Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Engedd, hadd menjen!

Engedd, hogy a múlt továbbálljon, és végre megérkezhessen a jövő. Talán félsz az elengedéstől, és talán biztonságot jelent a számodra az, ha a múlt eseményei határozhatják meg a jelenedet. De valójában ezek megkötnek. Engedd, hogy a múlt elillanjon az életedből. És kérlek, vedd észre, a múltat, a fájdalmas emlékeket kell elengedned, de azokat az embereket, akik szeretnek, és ezt ki is mutatják, érdemes megtartanod.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Lehet, hogy úgy érzed, elkezdtél kívülálló lenni az életedben. Emiatt természetesen könnyű lenne másokat okolni, de a valóság természetesen az, hogy a saját kívülállásod mindössze egy embernek köszönhető: önmagadnak. Itt az ideje beleengedned magadat az életbe, az életedbe. Itt az ideje több közös élményt szerezned a szeretteiddel. Ha pedig párkapcsolatban élsz, akkor végre állj bele ebbe a szerepbe, és legyen erőd és energiád neked megszervezni a közös romantikus programokat. Mindketten erre vágytok valójában.

Bőség: Nagyon egyszerű az anyagi helyzeted. A hétvégén azt a tényt kell felismerned és elfogadnod, hogy te vagy az egyetlen, aki változtathat az anyagi ügyeiden. Az, ahol most tartasz, többéves szisztematikus munkának (vagy annak a hiányának) az eredménye. Itt az ideje tudatosan a kezedbe venni a helyzetet, és itt az ideje előre gondolkodnod és egy kicsit ésszerűbb döntéseket hozni az eddigiek helyett.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Attól tartasz, hogy a szerelmi életedben sötét titkokra derül fény. De valójában ezek a sötét titkok olyasmik, amiket te már régóta tudsz. Az pedig, hogy másoknak mi a véleménye rólad vagy a kapcsolatodról, vagy a szingliségedről, nem számít. A hétvégén arra lesz lehetőséged, hogy elengedd a titkoktól és mások ítéletétől való rettegésedet, és végre felszabadultan nézz rá a valóságra. Azt is megértheted: ahogy senki sem jöhet össze helyetted azzal, aki tetszik neked, ugyanúgy senki sem választhat szét benneteket. Csak rajtad, csak rajtatok múlik, hogyan döntötök.

Bőség: Most ólálkodnak néhányan körülötted, akik szeretnének gyarapodni, akár azon az áron is, hogy tőled vesznek el valamit. Ne értsd félre: ők sok esetben szeretnek téged. Például a gyerekeid most magasabb zsebpénzre pályáznak, a párod többet szeretne költeni, a tesód pedig tőled kér kölcsön, és így tovább. A lényeg, hogy tudd: sokan pályáznak a támogatásodra, de ez nem jelenti azt, hogy minden pénzedet el kell osztogatnod.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Egy meglepő randi, egy váratlan találkozás, egy váratlan érzelmi fellángolás gondoskodik arról, hogy a hétvégéd sokkal izgalmasabb legyen, mint ahogyan azt vártad volna. Tudnod kell, hogy ez a szenvedély gyógyító ajándékként érkezik hozzád, és pontosan az a célja, hogy felrázza a mostanában lanyha szerelmi életedet. Egyszerűen csak annyi a dolgod, hogy ezt a szenvedélyt engedd be a párkapcsolatodba, engedd, hogy újra szenvedéllyel állhass hozzá az élethez. A hétvége jelmondata: élek, és merek jól élni!

Bőség: Rengeteg ajándékot zsebelhetsz be a hétvégén. Egy csokor virág, egy szelet csoki, egy ékszer, egy meglepetés… Sokféle ajándékot kaphatsz, és az sem biztos, hogy csak a legközelebbi ismerőseid ajándékoznak meg téged. Fontos, hogy értsd: az ajándékot megköszönjük és elfogadjuk. Nem utasítjuk vissza, nem szabadkozunk, és nem kezdünk el azon gondolkodni, hogy hogyan háláljuk meg. Az őszinte ajándékozó nem vár viszonzást.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Többet kellene társaságba járnotok. Sokkal többet kellene másokkal is beszélgetnetek, találkoznotok. Az, hogy bezárjátok magatokat egy védett kapcsolatba, nem hoz jót hosszú távon nektek. Azzal pedig, hogy másokkal is találkoztok, új inspirációkat szereztek, és nyitottá váltok a világra, feldobjátok a kapcsolatotokat, és sok-sok gyönyörű élményre tehettek szert. Ne féljetek nagy társadalmi életet élni, mert ez csak jót tesz a kapcsolatotoknak. Ne felejtsd el, minél több jó élményben van együtt részetek, annál erősebb lesz a kapcsolatotok.

