Horoszkóp

Hétvégi szerelem- és bőséghoroszkóp: Szerencse a pénzügyekben, kivárás a szívügyekben

A hétvége a bőségről és a jóllétről szól majd. Most megtapasztalhatod, hogy milyen jól élni, és milyen kiélvezni az élet minden apró adományát. Nyugodtan szánj arra időt, hogy belemerülj az élet élvezetébe, és tudatosítsd magadban: most csupa olyasmit csinálsz és kapsz, amiért már réges-régen megdolgoztál.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Szerelem: Minden energia, amelyet a szerelmi életedbe fektettél, most visszatér hozzád. Mit fektettél be a szerelmi életedbe? Szerelmes szavakat? Támogató jelenlétet? Szerelmet és szeretetet? Vagy inkább figyelmetlenséget, csalárdságot, ideges energiákat? Bármit is adtál eddig a szerelmednek és a szerelemnek, az most visszatér hozzád, és veled marad.

Bőség: Mindenkit nagyon meg tudsz érteni, ezért mindenkinek szívesen adsz kölcsön. Azután a megértésed arra sarkall, hogy ne is kérd vissza a kölcsönt. Arról pedig már ne is beszéljünk, amikor szívességre lenne szükséged, de azt nem mered kérni, nehogy megsértsd vele azokat, akik tartoznak neked. A hétvégén lassan érdemes lenne elkezdened visszakérni a kölcsönöket, és hagyni, hogy minden visszatérjen hozzád.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Szerelem: Annyival könnyebb dolgod van a szerelemben most, hogy már meghoztál néhány teljesen alapvető és fontos döntést. Az elmúlt napokban nagy változások kezdődtek benned, és ezek a változások elvezetnek egy boldogabb, felszabadultabb élethez. Most jobb rálátásod van arra, hogy mit rontottál el eddig a kapcsolatodban, és hogyan javíthatod ki.

Bőség: Könnyen kezeled a pénzt. Vagy könnyelműen? Milyen apró különbség, és milyen sokat számít. A hétvégén több lehetőséged lesz arra, hogy megtapasztald, milyen az, amikor könnyen kezeled a pénzt. És persze arra is, hogy azt tapasztald meg, hogy milyen az, amikor könnyelmű vagy a pénzzel. Ha pedig megvan mindkét tapasztalatod, akkor azt is eldöntheted, hogy ezentúl melyiket választod (és persze hogyan).

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Szerelem: A szerelmedet folyton meg akarod tanítani valamire. De talán arra kevésbé vagy nyitott, hogy ő tanítson neked valamit. Pedig a szerelmed rengeteg hasznos tanítást adhatna át neked. A szerelmedet pont azért szeretted meg, mert olyasmit tud, amit te nem. Ha pedig csak keresed a szerelmet, akkor most olyasvalakiben  találhatod meg, akitől van tanulnivalód is.

Bőség: Igazán jól csinálod azt, amikor a saját akaratodat és ötleteidet kell átadnod másoknak. A hétvégén hatalmas lesz a kísértés arra, hogy valakinek megtanítsd végre azt, hogy neki mit kell tennie az anyagi boldogulása érdekében. Fontos hozzátenned minden ilyen tanításhoz, hogy: “Nekem ez működött.” Mert az egyáltalán nem biztos, hogy ez neki is működni fog. Lehet, hogy az ő élete nagyon is máshogy működik.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Szerelem: A szerelmi életed kulcsa a bátorság. Vajon elég bátor vagy-e ahhoz, hogy kiállj magadért, és hogy önmagad legyél ebben a kapcsolatban? Vajon elég bátor vagy-e ahhoz, hogy kimondd az igazadat, és megvédd az álláspontodat. Fontos, hogy a szeretet szelíd, de határozott energiájával képviseld az igazadat – akkor is,ha ez néha nem egyszerű.

