Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Új kezdetek és régi hagyományok

Mi az, amit megőrzöl a régi hagyományokból, és mi az, amiben új kezdetekre van szükséged? A hétvégén lehetőséged van arra, hogy mindent megváltoztass, és arra is, hogy mindent konzerválj. Ne felejtsd el, hogy a változás és a hagyományok arányát csak te döntöd el. Senki sem kényszerít sem arra, hogy maradj, sem pedig arra, hogy új kihívások felé indulj.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Természetes, hogy változik a szerelmetek, természetes, hogy változik a kapcsolatotok. Ha igazi, mély szeretetalapú kötelék van köztetek, a kapcsolatotok minden nappal egyre mélyebb és nemesebb lesz. Ha azonban látszatértékekre és a birtoklás vágyára próbáltok építkezni, akkor hamar összedőlhet minden. Persze kérdés, hogy akarsz-e tartósítani egy olyan állapotot, amelyben nem önmagadért szeretnek, hanem azért, amilyennek mutatod magadat. Ezen a hétvégén még tisztábban megláthatjátok egymás belső tulajdonságait, és ez vagy szétválaszt, vagy még közelebb hoz benneteket.

Bőség: Itt az ideje, hogy máshogyan tekints a pénzre és a pénzügyekre. Itt az ideje, hogy szakíts az összes olyan nézettel, amelyeket otthonról hoztál magaddal, és amelyek finoman szólva is megnehezítik, hogy jól bánj a pénzzel. Egyszerűen csak gondold végig, gyerekkorodban milyen negatív jelzőket kapcsoltál a pénzhez vagy a gazdagokhoz, majd cseréld fel ezeket a negatív jelzőket pozitívakkal!

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Önbizalom-erősítő hétvége vár rád a szerelemben. Ez különösen akkor lesz fontos és hasznos a számodra, ha szingli vagy, vagy ha úgy érzed, hogy a párkapcsolatodban kezdenek megjelenni a kisebb problémák. Fontos, hogy most erősítsd az önbizalmadat, fontos, hogy most erősítsd magadban a hitedet és az önszeretet érzését. Ne felejtsd el: a párkapcsolataid mindig az önszeretetedet tükrözik. Ha képes vagy szeretni önmagadat, az szeretetet vonz hozzád, és mások is szeretni fognak. Ha azonban nem tiszteled magadat, akkor mások sem lesznek képesek meglátni benned az értékeket – bármennyire is értékes vagy valójában.

Bőség: Lehet, hogy eddig abban bíztál, majd egy nyeremény vagy egy csoda, esetleg egy új állás oldja meg a pénzügyi gondjaidat. Ha így érezted, ha eben reménykedtél, akkor rossz hírem van a számodra: valójában te magad vagy az, aki megoldhatod a saját pénzügyi helyzetedet. Te vagy az, akinek most le kell ülnie, és el kell kezdenie kiszámolni, hogy hogyan tudja betömni a költségvetésén keletkezett lyukakat.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán úgy érzed, hogy a kapcsolatotoknak gyógyításra, friss energiákra, változásra van szüksége. Ez valószínűleg így is van. Azt azonban talán nem tudod, hogy mi az a gyógyító energia, ami meglepő gyorsasággal meggyógyítaná a szerelmi életedet. A hála energia gyógyító ereje könnyedén megoldaná valamennyi párkapcsolati nehézségedet. Egyszerűen csak szedd össze a hétvégén, hogy milyen sok mindenért vagy hálás a szerelmednek és önmagadnak. Ha pedig még csak keresed a szerelmet (vagy ha igazán mély gyógyulásra vágysz) akkor érdemes azt is végiggondolnod, hogy mi mindenért vagy hálás az exeidnek.