Bőség: Lehet, hogy most kérned kell valakitől? Lehet, hogy most arra van szükséged, hogy valaki segítsen neked. Ne érezd magadat emiatt rosszul. Sőt! Gondolj arra, hogy te már milyen sokat segítettél másoknak. A kiegyenlítődés elve szerint ez azt jelenti, hogy neked is hagynod kell, hogy mások segítsenek rajtad. Itt van ehhez a remek alkalom. Egyszerűen kérj és fogadj el.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Miért gondolod, hogy mindennek máshogyan kellene lennie, mint ahogyan most van? Mért nem hiszed el, hogy pontosan ott tart a a szerelmi életed, ahol tartania kell, és ahol tartani tud? Hidd el: jó helyen vagy, és jól vagy ott. Ha még nem találtad meg a szerelmet, akkor most tedd fel magadnak a kérdést: “Mit kell megtanulnom ebből a magányból?” Ha pedig párkapcsolatban élsz, ez legyen a belső kérdésed: “Hogyan gyógyít engem ez a kapcsolat most?” Merd meghallani és felismerni a válaszaidat ezekre a kérdésekre.

Bőség: Itt az ideje, hogy rendbe tedd az anyagi ügyeidet. Mintha a beteg pénztárcádat és számládat most tudnád elvinni az orvoshoz. Lehet, hogy az orvosság keserű lesz, de érdemes lenyelned. Lehet, hogy most nem arra vágysz, hogy korrigáld a pénzügyi nehézségeidet, de hidd el, ennek most van itt az ideje. Hamarosan karácsony, akkor sokkal keserűbb lenne ugyanez a pirula.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A makacsságnak is megvan a határa. Meg persze az apátiának is. A hétvégén az a feladatod, hogy megtaláld a tökéletes egyensúlyt a mindent irányítani akaró makacsságod és a semmivel sem foglalkozó érdektelenség között. Az lenne a jó, ha minden ügyre tudnál figyelni, és mindenben megtennéd a megfelelő lépéseket. Ahelyett, hogy bizonyos ügyekben foggal körömmel küzdesz, más helyzetekről meg nem veszel tudomást, most mindenben legyél kedvesen átgondolt és együttműködő.

Bőség: Nem ez a hétvége a legalkalmasabb a spórolásra, vagy a befektetésekre, de még csak a nagyon átgondolt pénzügyi döntések meghozására sem. Az fontos, hogy most ne hagyd a barátaidnak, hogy belevigyenek az értelmetlen pénzköltésbe. Ha teheted, akkor inkább ne másokkal együtt menj vásárolni, hanem egyedül – így igazán sokat spórolhatsz majd.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ne lepődj meg, ha szokatlan vágyakat tapasztalsz magadban. Ez az időszak előhozza belőled az összes elfojtott vágyadat és persze az elfojtott félelmeket is. Most érdemes lenne többet beszélgetned a szüleiddel, és megfigyelned a szüleid kapcsolatát (vagy belegondolni, hogy milyen volt az), mert az ő kapcsolatukban megtalálhatod annak az előképét, ami a te szerelmi életedben is történik most. Lehet, hogy ugyanazt a forgatókönyvet játszod, vagy épp attól tartod távol magadat? Bárhogyan is, most megváltoztathatod mindezt.

Bőség: Az arany középutat keresed a mindent vagy semmit között a vásárlások tekintetében. A megoldás az lenne, ha felfedeznéd az internetes áruházak különleges kínálatát. Most nem kellene félned attól, hogy külföldről rendelj. A hétvégén azt fedezheted fel, hogy spórolhatsz úgy is, ha megkeresed a legjobb árú termékeket, és azokat szerzed be magadnak és a családodnak.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Bizonyosságra van szükséged. Arra, hogy biztosan tudd, mik a szerelmed érzései, kik azok, akik szeretnek és melletted állnak, és kik azok, akik eddig álarcot viseltek a közeledben. Mindez természetesen ki is derül a hétvégén. Most felismerheted az emberek valódi motivációit, és meglelheted a valódi érzéseiket is. Vasárnap estére lesz, akiről pontosabban tudod, hogy mit érez, mint ő maga. Igen, ez azt is jelenti, hogy mélyebb lesz az emberismereted, és határozottabban tudod majd képviselni azt, amit szeretnél.

