Horoszkóp

Karmahoroszkóp (2010. október 30. – november 5.)

Kicsit könnyebb hétnek nézünk elébe, hiszen a Plútó és a Vénusz fényszöget alkot egymással, ami arra utal, hogy megbocsátóbbak leszünk, emlékezünk, és bizony éppen most fordulhat elő, hogy őszintén szerelmesek leszünk.

Kos
Karmahoroszkóp (2010. október  30. - november 5.)Karmikus kötelességed: Ne felejtsd el, hogy a kevesebb néha több, ezért nem kell mindent magadra aggatnod, amit a ruhásszekrényedben találsz. Legyél extravagáns, de közben maradj meg az elegancia mellett is.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátoddal lesz, akivel szemben türelmesnek kell lenned, és el kell viselned a leghátborzongatóbb szeszélyeit is. Jól fog menni, mert most se neked, se neki nincs szüksége egy kiadós veszekedésre.
Karmikus feladatod: Rád férne egy kis kikapcsolódás, ezért ha teheted, utazz el. Számodra a hegyvidéki környezet lenne a legideálisabb, ahol még telefonvételed sincs, mert akkor legalább senki nem zargathat, és átadhatod magadat a teljes ellazulásnak.

Bika

Karmahoroszkóp (2010. október  30. - november 5.)Karmikus kötelességed: Most örömmel dolgozol, mert tudod, hogy nagy a tétje. Egy komoly feladat kínál nagyon kedvező lehetőségeket, mind anyagilag, mind erkölcsileg. Ragadd meg a szerencsecsillagod, és szárnyalj vele.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akiről a megérzéseid csak rosszat sugallnak, mégsem hallgatsz rájuk, és belemehetsz olyan piszkos ügyekbe vele, amelyekért nagyon drágán meg kell majd fizetned a jövőben.
Karmikus feladatod: Nem találod a helyedet a szerelmi életedben. Nem érzed stabilnak, de ez a hét nem alkalmas, hogy bizonyosságot szerez párod szerelméről, mert csak még jobban összezavarodhatsz. Legyél türelmes, és viseld el azokat a nehézségeket, melyeket ez a hét tartogat a számodra.

Ikrek
Karmahoroszkóp (2010. október  30. - november 5.)Karmikus kötelességed: Most nem tenne jót neked, ha elkezdenél lelkizni olyan dolgokon, amelyek igazán nem is lényegesek. Ideje lenne megtanulnod különbséget tenni a dolgok között, és csak a fontos dolgokkal foglalkozni. Ha elaprózod magad, soha nem leszel elégedett.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akit a mentorodnak is tekinthetsz, de ennél neked sokkal többet jelent, mert annyira közel érzed magadhoz, mint eddig még senkit soha.
Karmikus feladatod: Kapd elő az edző cuccodat, és irány a konditerem. Rád fér egy kis ugri-bugri. Nem csak a testednek, de a lelkednek is nagyon jót fog tenni. Arról nem is beszélve, hogy olyan ismerőseiddel futhatsz össze, akiket már hónapok óta nem láttál.

Rák
Karmahoroszkóp (2010. október  30. - november 5.)Karmikus kötelességed: Lételemed az utazás, főleg, ha távoli tájakról van szó. De sajnos most anyagi okok miatt a héten le kell mondanod egy útról, még akkor is, ha nagyon kedvező áron van. Most nem teheted meg, de hamarosan jön egy újabb lehetőség, amellyel már minden gond nélkül élhetsz.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akit úgy érezheted, hogy kötelező elkápráztatnod. Pont ez lesz a veszted, mert nagyon soknak fog érezni, és az fogja gondolni, hogy jobban teszi, ha azonnal elmenekül a karjaidból.
Karmikus feladatod: Munkahelyeden idillinek tűnnek a dolgok, pedig ha jobban a dolgok mélyére nézel, rá kell jönnöd, hogy már régen váltanod kellett volna. Ezen a héten ez pontosan megfogalmazódik benned, és akár még a tettek mezejére is léphetsz.

Oroszlán
Karmahoroszkóp (2010. október  30. - november 5.)Karmikus kötelességed: Imádod a megszokott dolgokat, de most az élet arra kényszerít, hogy változtass. Kezdetnek az apró dolgokkal is sikereket érhetsz el. Meglátod, milyen jól fog esni, hogy kilépsz a megszokások közül, és valami új jelent a számodra boldogságot.
Karmikus kapcsolatod: A szerelmeddel lesz, aki végre nem hagyja, hogy teljesen a fejére nőj. Helyedre tesz, más ezen teljesen kiakadna, de veled ez a legjobb, ami történhet.
Karmikus feladatod: Lesznek olyan dolgok, amelyekhez semmi kedved, de a kötelességed arra kényszerít, hogy mégis megtedd. Mivel az élet minden területén fontos számodra, hogy elismerjenek, ezért nehezen bújsz ki ebből a szerepkörből, pedig a héten nem ártana, mert rád férne egy kis lazítás.

Szűz
Karmahoroszkóp (2010. október  30. - november 5.)Karmikus kötelességed: Nem is várod, mégis szerelem toppan be az életedbe. Ha eddig egyedül voltál, talán már teljesen feladtad, hogy megtaláld az igait, de ez a hét újra reménnyel tölt el. Az egész úgy tűnhet, mintha álmodnál, pedig ébren leszel.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan rokonoddal lesz, akire irigy lehetsz. Semmi értelme, inkább kapd össze magad, és te is érj el hozzá hasonló sikereket. A lehetőség adott a számodra is, csak élned kell vele.
Karmikus feladatod: Bár általában meggondolod, hogy mit mondasz, és csak a lényegre törsz, de most még ennél is jobban kell vigyáznod, mert ha valamit túlmagyarázol, akkor lehet, hogy ellened fordítják a megszerzett információkat, és ez nem tenne jót neked, főleg a munkahelyeden.

