Horoszkóp

Téged mi tesz boldoggá? – Boldogsághoroszkóp

A boldogság mindenki számára mást jelent. Míg egyikünk anyagi dolgokra vágyik, más a gyermeke örömétől teljesedik ki. De milyen hatással vannak erre a csillagok?

Téged mi tesz boldoggá? - BoldogsághoroszkópKos

A jegy szülöttét spontán találja meg a boldogság, néha szabályszerűen belebotlik. Csak akkor érzi magát igazán boldognak, ha biztosított számára a tág mozgástér. Kifejezetten aktívan és nagy kedvvel veti magát izgalmas kalandokba. Ha azonban valamilyen betegség éri, vagy rákényszerül arra, hogy valamilyen szabályhoz igazodjon, boldogsága gyorsan elillan. Igazán elemében a Kos akkor érzi magát, ha valamilyen ügy mellett elköteleződik, és azért harcolhat. A Kos csupa vitalitás, és ehhez hozzátartozik minden, ami életerejét megtartja és erősíti, ezért lételeme a mozgás, a sport.

Téged mi tesz boldoggá? - BoldogsághoroszkópBika

Gyakran egészen apró dolgok, egy harangvirág az útszélén, egy szelet torta vagy egy csók teszik boldoggá. A Bikák kifinomult értékítélettel rendelkeznek, ezért gyakran az anyagias jelzővel illetik őket. Alapvetően azonban csak azokat a szép dolgokat szeretnék megtartani, amiket életük folyamán felhalmoztak, és minden nap tudnak újra és újra örülni annak, hogy ez az övék. Tudják értékelni, amijük van, és pontosan tudják, hogy mire van szükségük ahhoz, hogy boldogok legyenek. Ehhez azonban eszmei dolgok, mint például a barátság is hozzá tartoznak. Mindezek a tulajdonságok teszik a Bika jegy szülöttét boldog, életigenlő emberré.

Téged mi tesz boldoggá? - BoldogsághoroszkópIkrek

Az Ikrek jegy szülöttei racionálisan gondolkodó, az új ötletekre, eszmékre nyitott személyiségek. A boldogságot is intellektuális módon próbálják megtalálni. Intelligenciával azonban nehéz a boldogsághoz vezető útra rátalálni. Az Ikrek ahhoz, hogy boldogok legyenek, kidolgoznak mindenféle lehetséges stratégiát. Sokat beszélnek, könyveket olvasnak arról, hogy milyen is boldognak lenni. Legelőször azonban akkor jön el annak lehetősége, hogy valóban boldogok legyenek, ha már a fenti próbálkozások után lenyugszanak: jó ugyanis egyszerűen kikapcsolni, semmit nem sürgetni, ez hamarabb elhozza az oly erősen óhajtott boldogságot.

Téged mi tesz boldoggá? - BoldogsághoroszkópRák

A Rákok érzékeny, családcentrikus emberek. Szeretteik társaságában érzik magukat a legjobban – egy kövér bankszámla ritkán teszi őket boldoggá. Ha őket szerető emberek körében lehetnek, biztonságban érzik magukat: ez a tudat boldoggá teszi őket. A kulináris élmények bármelyike örömre hangolhatja a Rákokat: különlegeseket főzni és romantikus atmoszférában, gyertyafény mellett elfogyasztani ezeket örömet okoz számára. A Rákok boldogok, ha javaikon másokkal osztozhatnak. Egy gazdátlan kiscica befogadása például mosolyt csal az arcára. És éppen olyan öröm számára, ha ajándékaival és figyelmességével örömet tudott okozni.

Téged mi tesz boldoggá? - BoldogsághoroszkópOroszlán

Ahhoz, hogy boldog lehessen, az Oroszlánnak a kibontakozáshoz mindenekelőtt térre van szüksége. Ha az Oroszlán kreatív módon kitombolhatja magát, akkor boldognak érzi magát. Az őt korlátozó körülményeteket nehezen vagy alig tolerálja. Annál boldogabb, minél több lehetőség nyílik meg számára. Az őt körülvevő emberektől sok figyelmet, figyelmességet vár el; gyakran képzeli, hogy ő a világ közepe. Ezért nem meglepő, hogy a maga számára mindenből csak a legjobb a megfelelő, és csak ha azt eléri, tud igazán boldog lenni.  

