Horoszkóp

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2015. 06. 19.

Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.

Föld (Bika, Szűz, Bak) – Napi szerelmi horoszkóp

Egész héten egy ilyen napra vártál, számodra a romantika napja a péntek. Minden szavad értő fülekre talál, hát kell ennél jobb lezárás erre a hétre?

A nap mottója: “Ha a szerencse rámosolyodik az emberre, még ha ideiglenesen is, jobban teszi, ha nem kérkedik.”

 Nézd meg a napi horoszkópodat is!

Tűz (Kos, Oroszlán, Nyilas) – Napi szerelmi horoszkóp

A mai nap tartogat néhány kellemetlen vagy talán csak váratlan meglepetést, ne pánikolj, az nap végére engedd el az összes feszültséget, és készülj az esti bulira…

A nap mottója: “A patak igazodik lehetőségeihez, és úgy keres utat magának – nekünk is tudomásul kell vennünk mindazt, ami sorsunkban változhatatlan.”

A heti angyalhoroszkópodat láttad már?

Négy elem szerelmi horoszkóp - június 17.

Víz (Rák, Skorpió, Halak) – Napi szerelmi horoszkóp

Különleges képességed van arra, hogy a szürke hétköznapokban is megtaláld a szépséget, ne feledd ezt akkor sem, ha mai napon csupa furcsa ember kerül az utadba. Talán az egyik pont rád vár…

Nap mottója: “Legyél képes elviselni az emberi gyarlóság összes változatát. Anélkül, hogy felhergelnéd magad, vagy hatással lenne a hozzáállásodra.”

Nézd meg a szerelmi horoszkópodat 2015-re!

Levegő (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) – Napi szerelmi horoszkóp

Elég a magányból, vegyél erőt magadon és dobd be magad, ugye nem akarsz egy újabb péntek estét a négy fal között tölteni? Láttál már olyan lovagot, aki házhoz jött?

A nap mottója: “Ha tetszik egy férfi, ne félj cselekedni, mert a szívedet csak a tetteidben találhatod meg.”

Húzz egy szerelmi jóskártyát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top