otthonod miatt a tehetetlenség érzése keríthet hatalmába, és sajnos nem bújhatsz most a békebíró szerepébe, mert annyira elfogult vagy, hogy rossz döntést hozhatsz, vagy magad ellen hangolod azt, akit nagyon szeretsz. Ha munkahelyet szeretnél változtatni, egy rokonnak szólj, aki sok embert ismer, és a te legjobb protektorod lesz. Partnered munkahelyi problémáit viszont nem neked kell megoldanod.

Olvasd el ezt is!

Szűz

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Valaki meg tudna fojtani egy pohár vízben. Ez az irigység azonban nem mást, mint a te képességeid, tudásod, sikereid elismerését szimbolizálja. Azt jelenti ugyanis, hogy olyasminek a birtokában vagy, aminek senki más, és ez kiválthatja ezt a viselkedést. Ezen ne bosszankodj, de ne is sajnáld a rosszindulatú személyt, hanem vond meg a vállad, és lépj tovább. A közlekedés és a kommunikáció számtalan bonyodalmat tartogat, és hivatalos ügyek intézésére is több energiád megy el, mint korábban, de az eredmény majd önmagáért beszél, amivel nagyon elégedett leszel. Értéktárgyaidra viszont jobban ügyelj, mert azok másoknak is nagyon tetszenek.

Olvasd el ezt is!

Mérleg

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Vannak emberek, akik azt hiszik, hogy nekik mindent szabad. Jó lenne, ha néhányukat megingatnád ebbéli hitében, és meghúznád a határokat, mielőtt még úgy éreznéd, hogy teljesen kihasználnak. A szerelemben arra ügyelj, hogy nincs olyan emberi lény, aki azoknak az eszményeknek megfelel, amelyeket te elvársz. Így, ha nem ruházol fel a rózsaszínű ideálképeiddel senkit, nem is érhet nagyobb csalódás. Különösen vonatkozik ez egy friss kapcsolatra. Egy barátban azonban ne bízz, ha nyitott szemmel jársz, észreveheted, hogy korábbi gyanúd vele szemben nem volt alaptalan. Ha szülő vagy, gyermeked miatt kellemes meglepetésekben, örömökben lehet részed.

Olvasd el ezt is!

Skorpió

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Az a szerencséd, hogy már nem létezik adósok börtöne, mert most könnyen oda juthatnál. Pénzügyek terén áteshetsz a ló túlsó oldalára, és többet költhetsz, mint amennyit megengedhetnél magadnak. A biztonság is figyelmednek fókuszába kerül, úgy gondolhatod, hogy az anyagiak nyújthatják, és ezért sok mindent vállalhatsz. Ám szabálytalanság vagy a törvény kiskapuinak nyitogatása most nem a legszerencsésebb próbálkozás. A szerelemben válogatós vagy, és aki eddig tetszett, akivel megpróbáltad elfelejteni a másikat, akihez olyan erős testi szálak fűztek, arról most kiderülhet, hogy mégsem felel meg az elvárásaidnak, vagy túl sokat akar tőled.

Olvasd el ezt is!

Nyilas

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Többször érezheted úgy, hogy fogytán az erőd és a türelmed. Kezdesz belefáradni egy olyan küzdelembe, amibe annak idején önként mentél bele. Sőt, ezt kimondottan akartad. Szedd össze magad, és ne állj ellent a változásoknak, szabadulj meg mindattól, ami egykor sokat jelentett, de ma már nem ugyanaz. A családtagok, rokonok közül többet gondolhatsz olyan valakire, aki távol van tőled. Alkalmazkodj viszont azokhoz, akik a hétköznapjaidnak a részei, és szeretnek, féltenek, jót akarnak neked. Ebben a hónapban kényeztesd magad, és vásárolj olyan dolgot, ami abszolút luxusnak számít.

Olvasd el ezt is!

Bak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Olyan személlyel hozhat össze a sors, aki a spiritualitás új kapuit nyithatja meg előtted. Az átélt élmények, a segítségével megszerezhető tudás új színben láttatja veled a világot. Ám egy régi kapcsolatot, ismeretséget már sohasem tudsz a korábbi kerékvágásba terelni. Hiányozhat a másik ember nyújtotta harmónia, biztonság és azok a beszélgetések, amelyek elgondolkodtattak, amelyek segítettek jobban megismerni önmagad és a világot. Érzelmi életedben lassú átalakulás veszi kezdetét, és ha szülő vagy, gyermekednek adj őszinte feleletet a legkényesebbnek tartott kérdéseire is. A szerelemben pedig, ha a másét kívánod, jobb ha tudod, erőt próbáló küzdelmek elé nézel…

Olvasd el ezt is!

Vízöntő

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A nagy haszonnal kecsegtető üzleti vállalkozásra mondj nemet, mert talán most az anyagiak szorítása miatt olyanba mehetsz bele, ami később csak az energiádat emészti, és veszteséget termel. Foglalkozz ezotériával, de ne adj tanácsokat nem e világot érintő élményekkel kapcsolatban, mert nehezebben tudod most a másik helyzetébe, érzéseibe beleélni magát, és akaratlanul félrevezetheted őt. Ha szerelmi háromszög szereplője vagy, ne hozz most fontos döntést, mert elhamarkodhatod a dolgokat. Ha tanulmányokat folytatsz, egy előrevivő, merész lépést tegyél meg, és bátran menj bele most olyasmibe is, amit mások őrültségnek tartanak.

Olvasd el ezt is!

Halak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Talán még a hited is megkérdőjeleződik ebben a hónapban. Amiben, akiben korábban bíztál, csalódást okoz, és úgy érezheted, mintha az álmaid is összetörték volna. Pedig nincs másról szó, mint hogy nem a megfelelő emberre fordítottad a figyelmed. Ebből az élményből is profitálhatsz, olyan cselekedetekre ösztönözhet, amelyektől hasznosnak tartod magad, míg mások előtt a jóság fényében ragyoghatsz. Egészségedre fordíts most nagyobb figyelmet, hogy legyen erőd, amikor a szerencse kereke felfelé lendül, és bírd az iramot. Ugyanis nem elegendő felkapaszkodni a csúcsra, ott megvetni a lábad az igazán nagy dolog.

Olvasd el ezt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top