Bőség: Minden egyre rosszabb lesz, ha nem veszed észre végre, hogy neked is van tennivalód. Nem is kevés tennivalód van: a kezedbe kellene venned a pénzügyeidet. Sőt! Az egész család pénzügyeit érdemes lenne a kezedbe venned, mert úgy tűnik, hogy mostanában egy kicsit kezd kaotikussá válni a családi költségvetés. Persze lehet, hogy te nem közgazdasági szakemberként vagy híres a családban, de hidd el, hogy te tudod megoldani a helyzetet.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Szerelem: A szerelmi életedben tartsd egyensúlyban az adást és a kapást. Ha adsz, akkor kapj is. És ha kapsz, akkor adj is. Persze nem kell striguláznod, hiszen azt pontosan érzed, hogy mennyi figyelem, szeretet és gondoskodás árad feléd a párodtól, vagy a reménybeli bárodtól. Ezeket az energiákat kellene visszatükröznöd az egyensúly megteremtéséhez.

Bőség: Bőségben élsz. Akkor is így van ez, ha valójában úgy érzed, hogy nincs elég pénzed, nincs elég lehetőséged, nem is olyan jó az életed. A helyzet természetesen az, hogy tehetnéd izgalmasabbá és gazdagabbá is az életedet. A hétvégén könnyedén megtalálod annak a módját, hogy kevés pénzből is sokat vehess. A leárazások közül most biztosan a legjobbakat és leghasznosabbakat fogod ki.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Szerelem: A harmónia és a boldogság megtalálása a humorban vár rátok. Ha tudtok együtt nevetni, akkor minden rendben van. Ha tudtok felszabadultan kacagni, és ha képesek vagytok arra, hogy társaságban is összebújva nevetgéljetek, akkor tudhatod, hogy a lehető legjobb úton jársz. Engedd meg magatoknak a felszabadult pillanatokat, mert a nevetés és a humor minden sebet begyógyít.

 

Bőség: Bocsásd meg magadnak, ha nem úgy bánsz a pénzzel, ahogyan szeretnél. Tudnod kell, hogy az évnek ebben a szakában egyébként is nehéz spórolni, hiszen olyan sok a nyári kísértés. Emiatt könnyen lehet, hogy elúszol egy kicsit a pénzzel, és egy kicsit többet költesz, mint szeretnél. Engedd meg magadnak ezt a luxust, és tartsd észben, hogy szeptembertől fordul majd a kocka: Akkor majd már könnyebben gyarapodsz.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Szerelem: A szerelmed mellett érzed magadat igazán önmagadnak. Hajlamos vagy arra, hogy önmagadat a párodon, a családon keresztül definiáld. Ez nem baj. De amikor megismerkedtetek, akkor még önmagad voltál. A párod azt az önmagadat szereti, és érdemes lenne most is megmutatni neki ezt az önmagadat. Ez akkor is igaz, ha még csak ismerkedsz a pároddal.

Bőség: Keresed a saját megoldásaidat a pénzügyekben, és keresed a saját helyedet a világban. Egy olyan helyet szeretnél találni, ahol a bőség minden különösebb munka nélkül árad rád. Talán attól félsz, hogy ez túl nagy kérés. Pedig a valóságban ez nem túl nagy kérés. A valóságban mindez így természetes: Abban a pillanatban, hogy a lelked által erre az életre választott helyeden vagy, megindul feléd a bőség áradása.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Szerelem: A szerelmed igen erős támasz lesz a hétvégén a számodra. Tudom, hogy sokféleképpen tudsz kételkedni benne, önmagadban és a kapcsolatodban. Ezek a kételyek azonban az egód félelmei, amelyeket el kellene csitítanod. Ha elcsitítod a félelmeket, akkor megláthatod a valóságotokat, azt a valóságot, amely rengeteg lehetőséget és fejlődést hordoz magában.

Bőség: Bámulatos érzéked van ahhoz, hogy úgy bánj a pénzzel, mintha az végtelen mennyiségben állna a rendelkezésedre. Persze nem áll végtelen mennyiségű pénz a rendelkezésedre, de ezzel nem is kell egyelőre foglalkoznod. Egyelőre elég azzal foglalkoznod, hogy jusson mindenre, amit most meg szeretnének venni a gyerekeid. Hidd el, hogy minden másra később meglesz a fedezet, még akkor is, ha most nem látod.

 

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: A kapcsolatotokért felelős vagy. De a szerelmed minden rezdüléséért nem te vagy a a felelős. Igen, fontos, hogy segíts a szerelmednek, fontos, hogy támogasd őt. De az is fontos, hogy megértsd: Neki is megvan a saját akarata. Ez akkor is fontos, ha még csak ezekben a napokban ismerkedtek meg. Sőt! A friss kapcsolatokban lesz ez igazán fontos.