Téged mi tesz boldoggá? - BoldogsághoroszkópSzűz

Adni jobb, mint kapni, vélekednek sokan a Szűz jegyének szülöttei közül. Gyakran magukat is elhanyagolják, csak hogy segíthessenek. Meg kell tanulniuk, hogy másokat csak akkor tehetnek boldoggá, ha maguk is boldogok lesznek. A Szűz jegyében születettek szerények, de saját igényeikről nem szabad megfeledkezniük. Egyszer merítsen az egészből és érezze, hogy amint barátainak, a Szűznek is jogában áll boldognak lenni – és ez az, ami a Szüzeket előbbre viszi.

Téged mi tesz boldoggá? - BoldogsághoroszkópMérleg

A Mérleg igyekszik boldog lenni, miközben állandóan az egyensúlyra törekszik. A jegy szülötte eközben tisztában van azzal, hogy az állandó szélsőségek közepette leélt élet nem tehet boldoggá. Bár ők esetenként hajlanak a mértéktelenségre, azonban mindig visszatérnek középre. A Mérleg nehezen viseli a magányt. Társaságra, igaz barátokra van szüksége ahhoz, hogy boldog lehessen. Nemcsak az élet, a világ szépségeit, de saját vonzását is felfedezve lehet igazán boldog a mérleg.

Téged mi tesz boldoggá? - BoldogsághoroszkópSkorpió

A jegy szülöttei alapos emberek és hajlamosak arra, hogy az életet sötét színekben lássák. A világ negatív dolgai és saját tökéletlenségük negatív gondolatokra hangolhatja őket, pedig ha gyakrabban rácsodálkoznának az élet szépségeire, hamarabb éreznék boldogabbnak magukat. A Skorpiónak gyakrabban kellene megjutalmaznia önmagát, és élveznie az élet napos oldalát. Ennek következtében majdnem automatikusan boldog lesz – mégpedig olyan intenzitással, ahogy a Skorpiók igazán szeretik.

Téged mi tesz boldoggá? - BoldogsághoroszkópNyilas

Úgy tűnik néha, hogy a Nyilasok bérletet váltottak a boldogságra. Ez mindenekelőtt annak köszönhető, hogy őket nagyon pozitív szemlélettel áldotta meg az élet. Nagy erősségük a tántoríthatatlan optimizmus. Már maga ez a hozzáállás is boldoggá teszi őket. A Nyilasok azonban hajlamosak a túlzásokra és gyakran hívják ki maguk ellen a sorsot. A felhők közti száguldásnak legtöbb esetben zuhanás a vége; nem ártana némi szerénység, a kis dolgok felett érzett öröm is segítheti a Nyilast abban, hogy magát boldognak érezze.

Téged mi tesz boldoggá? - BoldogsághoroszkópBak

Ahhoz, hogy a Bak boldog legyen, általában kevés kell. Szerény, és csak a lényegre szorítkozik: stabil életfeltételek, működő párkapcsolat teszik őt igazán boldoggá, bár akkor sem esik kétségbe, bizonyos ideig egyedül kell élnie. Ha minden a normális mederben halad, ha a dolgok áttekinthetők és kiszámíthatók, akkor boldognak érzi magát. Ő a nagy realista, aki állandóan a biztonságot kutatja. Egy saját otthon jelenti számára a boldogságot jelentő bázist.

Téged mi tesz boldoggá? - BoldogsághoroszkópVízöntő

A Vízöntőknek különös tehetséget adott a sors ahhoz, hogy boldogok legyenek, mégpedig azzal, hogy nem veszik annyira komolyan az életet. Szívesen térnek le a kitaposott ösvényről és szívesen szemlélik a dolgokat más, szokatlan dimenziókból is. Az érzelmekre adott válaszaik mindig a fejükben születnek meg. És ebből következően gyakran ők maguk lesznek saját gátjaik, mivel képtelenség, hogy az ember mindig mindent kielemezzen és értelmezzen. Amire a Vízöntőnek szüksége van ahhoz, hogy boldog legyen, az a hatalmas cselekvési szabadság. A szabályok és a konvenciók megbénítják.

Téged mi tesz boldoggá? - BoldogsághoroszkópHalak

A Halak érzékeny, gazdag fantáziával megáldott emberek. Ki kell bontakozniuk ahhoz, hogy boldogok lehessenek. Ez mindenekelőtt az érzelmi síkokra érvényes: szemükben a világ gyakran túl rideg, hogy benne boldogok legyenek. A Halak számára az olyan, általuk kedvelt emberek hozhatják el a boldogságot, akikkel azonos dolgok iránt érdeklődnek, és akik némi stabilitást visznek az életükbe. A Halakat hagyni kell álmodni, az elmerülés más világokban újra és újra boldogsággal tölti el őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top