Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Jöjjön, aminek jönnie kell!

A hétvégén izgalommal várod, hogy mi az, aminek jönnie kell. Ez a hét sokakat meggyötört és sokakat állított nehéz döntéshelyzetek elé. Most pedig a feloldás következik, az a pillanat, amikor mindannyian elnyerjük méltó jutalmunkat. Igen, tudom, hogy azt szeretnéd, valaki azért kapjon büntetést is. Most azonban az jön, aminek jönnie kell, és ez nem a büntetés, hanem a béke.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Romantikára vágysz és arra, hogy végre megtapasztalhasd a teljes odaadást egy kapcsolatban. Ez azonban ördögi kör: amíg te nem adod oda magadat teljesen, addig ezt az érzést sem fogod megtapasztalni. Persze nem mered magadat odaadni, amíg nem érzed azt, hogy a szerelmed is teljesen beleeresztette magát a kapcsolatotokba. Ezt az ördögi kört azzal szakíthatod meg, ha már most elkezded a feltételnélküliséget. Ha nem alkukban és tárgyalásokban gondolkodsz, hanem adsz, és azt fogadod el, amit kapsz.

Bőség: Legalább három alkalmad lesz arra a hétvégén, hogy újragondold a pénzhez és a bőséghez fűződő viszonyodat. És mivel ez mindhárom alkalommal (vagy talán többször is) megtörténik, igazán izgalmasnak mondhatjuk a hétvégédet anyagi szempontból. Ne felejtsd el: az, ahogyan a pénzre tekintesz, valóban meghatározza azt, ahogyan élsz, ezért nem mindegy, hogy hétfő reggelre milyen konklúzió születik meg benned.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Melegítsd fel a szívedet, melegítsd fel a lelkedet, és hagyd, hogy ez a melegség szétáradjon a világban. Igen, tudom, hogy úgy érzed, ez aztán a lila és ködös ezo semmitmondás csimborasszója. De persze ha arra is szánnál időt, hogy magadba nézz, észrevennéd, hogy mostanában tényleg olyan vagy, mintha megfagyott volna a szíved. És a szeretteiddel, a szerelmeddel is ilyen vagy. Ezen pedig csak te változtathatsz. És a változásnak, a szíved felmelegítésének most jött el az ideje.

Bőség: A legszívesebben a pénzszórásba menekülnél, de szerencsére van néhány objektív akadálya annak, hogy ezt megtedd. Igen, szerencsére, hiszen nem az a cél, hogy szórd a pénzedet. Az a cél, hogy megértsd: ha hasznosan költöd el a pénzedet, akkor minden kiadott filléred segít valakinek. Másoknak, neked, a világnak, a családodnak. Mindegy, kinek segítesz a pénzeddel, a lényeg, hogy segíts vele.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nehezen engeded meg a világnak, hogy az események a saját ritmusukban haladjanak. A legszívesebben mindent lelassítanál. Sőt! Talán az időt is megállítanád. Ami azért érdekes, mert máskor pedig gyorsítani akarod. Ahelyett, hogy hol a gázra, hol a fékre lépsz, most megtalálhatnád a saját ritmusodat. Azt a ritmusodat, amelyben kényelmes a számodra a kapcsolatod, és amelyben kényelmes a számodra a kapcsolatotok változása. Hidd el: ez a változás neked is jó lesz. Valóban jó.

Bőség: Annyi mindent lehet csinálni anélkül, hogy közben eszedbe jutna, ez mibe fog kerülni. A hétvégén képzeletbeli árcédulákat szeretnél mindenre aggatni, miközben az, ami valóban fontos, tényleg beárazhatatlan. Engedd el végre azt, hogy mindent pénzben akarsz mérni. Hidd el: ennél sokkal jobb mérőeszközök is vannak a világban, és most meg is lelheted ezeket.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nehéz dolog a szerelem. Pontosabban: nehéz dolog a szerelem, ha nem szánsz rá időt, és ha nem veszed észre, hogy ez már az a szerelem, amire vágytál. Pedig ez az. Ismerd fel végre, hogy csak te teremthetsz időt a szerelmedre és a boldogságod megélésére. Ismerd fel végre, hogy ha te időt adsz a szerelemnek, az megjelenik az életedben, hiszen mindig is ott volt melletted. Egyszerűen vedd észre: nem kell nehéznek lennie, de megnehezíted, mert azt hiszed, az egyszerű unalmas.