Bőség: Minden nappal egyre többet tanulsz arról, hogy hogyan tudod áramoltatni az életedben a bőséget. A hétvége legnagyobb tanulnivalója az lesz, hogy soha ne haladj az áramlás ellenében. Ezt a szabályt egyébként olyan jól tudod használni ösztönösen is, valamiért mégis időről időre megpróbálsz széllel szemben menni. Talán most is ezt teszed, de ha abbahagyod, ha ismét az áramlásra bízod magadat, minden rendbe jön majd.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Lépj egyet hátra! Lépj egyet hátra, ha veszekedtek! Lépj egyet hátra, ha problémáitok vannak! Lépj egyet hátra, ha változtatni szeretnél! Lépj egyet hátra, ha mindent ilyennek akarsz megőrizni! A hétvégén annyi az összes dolgod, hogy egy lépést hátralépsz. Hogy mi lesz ennek a haszna? Egyrészt egy teljesen új szemszögből tekintheted meg az életedet, az életeteket. Másrészt pedig abban a pillanatban, hogy kivonod az energiáidat a helyzetek irányításából, meg tudnak jelenni azokban azok a gyógyító energiák, amelyeket a túlzott akarás gátolt meg eddig a működésükben.

Bőség: Nem kell neked megoldanod mindenki minden anyagi problémáját. Gyakran úgy érezheted, hogy nehéz az anyagi helyzeted. Azután amikor rá mersz nézni a valóságra, azt veheted észre, hogy neked teljesen rendben van az anyagi helyzeted, de folyton kölcsönadsz, folyton kisegítsz másokat, folyton mások helyett rendezed az ő számláikat. Ennek pedig az lesz az eredménye, hogy lassan átveszed mások adósságait is. Pedig a te anyagi helyzeted rendben lenne, ha önmagaddal törődnél.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Adj szabadságot magadnak és adj szabadságot a szerelmednek is. Engedd meg mindkettőtöknek, hogy végre felszabaduljatok. Engedd meg mindkettőtöknek, hogy végre ne egymást gyötörjétek. Ha csodálatos a kapcsolatotok, akkor ez a szabadság még tovább javít a helyzeten. Ha pedig szingli vagy, akkor engedd meg magadnak, hogy fellélegezz végre, és egy kicsit félretedd a párkeresést. Ne tekintsd feladatodnak, hogy mindenáron jó és boldog kapcsolatban kell élned. A te teljesítménykényszeres felfogásoddal ez csak megnehezíti a hétvégét. Ehelyett vedd észre: annyi a  dolgod, hogy fellélegezz, és a szeretetre összpontosíts.

Bőség: Lehet, hogy mostanában nem úgy alakultak a pénzügyeid, ahogyan azt szeretted volna. A hétvégén azonban eljön a fordulópont. Az a fordulópont, amikor egyszer csak képes vagy megengedni magadnak, hogy megérkezz a bőségtudat állapotába. Most megérezheted, hogy milyen végtelen erőforrások állnak mögötted, és milyen könnyedén teremthetsz bőséget magad köré.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A hétvége a rácsodálkozás jegyében telik a számodra. Most rácsodálkozol arra, hogy milyen csodálatos is a szerelmetek, és hogy mennyi nagyszerűséggel kedveskedtek egymásnak napról napra. A hétvégén rácsodálkozhatsz arra, hogy az apró dolgoknak milyen nagy összetartó és szerelemgyógyító ereje van a számotokra. Azt természetesen már régóta tudod, hogy a boldogságért érdemes tenni is. Most azonban azt is megérted, hogy ösztönösen jól csináljátok mindketten. Ösztönösen jól tesztek apró lépéseket annak érdekében, hogy a szerelmetek még sokáig lángoló, erős és szeretetteli maradhasson.