Bőség: Sokat adsz a világnak, sokat adsz az embereknek, és szinte teljesen magától értetődőnek tekinted, hogy te vagy az, aki mindenki jóllétéről gondoskodik. Pedig nem kellene ezt ilyen evidenciának tekintened. Itt lenne az ideje, segíts másoknak abban, hogy megtapasztalhassák a saját bőségteremtő képességüket. Ezt pedig csak akkor tapasztalhatják meg, ha nem más gondoskodik a jóllétükről.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Szerelem: A szerelmi életedben is az egyszerűsítés működik a túlbonyolítás helyett. Egyszerűbb a dolgod akkor, ha fel tudod vállalni az érzéseidet. Ha azonban nehezen mutatod ki az érzéseidet, vagy talán te magad sem vagy tisztában velük, akkor könnyen kerülhetsz abba a helyzetbe, hogy hirtelen többszemélyessé válik a kapcsolatotok. Most lehetsz te is harmadik, de neked is beköszönthet az életedbe egy harmadik fél, és lehet, hogy a párod oldalán jelenik meg a kísértés. Kérdés, hogy ki tud ellenállni ezeknek a csábításoknak?

Bőség: Úgy érezheted, hogy kifogysz a nyárra szánt pénzedből. Az a fajta rettegés lehet úrrá rajtad, hogy valamit rosszul számoltál, rosszul intéztél, és emiatt most elfogy a családi kassza tartalma. A helyzet az, hogy tényleg rosszul számoltál valamit, de a tévedésednek hála, hamarosan mindannyian jobb anyagi helyzetbe kerültök, mint most. Egyszerűen csak annyit kellene tenned, hogy észreveszed: Minden sokkal egyszerűbb, mint hitted.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Szerelem: Az apró gesztusok segítik felépíteni a köztetek lévő bizalmat és a köztetek lévő szeretetet. A sok néhány szavas beszélgetésből bomlik ki a köztetek lévő mély szerelem. Ha most még a szingliség állapotában vagy, akkor is érdemes sokat beszélgetned, és érdemes türelmesen beszélgetned azokkal, akiket vonzónak találsz.

Bőség: A sok kicsi sokra megy, és a sok kicsi kiadásból most lehet egy nagy. Vagy éppen fordítva: a sok kicsi megfogott pénzből egyszer csak hatalmas összeg kerekedik. Mindegy, hogy most merre indítod el a “sok kicsi” törvényét, az mindenképpen működni fog. Ezért azt javaslom, hogy inkább a sok kicsi bevételre, vagy a sok kicsi megtakarításra koncentráld a figyelmedet, akkor a hétvégét pozitív egyenleggel zárhatod.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Szerelem: A szerelmi életedre is igaz, hogy amitől rettegsz, az megvalósul. Engedd el a félelmeidet. Ha párkapcsolatban élsz, akkor engedd el azokat a félelmeidet, amelyek a közös jövőtökre vonatkoznak. Tedd le a negatív forgatókönyveket. Ha még csak ismerkedsz valakivel, akkor se a negatív lehetőségeket latolgasd. Ha pedig még szingli vagy, akkor vedd észre, milyen sok jó lehetőséged van az ismerkedésre.

Bőség: Engedd el a pénzzel és a pénzügyekkel kapcsolatos valamennyi félelmedet. Engedd el az összes aggodalmadat, és az összes rettegésedet, amelyek arról szólnak, hogy valamire nem lesz pénzed. Hatalmas teremtő erő működik benned a hétvégén, és amitől félsz, azt egy pillanat alatt bevonzod. (Ez nemcsak a bőség területén igaz rád.) Érdemes ezt a teremtő energiát pozitív irányba fordítanod és arra használni, hogy a jóllétedet teremtse meg.

Olvasd el ezt is!

Számmisztika: Te milyen párkapcsolatra vágysz?
Milyen desszert illik a horoszkópodhoz?
Astanga jóga: “Segít a nőknek, hogy erősebbek legyenek”
Így gyógyítsd a gyökércsakrád!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top