Bőség: Igen, valóban eljött az ideje annak, hogy egy kicsit átszámold a havi kosztpénzt. Hogy hónap eleje van? Na pont ezért. Ha most észreveszed azokat a buktatókat, amelyeket a pénzügyi tervedbe tettél, akkor könnyedén kijavíthatod őket, és nem okoznak majd később semmilyen gondot sem. Mindig lehetsz elővigyázatos, és mindig kijavíthatod a hibákat – ezt a két dolgot tartsd észben.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Folyamatosan a lélektársadat hívod. Folyamatosan a szerelemre vársz. Ha pedig kapcsolatban élsz, akkor is ezt teszed, csak közben megpróbálod átalakítani a párodat. Közben nem veszed észre, hogy az egyetlen, akinek változnia kellene, az te vagy. Az egyetlen, akinek el kellene kezdenie megváltoztatni a viselkedését, a magatartását, a gondolatait, az csak te vagy. Ez nem leszúrás. Sőt! Ez egy felszabadító üzenet. Hiszen, ha neked kell változtatnod, az jó hír. Mert te tudsz is változtatni a saját viselkedéseden és a gondolataidon.

Bőség: Könnyen lehet, hogy régóta nem volt már olyan hétvégéd, amikor úgy érezted volna, hogy kevesebbet költesz, mint amennyit szeretnél. Szerencsére most egy ilyen hétvége előtt állsz. És még az is lehet, hogy kevesebbet költesz, de többet veszel. Most megtalálod a leárazásokat, a kedvezményeket és igazán ügyesen zsonglőrködsz a kuponokkal is.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Itt az ideje, hogy végre leüljetek kettesben a szerelmeddel. Vegyetek elő egy palack bort, gyújtsatok gyertyát, fogjátok meg egymás kezét, és legyen ez egy nagyon-nagyon romantikus este. Igen, lehet csöpögősen romantikus. Olyan romantikus, ahogyan szeretnétek. Hogy ennek mi értelme van? Nagyon egyszerű: sokkal több figyelem és törődés kell nektek egymástól. És ezt tudjátok is, de végre meg is kellene adnotok egymásnak, nem pedig tologatni a romantikus estéket, hogy majd egyszer, ha lesz rá idő.

Bőség: Hoztál néhány hibás döntést pénzügyekben. Ezeket a múltbeli tévedéseket most fogod tudni kijavítani. Nem kell attól félned, hogy ez a javítás nem történik meg. Nem kell attól félned, hogy a hibák hibák maradnak. De ehhez kell a bátorság. Ehhez kell az, hogy merj odaállni, és merj szembenézni a múlt hibájával. Meg persze az is kell, hogy tudd: mindig számíthatsz a szeretteidre és a barátaidra.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Régóta szeretnél beszélni a pároddal, és végre alkalmad is lenne rá, hogy ezt megtedd. Szóval íme, egy kommunikációs gyorstalpaló a hétvégére: Ne kezdd azzal, hogy: “Beszélnünk KELL!” Végig önmagadról beszélj, és az érzéseidről. (Ez nem önzés. Az viszont vádaskodásba csaphat át, ha róla kezdesz el beszélni, és arról, hogy mit hogyan kellene.) Végig tartsd észben: a szerelmeddel beszélsz, azzal, akit szeretsz. Akit úgy szeretsz, ahogyan van – legalábbis remélhetőleg. Végig a szeretet nyelvén kommunikálj.

Bőség: Lehet, hogy kölcsön kell kérned. Lehet, hogy tőled kérnek kölcsön. És lehet, hogy már azt is tudod, hogy ez a kettő pontosan ugyanaz. Mindegy, hogy te kérsz, vagy tőled kérnek, pontosan ugyanabba a pénzügyi függés-játszmába lépsz bele. Fontos, hogy tudd: ha szeretettel kérsz, és ha szeretettel adsz, ez a függés meggyógyul. Ha félve kérsz, vagy félve adsz, minden marad a régiben.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Azt mondod, nem tudod, mit gondol a szerelmed? Azt mondod, nem tudod, merre halad a kapcsolatotok? A hétvégén figyeld a jeleket. Ne a szavakat, a jeleket. A hétvégén figyeld meg, hogy mit tesz a párod, és hogyan teszi azt. Ne ahhoz hasonlítsd a tetteit, amit szerinted tenned kellene, mert ez fals eredményt hoz. Hasonlítsd ahhoz a tetteit, amit tenni szokott. Azt nézd, hogy önmagához képest milyen, és máris megtudod, merre halad a kapcsolatotok. Hidd el, a tettek nem hazudnak. A tudás pedig békét hoz majd mindkettőtök számára.

