Horoszkóp

Karmahoroszkóp 2010. november 6- 12.

A Mars és a Neptunusz között létrejön egy fél-fényszög, viszont a Jupiter remek konstellációkkal csatlakkozik a Merkúrhoz, aztán pedig a közeledő Naphoz.

Karma horoszkóp 2010. november  06.- 12.Kos:
Karmikus kötelességed: A héten olyan anyagi helyzetbe kerülhetsz, amikor a tartalékaidhoz kell nyúlnod. Nehezedre esik, de nem lesz más megoldás. Vigasztaljon az, hogy hamarosan vissza tudod tenni azt az összeget, amelyet most kénytelen voltál felhasználni.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki nem hisz benned, de még is a segítségedet kéri. Mond el neki, hogy te csak akkor tudsz neki tanácsokat adni, ha valóban elfogadja azt, amit mondasz, mert különben csak időpocsékolás az egész.
Karmikus feladatod: A hét elején szerelmeddel olyan vitára kerülhet sor, amelyben a féltékenységtől, a pénzügyi kihasználáson át, sok minden elhangozhat. Aztán egy pillanat alatt vége szakad a feszült pillanatoknak, és szenvedélyesen kibékülhettek az ágyban.
 
Karma horoszkóp 2010. november  06.- 12.Bika:
Karmikus kötelességed: Boldog leszel, mert gyermeked olyan dologgal áll elő, vagy olyan hírt hallasz, amely miatt talán még szárnyaid is nőnek. Pároddal együtt örültök, és kapcsolatotok talán, még sohasem volt olyan szeretettel teli, mint most.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátoddal lesz, aki tőled távol, még az is lehet, hogy külföldön él. Arra szeretne kérni, hogy költözz hozzá egy időre, amíg nem jön egyenesbe, de te nem tudsz, és nem is szeretnél neki ebben segíteni.
Karmikus feladatod: Egy kósza ötleted miatt tovább nőnek a kiadásaid, és a munkában történő változások sem kedveznek az anyagi helyzetedet tekintve. Még kell várnod egy kis időt, hogy rendeződjenek a dolgaid, és teljes nyugalommal hátradőlhess.

Karma horoszkóp 2010. november  06.- 12.Ikrek:
Karmikus kötelességed: Romantikus szerelem a láthatáron, amelybe nem biztos, hogy belemész, hiszen ha párkapcsolatban élsz, rengeteget kockáztatnál, és azt most nem akarsz. Pedig érdemes lenne, mert olyan érzések keríthetnek a hatalmukban, amelyeket talán egyszeri lehetőséged van most átélni.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan kollégáddal lesz, aki nem válogat az eszközök között, ha a saját érdekeiről van szó. Ez téged mélyen felháborít, még akkor is ha a gaz tettei nem ellened irányulnak.
Karmikus feladatod: Ha éppen nincs munkád, most legyél résen, mert találhatsz. Meglévő munkahelyeden szép ígéretek hangzanak el, de te már nem hiszel a szavaknak, csak a tetteknek, ezért egyelőre nem bizakodsz semmi jóba.

Karma horoszkóp 2010. november  06.- 12.Rák:
Karmikus kötelességed: Magányos lehet, mert a pasid nagyon elfoglalt. Utazz el külföldre, nagyon jól fogod érezni magadat. A kapcsolatotoknak is jót fog tenni egy kis távolság. De ha nem bízol párodba, akkor jobb, ha itthon maradsz, mert végig idegeskednéd az utazást.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki kölcsön adott neked, de te még mindig nem adtad vissza neki. Kellemetlen találkozásnak leszel az alanya, ahol hiába minden szó, nem tudsz jól kijönni a dolgokból.
Karmikus feladatod: Biztonságérzeted megnő, emiatt rengeteg feladatot vállalsz el. De aggodalomra nincs okod, mert teher alatt nő a pálma, és az eredmény sem marad el. Nagy szükséged van dicsérő szavakra, mert most ezek visznek előre.

Karma horoszkóp 2010. november  06.- 12.Oroszlán:
Karmikus kötelességed: Anyagilag nagyon kedvező lesz ez az időszak, de hajlamos lehetsz a munkába temetkezni, és erőn felül vállalni plusz feladatokat. A hét végén rá kell ébredned, hogy semmi szabad időd, és így értelmetlen az egész, mert nem tudod élvezni az életet.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan szomszédoddal lesz, akivel néha a legjobb barátok vagytok, néha pedig ádáz ellenségek. Érdemes lenne az arany középútra törekedni, és csak olyan közel kerülni egymáshoz, amellyel nem mentek egymás agyára.
Karmikus feladatod: Hajlamos vagy a végletek úrnője lenni. Bármennyire is tüzesek az érzelmeid, legyél visszafogottabb, és várd meg, míg a pasid, közeledik. Nehogy úgy érezze, hogy túlságosan rátelepszel, és birtokolni akarod.

Karma horoszkóp 2010. november  06.- 12.Szűz:
Karmikus kötelességed: Szerelmeddel közös elhatározásra juthattok, hogy ha még nem tettétek, akkor az év végéig szorosabbra fűzhetitek a kapcsolatotokat, és ennek első jeleként a héten megtarthatjátok az eljegyzést. Ne legyen túlságosan nagyszabású, mert az nagyon sokba kerülhet, és most jobban teszitek, ha kicsit spóroltok.
Karmikus kapcsolatod: Főnököddel lesz. Alapos, vagy mint mindig, de most semmi nem elég jó neki, ezért összetűzésbe kerülhetsz vele, ami még az állásodba is kerülhet. Ha nem szeretnél kockáztatni, fújj visszavonulót.
Karmikus feladatod: Okosan kell beosztanod az idődet, mert annyi feladat vár rád, hogy ha nem tervezed meg a dolgaidat, teljesen elúszhatsz. De lesz, aki segít, és, még ha te nem is gondolsz mindenre ő, megteszi helyetted.

