Horoszkóp

Szerelemhoroszkóp: Nyilas és párkapcsolatai

Sorozatunkban arra keressük a választ, hogy az egyes jegyek szülöttei hogyan illenek össze a saját, illetve a többi jegy szülötteivel. Tehát amennyiben Nyilas jegyű vagy (vagyis akkor születtél, amikor a Nap látszólagosan a Nyilas csillagképben állt – azaz november 21. és december 22. között), az alábbiakból megtudhatod, miként alakulhatnak párkapcsolataid.

Nyilas és a Kos

Szerelemhoroszkóp: Szűz és kapcsolatai

Baráti kapcsolat – ha a szerelem fel is lángol, hamar kioltják az ellentétek. Megismerkedésetek viharos: mindketten vonzódtok a merész kalandokhoz. Te azonban közel sem vagy olyan őrült, mint társad – képtelen vagy őt követni, amit egy Kos gyengeségnek tart, és ez megbocsáthatatlan bűn nála. Téged ez mélyen megbánt, úgy döntesz, nem akarsz többé megfelelni az elvárásoknak. Mindketten belátjátok: ha nem akarjátok elveszíteni egymást, jobb, ha a barátságnál maradtok.

Olvasd el ezt is!

Nyilas és a Bika

Szerelemhoroszkóp: Szűz és kapcsolatai

Értékes, de nem könnyű kapcsolat. A Bikák féltékeny, birtoklásra hajlamos emberek, téged azonban semmi sem bosszant fel jobban, mint ha valaki folyton elszámoltat. Sokat veszekedtek emiatt, de hosszú távon összecsiszolódhattok. Erős a vonzalom közöttetek, hasonló dolgokban lelitek örömötöket: szerettek szórakozni, utazni, elegáns éttermekbe járni, és mindketten imádjátok a munkátokat, ami a közös jövőhöz biztos alapot ad.

Olvasd el ezt is!

Nyilas és az Ikrek

Szerelemhoroszkóp: Szűz és kapcsolatai

Izgalmas, különleges kapcsolat. Nagyon sok hasonló vonás van bennetek: mindketten mozgékony, kíváncsi emberek vagytok, folyton újabb kalandokra vágytok. Féltve őrzitek függetlenségeteket, és nem tűritek a bezártságot – a “rabság” legkisebb jele is elriaszt titeket egy kapcsolattól. Itt az idő, hogy mindezt – a másik szemszögből is! – megtapasztaljátok, és ha képesek vagytok tiszteletben tartani egymás szabadságvágyát, boldog órákra számíthattok.

Olvasd el ezt is!

Nyilas és a Rák

Szerelemhoroszkóp: Szűz és kapcsolatai

Nehéz, de szép, meghitt kapcsolat. Egy Rák érzékeny, sebezhető ember, de mindent feláldoz azért, akit szeret – és téged bizonyára imád. Az otthoni teendőket, a ház körüli munkát kiválóan ellátja, a családfenntartó szerepe azonban rád vár, amit szívesen vállalsz. Kellő türelemmel és szeretettel megtanulod társad szeszélyeit kezelni, ő pedig alkalmazkodik a te nyughatatlanságodhoz – mindig meleg családi tűzhely vár majd.

Olvasd el ezt is!

Nyilas és az Oroszlán

Szerelemhoroszkóp: Szűz és kapcsolatai

Inspiráló kapcsolat. Kellően nagyképűek és önteltek vagytok ahhoz, hogy a vezető szerepet egykönnyen ne engedjétek át, de köthetnétek valami olyasféle megállapodást, hogy: “ebben és ebben én döntök, a többi a tiéd”. Amennyiben sikerül megegyeznetek, és nyíltan is elismeritek egymás erősségeit (amit egyébként titokban csodáltok!), gyümölcsöző lehet az együttlét, és a kettőtök közti versengés is csak az előnyötökre válhat.

Olvasd el ezt is!