Bőség: Ne feledkezz meg a fontos dolgokról. Az igazán fontos dolgokra mindig jusson időd. Sőt! Tulajdonképpen a bőséget definiálhatnánk úgy is, hogy az él bőségben, akinek szabadságában áll azt és akkor tenni, amit és amikor akar. A hétvégén megtapasztalhatod ezt a szabadságot, ha el tudsz vonatkoztatni a pénztől.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Ne engedd, hogy a pénzügyek a boldogságod útjába álljanak! Egy boldog szerelemhez nem kell pénz. Egy boldog szerelemhez csak ketten kelletek. Hidd el: minden adott ahhoz, hogy boldog párkapcsolatban, boldog családban, boldogságban élj. Ez nem a pénz függvénye. A hétvégén érdemes elengedned azt a tévhitet, hogy majd ha lesz pénzed, akkor ezt vagy azt megváltoztatod, vagy megteszed. Amit valóban meg szeretnél változtatni, azt már most meg tudod oldani. A többi nem számít.

Bőség: Ne engedd, hogy a pénzügyek a boldogságod útjába álljanak! Ez az a tanács, amit nem lehet elég sokszor elmondani neked a hétvégén. Igen, úgy tűnhet neked, hogy az egész világ a pénzről szól, és hogy csak és kizárólag az anyagi sikereke árán szerezhető meg a boldogság. De ez pont fordítva van: ha megszerzed a boldogságot, megérkezik a szerelem, a siker és a bőség is az életedbe.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Több vidámság, kevesebb aggodalom – ilyen egyszerű a hétvégi terv. Persze lehet, hogy nem ez a legalkalmasabb hétvége ahhoz, hogy megvalósítsd ezt a tervedet. Most rengeteg régi emléket és gyerekkori képet kell újra elővenned. A hétvégén a múltad feldolgozása, elengedése zajlik, de ez olyasmi, amit nem feltétlenül kell sírva tenned. Ha ahhoz van kedved, sírj. De tudnod kell: ennek nem kell így lennie. Tudnod kell: dönthetsz úgy is, hogy a múlt fájdalmait a jóleső megkönnyebbülés érzetével engeded el.

Bőség: Ne sajnáld magadtól és a gyerekektől az élményeket. Igen, könnyen lehet, hogy a gyermeki éned és a gyermekeid egyaránt arra biztatnak, hogy értelmetlen játékokra és felesleges programokra költsd a pénzed. De miért ne tehetnéd ezt meg? Nem kell persze minden pénzedet “értelmetlen” szórakozásra költened. Az, ami ma még értelmetlennek tűnik, arról nemsokára megérted, hogy nagyon is hasznos. Nagyon is szükséged van erre a kikapcsolódásra.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Olyan érzésed támadhat, mintha valaki megállította volna az időt körülötted. Akár boldog napod volt pénteken, akár szomorú, az a hangulatod határozza meg az egész hétvégét. Ha még pénteken olvasod ezt a horoszkópot, akkor tegyél meg mindent azért, hogy jó napod egyen. Ha már elmúlt a péntek, akkor sincs veszve semmi: a szerelmed fel tudja dobni a hangulatodat. És persze azok a szeretteid is jó kedvre tudnak deríteni, akik igazán közel állnak hozzád. Ha pedig a jókedved rögzült, akkor nincs más dolgod, csak élvezni azt.

Bőség: Különös jelenséget figyelhetsz meg: ha jókedvvel költesz, akkor látszólag nem fogy a pénzed. Ha azonban félve adod ki a forintokat, azok rohamosan fogynak. Épp ezért csak arra költs a hétvégén, amire jókedvvel oda tudod adni a szükséges összegeket. A muszáj-kiadásokat pedig hagyd meg a jövő hétre. Ha így teszel, azzal mindenki jobban jár.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy tűnik, hogy kezd elsikkadni a párkapcsolatodban legfontosabb ember: te magad. Ha kapcsolatban élsz, akkor mindent alávetsz a szerelmednek. Ha szingli vagy, akkor a kesergés határozza meg a napjaidat. De mi a helyzet veled? Mi a helyzet azzal, amit te szeretnél? Szánd a hétvégét arra, hogy újra felfedezd a saját akaratodat, a saját életedet, a saját szórakozásaidat. Ezek azok, amelyek segítenek visszatérni a boldog párkapcsolatok világába.

Bőség: A legszívesebben minden fillért másoknak adnál, és másokra költenél? Ez lehet, hogy szép humanitárius cselekedet, de valóban megengedheted magadnak? Adni csak abból tudsz, amid van. Amid van, azt pedig elsősorban azért kapod, hogy a te életedet megoldd belőle. Ha adósságod van, ne adj kölcsön, ha pénzügyi nehézséged van, a saját életedet kell támogatnod, nem másét. Ezt ne felejtsd el a hétvégén.

 Olvass még szeptemberi horoszkópokat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top