Bőség: Át kellene gondolnod a pénzhez fűződő viszonyodat. Valami nem teljesen jól működik a pénzügyeidben, és ebben csak az hozhat változást, ha változtatsz a gondolataidon. Csak az hozhat változást, ha te magad is megváltoztatod azt, amit a pénzről gondolsz. A jelenlegi viszonyod az anyagiakhoz nem igazán gyümölcsöző, és nem is igazán kényelmes a számodra. Változtatni pedig most tudsz rajta.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Ha nem úgy alakul valami, ahogyan eltervezted, egyszerűen rá se ránts. Engedd meg magadnak, hogy a lehető legspontánabb legyél a hétvégén. És persze engedd meg a szerelmednek is, hogy ő is a lehető legspontánabb legyen. Engedd meg, hogy ez most ne olyan legyen, amilyennek eltervezted. Igen, talán attól félsz, hogy akkor a program unalmas lesz. De hidd el: most nem izgalomra van szükségetek, hanem pihenésre. Arra, hogy erőt gyűjtsetek az elmúlt küzdelmek és az előttetek álló kihívások között.

Bőség: Talán nem is úgy van, ahogyan gondoltad. Úgy értem, hogy talán teljesen más lenne a jó a hosszú távú pénzügyi döntésekben, mint amiket eddig meghoztál. A világ folyamatosan változik, és vele együtt a pénzügyek is folyamatosan változnak. Annyi csak a dolgod, hogy megnézd az eddigi megtakarításaidat, és kitaláld: Hol lenne jobb helyük? Lenne-e jobb helyük valahol? Most gondolkodj nagyban, gondolkodj hosszú távban.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

 

Szerelem: Végre meghozza gyümölcsét az a sok-sok munka, amit a szerelmi életedbe, a kapcsolataidba fektettél. Ha eddig csak kerested a társadat, most végre megérkezik az életedbe a szerelem. Ha pedig a kapcsolatotok felfrissítése volt a cél, valóban meglepő dolgokat tapasztalhatsz meg. A szerelem, a boldogság a természetes állapotod a hétvégén, még akkor is, ha ez szokatlan gondolatnak tűnik neked eleinte. Hidd el: vannak még csodák, és azok meg is történnek veled.

Bőség: Arra költs, amire örömmel tudsz költeni. Ha örömmel költesz, minden filléred olyan befektetés, amely megtérül. Vásárolj magadnak örömet, vásárolj magadnak szórakozást a hétvégén. És ne felejtsd el: a boldogságért nemcsak pénzzel fizetsz, de az időddel, a szándékoddal, az önmagaddal végzett munkával is.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Végre megérzed, milyen biztonságos dolog a számodra szeretni. Végre megérzed, milyen biztonságos dolog a számodra szeretetet adni másoknak. És igen, a szerelmedet is biztonságos szeretni. A hétvégén a szerelem gyógyító felemelő erejét ismered meg. Azt, hogy ha valóban szeretettel fordulsz mások felé, az nem azt jelenti, hogy birtokolni akarod őt, hanem azt, hogy boldognak akarod látni. Ne felejtsd el: önmagadat is szeretned kell.

Bőség: Teljesen biztonságos dolog a számodra kezedbe venni a pénzügyeidet. Biztonságos dolog a számodra, ha felvállalod a kiadásaidat. Most nem a kiadásaidat kellene csökkentened, hanem a bevételeidet növelned. Igen, akkor is, ha ez eleinte lehetetlennek tűnik. Vasárnap rájössz majd, hogy milyen könnyen juthatnál plusz bevételi forráshoz a hobbid segítségével.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Teljesen valószerűtlen szerelem bukkan fel a szingli Halak életében. Talán valahonnan, az évtizedek poros múltjából toppan eléd a nagy Ő. És a legszebb az lesz az egészben, hogy mindketten megváltoztatok már. A legszebb az lesz az egészben, hogy mindketten új esélyt szeretnétek adni egymásnak és önmagatoknak. Az új esélyt akkor is megérdemled, ha kapcsolatban élsz. Adj magadnak és a szerelmednek egy újabb esélyt arra, hogy bebizonyítsátok: ez mégis működik együtt.

Bőség: A pénzügyi helyzeted megoldható. Sőt! Csak a megoldásra vár. Talán azt gondolod, hogy egyedül is meg tudod csinálni. És talán ez igaz is. A helyzet azonban az, hogy lehetőséget kellene adnod valakinek a segítésre. Lehetőséget kellene adnod valakinek arra, hogy segítsen neked, mert ezzel végre megszűnne köztetek a feszültség. Egyszerűen csak lépj hátra a problémádtól, és hagyd, hogy mások is segítsenek neked.

 Olvass még szeptemberi horoszkópokat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top