Bőség: Itt az ideje, hogy átalakítsd a benned lévő pénzügyi aggodalmakat. Ha aggódsz, az csak annak a jele, hogy nem a valóságra figyelsz, hanem a múltba vagy beleragadva, vagy épp a jövőre figyelsz. A valóságban azonban a jelent kellene megélned: az itt és most pillanatát, azt a pillanatot, amelyben valójában nincs semmi problémád, és amelyet valójában csak élvezned kellene.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Mondd ki az igazadat! Szinte biztos, hogy a hétvégén olyan helyzetbe kerülsz, amelyről azt gondolod: érdemes lenne hazudni vagy füllenteni, vagy elkendőzni az igazságot – szépítsük bárhogyan is ezt. A valóságban azonban pont ezekkel a szépítésekkel rontod el. Amikor szépítesz, akkor azt a lehetőséget veszed el a szerelmedtől – és mindenki mástól is a környezetedben –, hogy változtassanak a magatartásukon. Ahelyett, hogy füllentesz, inkább mondd ki az igazadat. Fogalmazz szeretettel, de teljesen őszintén.

Bőség: Itt az ideje, hogy felvedd a telefont, és felhívd azt, aki tartozik neked. Tudom, hogy azt gondolod, ezt a tartozást nem kérheted vissza. De hidd el, ezzel a magatartással csak ahhoz járulsz hozzá, hogy ő továbbra is gyerekes maradjon, és rosszul bánjon a pénzzel. Egyszerűen vannak emberek, akiknek szükségük van arra, hogy visszakérjék tőlük a kölcsönt. Most ezt könnyedén megteheted, ha az őszinte szeretet szavait használod, és ha előtérbe mered engedni a saját érdekeidet is.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A hétvégén annyira egyszerű dolgod van. Mégis olyan nehéz lesz ezt megtenned… A hétvégén csak annyi lenne a dolgod, hogy kövesd a benned lévő örömöt. Kövesd a vágyaidat, és azt tedd, amit tenni szeretnél. Kövesd a vágyaidat, és azzal foglalkozz, amivel foglalkozni szeretnél. Azt azonban könnyen hiheted, hogy ebben a szerelmed, a gyerekeid, a családod nem lesznek partnerek. Természetesen ez egy alaptalan félelem, amire nem lenne szabad hallgatnod. Természetesen megérdemled, és meg is teheted, hogy ezekben a napokban a valódi szenvedélyeidet kövesd. Ha megtalálod azt, ami örömet okoz neked, a kapcsolatod is kiegyensúlyozottabbá válik majd.

Bőség: A bőség követi az örömöt. Tudom, ez egy olyan spirituális tanítás, amelyet talán nehéz elhinni. Tudom, hogy a félelemteli részed, aki a múlt tévedéseit listázza, fél követni a benned lévő öröm vágyait. De ezt a szabályt csak akkor értheted meg, ha kipróbálod. Szánd rá a hétvégédet, hogy az örömödet követed. Szánd rá a hétvégédet, hogy felfedezd: az örömteli pillanatokban rájössz arra is, hogy mit kell tenned a pénzügyi helyzeted javítása érdekében.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Nem lehet kiegyensúlyozatlan lélekkel kiegyensúlyozott kapcsolatot építeni. Ezt azért fontos megértened, mert ha ezt megértetted, akkor képes leszel arra, hogy végre saját magadon keresztül akard meggyógyítani a szerelmi életedet. Amíg kívül keresed a megoldást, amíg párt keresel, amíg a szerelmedet akarod megváltoztatni a kapcsolatotok javulása érdekében, addig nem számíthatsz sikerre. Ha azonban önmagadban kezded a változtatást, ha önmagad akarsz és tudsz is változni, az csodálatos eredményekkel jár majd. A hétvége pedig ideális ahhoz, hogy kipróbáld ezt a folyamatot.