Nyilas és a Mérleg

Szerelemhoroszkóp: Szűz és kapcsolatai

Vonzó, de feszült kapcsolat. Tetszenek neked a Mérlegek – segítőkész, lovagias emberek, mély érzelmektől és szilárd elvektől vezéreltek, amit az te törvénytisztelő lelked nagyra tart. Azonban túlságosan szigorúak és komolyak, nehéz őket belevinni egy kis tréfába, nem kedvelik a zajos, vidám társaságot, a nagy kártya- és traccspartikat – ez állandó vitákhoz vezet. Ilyenkor hagyd, társad hadd vonuljon el inkább egy csendes sarokba, és máris szent a béke.

Olvasd el ezt is!

Nyilas és a Skorpió

Szerelemhoroszkóp: Szűz és kapcsolatai

Szerencsés, bár kockázatos kapcsolat. Tartasz ugyan kissé a Skorpióktól, de vonz is kiszámíthatatlanságuk, és hamar rájössz, hogy még nálad is ravaszabb, agyafúrtabb emberek. Társad értékes szövetségeseddé válhat – nemcsak a magánéletben, hanem akár egy munkakapcsolatban is –, de egy kisördög folyton azt suttogja: vigyázz, mert egy Skorpió mellett semmiben nem lehetsz biztos… Jobban teszed, ha kedvesedet soha nem haragítod magadra.

Olvasd el ezt is!

Nyilas és a Szűz

Szerelemhoroszkóp: Nyilas és párkapcsolatai

Eseménydús, tanulságos kapcsolat. Te büszke vagy szellemi képességeidre, szónoki tehetségedre és a szépen levezetett, filozófiai okfejtéseidre – egy Szűz azonban képes mindezt egyetlen megjegyzésével romba dönteni. Társad mindig rátapint gyenge pontjaidra, és kíméletlenül vissza is él ezzel, ha valamivel felbosszantod – legyél hát nagyon óvatos. Igaz, téged sem kell félteni: ha sarokba szorítanak, karmolsz és harapsz, de nem jobb a békesség?

Olvasd el ezt is!

Nyilas és a Bak

Szerelemhoroszkóp: Szűz és kapcsolatai

Hétköznapi, de jól működő kapcsolat. Egy Bakban minden megvan, ami belőled hiányzik, és fordítva. Társad higgadt, megfontolt és józan, ám néha túl körülményes – míg te heves vagy és impulzív, gyakran meggondolatlan, de mindig megtalálod a legrövidebb utat. Jó irányba terelgetitek egymást: te ösztönzöd, noszogatod a kesergésre hajlamos Bakot, társad pedig mindig épp időben rántja meg a gyeplőt, hogy megállítson, mielőtt a vesztedbe rohansz. 

Olvasd el ezt is!

Nyilas és a Vízöntő

Szerelemhoroszkóp: Szűz és kapcsolatai

Kezdetben izgalmas kapcsolat. A Vízöntők hamar felkeltik érdeklődésedet: tetszik neked, ha valakinek vág az esze, és kérlelhetetlenül harcol, de gyengéd, amikor arra van szükség – egyszóval tökéletes! Ám miután a kezdeti “bódulaton” túl vagy, észreveszed, hogy társad veled is kérlelhetetlen: tudni akar minden lépésedről, és nem lehet becsapni, mert vág az esze… Te persze nem hagyod magad, de ez a háborúskodás hamar felőröl és kiábrándít.

Olvasd el ezt is!

Nyilas és a Halak

Szerelemhoroszkóp: Szűz és kapcsolatai

Kellemes, ideális kapcsolat. Társad odaadóan gondoskodik rólad, meghitt otthont teremt, vacsorát főz, és még el is mosogat. Ugyanakkor tisztel és csodál, átengedi a vezető szerepet, ráadásul hálás közönség: ámulva hallgatja szónoklataidat. Te pedig örömmel elkápráztatod – gáláns és elbűvölő, boldogan lubickolsz a rajongásban. Igaz, jóból is megárt a sok: néha elszöksz, hogy valami izgalmas kihívást keress magadnak.

Olvasd el ezt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top