Karma horoszkóp 2010. november  06.- 12.Mérleg:
Karmikus kötelességed: Meg kell tanulnod reálisan kalkulálni, mert mindig csalódott leszel, ha valami többe kerül, mint ahogyan azt előre eltervezted. A héten is így jársz, és mikor végre megszerzed, ami után annyira áhítoztál, mert nem is fog akkora örömet jelenteni.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki nem hajlandó elfogadni, hogy néha vannak rossz napjaid, amikor teljesen kifordulsz önmagadból, és nem lehet rád ismerni. Pedig az is te vagy, és ha szeret, akkor így is szeretnie kell.
Karmikus feladatod: Kicsit elhanyagoltnak, és elveszettnek érezheted magadat, mert partnered többet foglakozik a barátaival, mint veled. Keltsd fel a figyelmét, akár egy szexi ruhadarabbal,  vagy egy kis misztikus titokzatossággal, meglátod a siker, nem marad el.
 
Karma horoszkóp 2010. november  06.- 12.Skorpió:
Karmikus kötelességed: Ahelyett, hogy hajtod a pasikat a régivel, kellene rendezned a viszonyodat. Most sikerülhet. Rá fogsz ébredni, hogy azért nincs melletted senki, mert mindenkiben őt keresed, és nem találod. Ne izgulj, mert ő is hasonlóképpen gondolkodik rólad.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátnőddel lesz, akivel állandó versengésbe vagytok. Ennek semmi értelme, mert nem hogy egymást erősítenétek, inkább egymást járatjátok le folyamatosan.
Karmikus feladatod: Anyagilag sokkal jobban össze kell húznod a nadrágot. Nehezen esik, mert megszoktad, hogy két kézzel szórd a pénzt, és bármit megtegyél. A szakmai karriered  felfelé ível, ami boldoggá tehet, és előre vetíti, hogy a nehézségeid hamarosan megszűnnek.

Karma horoszkóp 2010. november  06.- 12.Nyilas:
Karmikus kötelességed: Meghitt beszélgetésekben lesz részed a kedveseddel, lépj a tettek mezejére, nyilvánítsd ki érzéseidet. Mert most a szavak mellett a tetteknek is nagy súlya van. Még akkor is, ha ezt te nem így gondolod.
Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal, vagy feletteseddel lesz, akivel szemben fegyelmezetnek, kell maradnod, még akkor is, úgy gondolod, hogy mindenben neked van igazad. Hagyd, hogy magától, gyorsan belássa tévedését.
Karmikus feladatod: Kiváló hét elé nézel, ingatlanügylet bonyolítására, vagy olyan háztartásban fontos dolgok vásárlására, amelyeket egy ideje halogatsz, mert ezeket most olcsóbban beszerezheted. De utcán ne vásárolj, mert könnyedén becsaphatnak, és gagyi dolgokat sózhatnak rád.

Karma horoszkóp 2010. november  06.- 12.Bak:
Karmikus kötelességed: Akár merre jársz a férfiak, bókokkal bombáznak. Meg kell tanulnod hárítani azokat, akiket nem tartasz esélyesnek, mert, különben vitákba keveredhetsz. Kissé nehezebb napok várnak rád, ha felelőtlen vagy.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátnőddel lesz, akivel szeretnéd megszakítani a kapcsolatodat. Nem jó taktika, ha nem veszed fel neki a telefont, mert nem fogja feladni, inkább mond a szemébe az érzéseidet.
Karmikus feladatod: Munkahelyeden dúl a rivalizálás, és olyan hamis pletykák is szárnyra kelnek, ami a legrosszabbkor jön. Ettől aztán alábbhagy a munkakedved és ez sajnos a pénztárcádon is, meglátszik. Ne hagyd, hogy bármi elgyengítsen, és ez által veszteséget okozzon.

Karma horoszkóp 2010. november  06.- 12.Vízöntő:
Karmikus kötelességed: A szerelemi kapcsolatodba válság alakul ki, amelyet ha szeretnél megmenteni, nem kell mást tenned, csak őszintének lenni, és engedni egy-egy olyan témában, amihez körömszakadtáig ragaszkodtál.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akiről az első benyomásod nagyon negatív lesz, de ahogyan telik az idő rá kell ébredned, hogy egy nagyon rendes emberről van szó, aki mindenben melletted áll ha kell.
Karmikus feladatod: Az értéktárgyaidra, lakásod biztonságára fordíts nagyobb figyelmet, mert előfordulhat, hogy valaki meg akar szabadítani. Ha külföldre utazol a kéglid felügyeletét, ne bízd szomszédra, csak családtagra, mert csak így lehetsz biztos benne, hogy nem lesz semmi baj.

Karma horoszkóp 2010. november  06.- 12.Halak:
Karmikus kötelességed: Rá kell jönnöd, hogy a pénz nem boldogít hiába van belőle bőven. Ha teheted, vegyél ki szabadságot, élvezni fogod, még akkor is, ha nem tudsz teljesen kikapcsolódni, és a hét vége felé már a következő hét teendőin töröd a fejedet.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki lenyűgöz, mert minden segítség nélkül varázslatos tettekre képes. Erő merítesz belőle, és megpróbálod hasznosítani a tőle tanultakat a saját életedbe.
Karmikus feladatod: Több figyelmet kell szentelned a pasidnak, és a szülinapjáról, se feledkezz meg, mert különben olyan elhanyagoltnak érezheti magát, hogy a boldogságot máshol fogja keresni. Ezt te sem akarhatod, hajrá, és meglátod olyan meglepetést, okozol neki, amely az egekbe repíti.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top