Bőség: Megtalálhatod az életedben a kiadások és bevételek csodálatos anyagi egyensúlyát. Megtalálhatod az életedben azt az állapotot, amikor egyaránt könnyen adsz, és könnyen kapsz is. Ezt az állapotot az segít létrehozni, ha önmagadban teszed helyre a pénz szerepét. A pénz nem olyasmi, amit össze kellene gyűjtened. A pénz nem cél, hanem eszköz. Kezdj el eszközként tekinteni a pénzre, ahelyett, hogy célul tűznéd ki azt, hogy minél több pénzed legyen.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

 

Szerelem: Mikor buliztatok egy jót utoljára? Mikor volt együtt kettesben egy teljes estétek? Mikor töltöttetek értékes romantikus időt együtt – jelentsen ez a furcsa kifejezés nektek bármit is? Itt az ideje annak, hogy végre egymásra figyeljetek, és együtt legyetek, úgy, ahogyan az nektek jó. Mindegy, mióta vagytok együtt, most tegyétek azt, amit a kapcsolatotok elején tettetek. Mindig hangos koncertekre jártatok együtt? Menjetek újra! Csendes, gyertyafényes beszélgetéseitek voltak? Gyújtsatok gyertyát újra! Bárhogyan is éreztétek jól magatokat, amikor még csak ismerkedtetek egymással, most tegyétek ugyanazt újra!

Bőség: Nem is sejted, hogy milyen sok extra bevételed lehetne. Hogy hogyan tehetsz szert extra bevételekre? Igen egyszerűen: gondold végig, mi mindent csinálsz, amiért az emberek boldogan fizetnének neked. Hamar rájöhetsz, hogy a hobbid valójában érték, amellyel kiegyensúlyozottá teheted az anyagi helyzetedet. Ha pedig régóta kacérkodsz egy garázsvásár gondolatával, itt az ideje megszervezned azt!

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Csak annyi lenne a dolgod, hogy elmozdítod a gátakat. Azokat a gátakat, amelyeket az idők során a szerelem és magad közé emeltél. Mindegy, hogy párkapcsolatban élsz-e vagy sem, rengeteg ilyen akadályt találhatsz. Azt hiszed, hogy túl öreg vagy a szerelemhez, azt hiszed, hogy a nagy Ő már elhagyott, azt hiszed, hogy a szerelemnek múlnia kell… és így tovább. Ezek a tévhitek mind-mind akadályt képeznek a boldogság között és közted. Pedig, ha lebontod az akadályokat, akkor a szerelmi életed is felvirágzik. Megér egy próbát, nem igaz?!

Bőség: Ha nagy változásokra vágysz az anyagi ügyekben, és ha pénzügyi módosításokat tervezel, akkor érdemes egy kicsit megállnod és várnod. A hétvége nem a cselekvésről, sokkal inkább a türelemről szól majd. A hétvége nem a változtatásokról, hanem az elfogadásról szól majd. Most érdemes a kivárásra játszani, és elhalasztani a fontos és nagy döntéseket!

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Itt az ideje annak, hogy leüljetek a pároddal egy mély és tartalmas beszélgetésre. Vegyétek számba, hogy mi minden érték van a kapcsolatotokban, és vegyétek számba, hogy milyen sok közös célotok van együtt még, amelyeket nagy-nagy szeretettel fogtok megvalósítani. Ha pedig szingli vagy, azt érdemes listáznod, hogy milyen értékeid vannak, és persze azt is, hogy ezeket az értékeket milyen nagyra értékeled te magad is, ha másban találod meg. Most azt veheted észre, hogy te magad tele vagy olyan értékekkel, amelyeket fontosnak tartasz egy párkapcsolatban.

Bőség: Mi az, amire felhasználhatnád a pénzedet, de eddig eszedbe sem jutott ez? Hogyan segíthetnél a pénzeddel másoknak? Hogyan segíthetnél mindazzal a vagyonnal, amid van? És most nemcsak a pénzbeli vagyonodra gondolok, de a képességeidre, a tehetségeidre, az adottságaidra is. Lehet, hogy ezen a hétvégén megjön a kedved ahhoz, hogy önkéntesként segíts egy szervezetet vagy ügyet, amellyel egyetértesz.

 Olvass még szeptemberi horoszkópokat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top