Mérleg
Karmahoroszkóp (2010. október  30. - november 5.)Karmikus kötelességed: Túl sokat vállalsz, ezért kénytelen leszel hazavinni a munkád egy részét, ha szeretnél mindennel időben kész lenni. Ebből aztán adódhatnak nézeteltérések családod több tagjával is. Ha szeretnéd elkerülni, akkor mielőtt megígérsz valamit valakinek, gondold végig, hogy lesz-e elég időd rá.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki próbál kedvesen a háttérből támogatni. Lehet, hogy te most úgy érzed, hogy erre semmi szükséged, de időközben rá fogsz jönni, hogy szinte semmire nem mennél nélküle.
Karmikus feladatod: Anyagilag ismét biztos lábakon állsz. Pontosan tudod, hogy mennyit költhetsz, és most ezt sikerül is betartanod, aminek az eredményét később fogod igazán élvezni.
 
Skorpió
Karmahoroszkóp (2010. október  30. - november 5.)Karmikus kötelességed: Egy új férfi irántad érzett heves szerelme lengi be a levegőt. Használd ki a lehetőséget, és csapj le a kínálkozó alkalomra, mert hosszú távra megoldaná magánéleti problémáidat, és ha nem szalasztod el, boldog lehetsz vele.  
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan rokonoddal lesz, akivel nem vagy szoros kapcsolatban, inkább  tekintesz rá, mint egy idegenre, mint családtagra. De a héten egy váratlan fordulatnak köszönhetően nagyon közel kerülhettek egymáshoz.
Karmikus feladatod: Fortuna asszony nem kedvez az anyagiak terén, a nagyobb kiadásaid halaszd el. Munkahelyed bizonytalanná válhat, de ez nem tesz túlzottan idegessé, mert már te is pont a változtatáson törted a fejed, és érzed, hogy csak jobb lehet.

Nyilas

Karmahoroszkóp (2010. október  30. - november 5.)Karmikus kötelességed: Csalódás érhet, mert partnered nem olyan figyelmes veled, mint kapcsolatotok elején. Mielőtt bármit tennél, nyomozd ki az okát, mert lehet, hogy csak valami apróságról van szó, és felesleges bármilyen komoly dolgot mögé képzelned.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki az álmaihoz szeretne felnőni, és ebben tudsz neki segítséget nyújtani. Karold fel, és meglátod, neked is sokkal jobb lesz.
Karmikus feladatod: Ne vállalj el minden munkát, csak a nagyon kedvezőeket, és főleg azokat, amelyek sokat hoznak a konyhára, mert az egészséged veszélyeztetheted vele, ha túlhajtod magad. Most figyelj a mérleg nyelvére, és ne súrold a fizikai határaidat, mert könnyedén kiborulhatsz.

Bak
Karmahoroszkóp (2010. október  30. - november 5.)Karmikus kötelességed: Ha teheted, vonulj el egy kicsit a külvilágtól, most az egyedüllét kedvez neked, mert tiszta fejjel át tudod gondolni az életedet, és meg tudod hozni a helyes döntéseket. A nyüzsgés és a baráti jó tanácsok most teljesen összezavarhatnak.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan régi pasiddal lesz, aki sok gondot okozott a múltban. Nemcsak neked, de a baráti társaságodnak is. Most, hogy újra színre lépett, gondban vagy, mert csábít, de közben tudod, hogy őrültség lenne ismét belebonyolódnod ebbe a kapcsolatba.
Karmikus feladatod: Nem hízelgéssel, hanem a szakmai tudásoddal tudsz jó pontot szerezni főnöködnél. Sajnos a fizetésemelés még várat magára, de most a dicsérő szavak is éppen eléggé doppingolnak a jó teljesítmény elérésére.

Vízöntő
Karmahoroszkóp (2010. október  30. - november 5.)Karmikus kötelességed: Kellemes órákat tölthetsz el egy titkos viszonyban, aminek fennáll a veszélye, hogy kiderül. Ne bánd, mert pontot kell tenni az ügy végére így vagy úgy. A lényeg, hogy lezárul a dolog, és megszabadulj ettől a lelki nyomástól.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel van, aki nem mond neked igazat. Ezt te először nem tudod, aztán később rájössz, hogy be akar csapni és át akar verni. Ezért fontos, hogy ne higgy a látszatnak, mindig győződj meg a dolgok valódiságáról.
Karmikus feladatod: A napokban több forrásból csordogál a pénz. Könnyen jött, könnyen megy. Jól vásárolhatsz használati tárgyakat, és ügyesen fektetheted be a pénzed. Csak kölcsön ne adj, mert az soha nem látod viszont.

Halak
Karmahoroszkóp (2010. október  30. - november 5.)Karmikus kötelességed: Ha egészségi problémával küszködsz,  legyen szó a legkisebb fejfájásról, olyan gyógymódot találhatsz, amivel a probléma villámgyorsan kezelhető, és a fájdalom teljesen megszüntethető.
Karmikus kapcsolatod: A munkahelyeden egy olyan személlyel van, akit ki nem állhatsz, és aki megpróbál egy hozzád közel álló személynek és neked ártani. A héten nagy csatára kerülhet sor, amelyben most biztos, hogy nem maradsz alul.
Karmikus feladatod: A családod, akik erővel látnak el, amire nagy szükséged van, hiszen a munkádban nem könnyű helytállni. Ráadásul olyan helyzetbe kerülhetsz, amire nem számítasz. Most nagyon jó döntéseket kell hoznod, és a feladatod tökéletesen kell ellátnod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top