Horoszkóp

Karmahoroszkóp (2010. november 20-26.)

Nem lesz annyira könnyű a hét, figyelni kell minden apró részletre, különösen a munka, a közlekedés területén, de a szerelemben boldog időszak következik.

Kos:
Karmahoroszkóp (2010. november 20-26.)Karmikus kötelességed: Ne terheld túl a baráti kapcsolataidat, mert a héten egy réginek vége szakadhat. Ne várd el. Hogy csak a te problémáiddal foglalkozzatok. Neked is meg kell hallgatnod, mások gondjait, ahhoz hogy kölcsönösen működjenek a dolgok.
Karmikus kapcsolatod: Egy idegen személlyel lesz, akinek erős empátia készsége, és humorérzéke van, amely azonnal magával ragad. Könnyedsége lenyűgöz, és nagyon kellemes perceket töltötök el együtt. Rá kell ébredned, hogy felesleges beleveszned a részletekbe.
Karmikus feladatod: Alkalom szüli a tolvajt, ezért ne kezeld a szokásos lezserséggel a dolgaidat. Az Autód, és lakásod ajtaját inkább többször ellenőrizd, hogy bezártad, mint hogy egyszer sem.
 
Bika:
Karmahoroszkóp (2010. november 20-26.)Karmikus kötelességed: Érdemes elgondolkodnod, az egész heti teendőiden, és azokat, amelyek nem tűnnek fontosnak, elnapolnod. Most csak a lényeges dolgokra koncentrálj, így nem fogsz minden különösebb ok nélkül szétszakadni.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel, most nem mondható rózsásnak a kapcsolatod. Félő, hogy rajtavesztesz, és ha nem kapsz észbe hosszú mosolyszünetre, kell számítanod, de még az is lehet, hogy szakítás állhat be kapcsolatotokba.
Karmikus feladatod: Különösen fontos ebben az időszakban, hogy számíthass a biztos családi háttérre. Sok minden könnyebb lehet a számodra, ha tudod, hogy van egy szerető fészek, ahova mindig haza térhetsz, és ahol minden problémádra találtok megoldást.

Ikrek:
Karmahoroszkóp (2010. november 20-26.)Karmikus kötelességed: Minden esélyed meg van arra, hogy sikeres legyél a munkahelyeden, még akkor is, ha egy vadonatúj helyen kezded a hetet. Most a tehetségeden kívül az érzelmeidet is beleviszed a munkába, és ettől utolérhetetlen leszel mások számára. De azért vannak dolgok, amelyekről jobb, ha nem beszélsz.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akire mindig számíthatsz, ha valami bánt, vagy ha az örömödet szeretnéd megosztani valakivel. Most is erről lesz szó, és ő minden irigység nélkül hallgatja végig az élményeid sorozatát.
Karmikus feladatod: Találj alkalmat egy kis kikapcsolódásra, lazításra Hiába próbálsz meg elvonatkoztatni a nehézségeidtől, ha nem szakadsz ki környezetedből, nem leszel képes igazán feltöltődni.

Rák:
Karmahoroszkóp (2010. november 20-26.)Karmikus kötelességed: Le kellene tenned arról a rossz szokásodról, hogy beleszólsz mások életébe. Fordíts több figyelmet arra, hogy csak meghallgatod és, maximum javaslatokat teszel, de nem kényszeríted senkire rá az elképzeléseidet. Meglátod sokkal könnyebb lesz neked is, mert ha nem úgy sülnek el a dolgok, ahogyan azt te gondoltad, legalább nem okolhatod magadata.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan rokonoddal lesz, aki békejobbot nyújt, neked nincs más dolgod, mint elfogadni, még ha semmi kedved hozzá, akkor is.
Karmikus feladatod: A héten nehezebben fognak menni a dolgaid, mint az eltervezeted. Sok, sok hátráltató tényező lesz, amelyre nem számítottál, de szerencsére a lelkesedésed nem hagy alább, ezért hétvégére még is sikerülhet elérned a célodat.

Oroszlán:
Karmahoroszkóp (2010. november 20-26.)Karmikus kötelességed: Nehezen és félve mondod ki a szót, hogy boldog vagy. Mert félsz az irigy emberektől. Pedig jobb, ha tudod, hogy minden rád van írva, ezért fölösleges ködösítened. Vállad fel a boldogsággal járó negatív dolgokat is.
Karmikus kapcsolatod: Egy barátnőddel lesz, aki talán örökre távol szakad tőled. Ez a hét a búcsúzással fog telni, amelyben lesznek nagyon örömteli napok, és búsak is egyaránt. De nem kell félned, mert, még ha egy óceán is választ el titeket a lelketek mindig szorosan egymás mellett marad.
Karmikus feladatod: Legszívesebben egy lakatlan szigetre szöknél szerelmeddel. Most csak ő az, aki igazán fontos a számodra. A munkához semmi kedved, de szerencsés leszel, mert a főnököd ebből semmit nem vesz észre.

Szűz:

Karmahoroszkóp (2010. november 20-26.)Karmikus kötelességed: Várod, hogy az álomférfi betoppanjon az életedbe, de sajnos még odébb lesz. Ha párkapcsolatban élsz, ne fantáziálgass másról, inkább találd meg párod rejtett jó tulajdonságait, amelyektől ismét lángra lobbanhat a szerelem közöttetek.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan kollégáddal lesz, aki azt képzeli magáról, hogy mindenkinél okosabb. De te a héten bebizonyítod neki, hogy ez nem így van. Számítanod kell a bosszújára.
Karmikus feladatod:
Ha bulizni mész a héten annyira fog ízleni egy koktél, hogy könnyedén belefetyelheted a raktárkészletet belőle. Amitől rögtön elálmosodhatsz, és vége szakadhat a bulinak, ez a jobbik eset a rosszabb, hogy összevissza tántorogsz, és olyan dolgokat fecsegsz, ami miatt másnap komoly gondod akadhat.

Mérleg:

Karmahoroszkóp (2010. november 20-26.)Karmikus kötelességed: Gyötrelmes fogyókúrába kezdesz. De jobb, ha számolsz azzal, hogy ha éhes vagy könnyedén megfájdulhat a fejed, és képtelen leszel a feladataidra koncentrálni. Ezért legyen nálad egy kis könnyű harapnivaló mindig, mint például puffasztott rizs, vagy egy alma.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel végre kibékülhetsz. Eddig elképzelni se merted, mert tudod, hogy nagyot vétkeztél ellene, de a sors kegyes hozzád, és a héten jóváteheted ezt a tévedésedet.
Karmikus feladatod: A pasid most egy puszival is képes levenni a lábadról. Ezzel semmi gond, ha ezt nem érdekből teszi, hanem, azért mert tényleg szeret. Légy résen és figyeld a többi jelet, abból minden kiderülhet.
 
Skorpió:
Karmahoroszkóp (2010. november 20-26.)Karmikus kötelességed: Régen az egyszerű ruhákat kedvelted, inkább takargattad a bájaidat, de a héten fordul veled a kocka, és a nőies darabok irányába veszed az irányt. Most a legkisebb miniszoknya sem lehet elég szexis neked.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz, aki olyan hatással lehet rád, hogy érte képes lennél felrúgni eddigi nyugodt életedet. Még az is lehet, hogy a tengerentúlra költözöl miatta, és mindent magad mögött hagysz.
Karmikus feladatod: Mintha kicsit vagányabb lennél, mint általában. Ez nagyon jól áll neked, de azért ne feszítsd túl a húrt. Ha a környezeted a komolyságot követeli meg, akkor tégy úgy, még akkor is, ha nehezedre esik. Meglátod a héten lesz elég alkalmad a lazaságra.

Nyilas:
Karmahoroszkóp (2010. november 20-26.)Karmikus kötelességed: Munkahelyeden hajlamos vagy agresszív lenni, ha nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogyan azt eltervezted, de akkor számolnod kell azzal, hogy még jobban aláásod a tekintélyedet. Legyél jobb ember, és lépj túl azokon a dolgokon, amelyek boldogtalanná tesznek, no és persze a kudarcaidon.
Karmikus kapcsolatod: A pasiddal lesz, aki ki akarja erőszakolni a szakítást. Mindent meg tesz annak érdekébe, hogy rossz színben tűnjön fel előtted. Jobb, ha értesz belőle, és nem erőlködsz tovább azon, hogy rendezd a kapcsolatotokat.
Karmikus feladatod: Bizonyos dolgokról nem kell beszélned, mert tudod magadtól is. Barátaid ezért tekintenek rád úgy, hogy mindig lehet rád számítani. A héten, most téged lepnek meg egy csodálatos ajándékkal.

Bak:
Karmahoroszkóp (2010. november 20-26.)Karmikus kötelességed: Hiába szeretnél, nem tudsz kibújni a bőrödből. De a héten lesz példa rá, hogy sikerül, és olyan dolgokba, amelyekbe máskor esetleg nehézkes lennél, most szárnyalni fogsz.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki nem hisz a tehetségedben. Be kell neki bizonyítanod az ellenkezőjét, mert szükséged lehet a támogatására a közel jövőben.
Karmikus feladatod: Sokan udvarolnak neked, amit nagyon élvezel, de azért ha jobban bele gondolsz, nem ere vágyakozol. Éppen itt az ideje, hogy a hódolóid közül válasz egyet, akit igazán szerethetsz, és ez viszont is igaz. Ne amellett köss ki, aki a legjobban hajt rád, hanem az mellett aki legalább annyira vonzódik hozzád lelkileg, mint testileg.

Vízöntő:
Karmahoroszkóp (2010. november 20-26.)Karmikus kötelességed: Lassan itt az év vége, és még egy halom megvalósítatlan terved van erre az évre. Ne kapkodj, törekedj a tökéletesre, semmi nem történik, ha egy, két dolog átcsúszik jövőre, vagy esetleg még hosszabb ideig váratnak magukra.
Karmikus kapcsolatod: Egy ismerősöddel lesz, akitől viselkedésedért kaphatsz hideget, meleget egyaránt. Mindent építő jelleggel irányoz neked. Ezért fogd fel úgy, hogy ha ügyes vagy a héten sokat változhatsz, fejlődhetsz az előnyödre.
Karmikus feladatod: Munkahelyeden rengeteg feszültség fortyog a levegőben. Néha olyan érzésed van, mintha egy időzített bombán ülnél. De még is sikerélményekben gazdag lesz ez a heted, mert nagyon jól fogod megoldani, és kezelni a felmerülő problémákat is.

Halak:
Karmahoroszkóp (2010. november 20-26.)Karmikus kötelességed: Pénzügyeidre felvirradhat a szerencse. Te leszel a legszerencsésebb ezen a héten. De ne feled, hogy a könnyen jött pénz könnyen is megy. Ezért jobban teszed, ha azonnal befekteted, vagy elkötöd egy időre, hogy még esélyed se legyen elverni estlegesen értelmetlen dolgokra.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel szemben következetesnek kell lenned, mert ha nem könnyedén kijátszhat, és visszaélhet a bizalmaddal. De ha megtartod vele szemben a három lépés távolságot ilyen gond, nem állhat fent.
Karmikus feladatod: A szerelem nagy hajtóerő. Most mindenre képes lennél a pasidért. De nem kell megerőltetned magadat, mert nagy lesz az összhang, és boldog percek elé néztek a héten.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top