Horoszkóp

Karmahoroszkóp (2010. október 9-15.)

A Merkúr és a Szaturnusz még együtt áll, de már távolodnak egymástól, és a Merkúr közeledik a Naphoz. Ez arra utal, hogy amit nem tudtunk kimondani – például bocsánatot kérni, vagy nem tudtunk a másik szemébe nézni –, az most menni fog. És ez most karmikus kötelességünk lesz!

Kos
Karmahoroszkóp (2010. október 9-15.)Karmikus kötelességed: Legyél nagyon óvatos, mert a közlekedésben veszély fenyeget, ha nem vagy elég körültekintő. Ne izgasd magad, hogy mások száguldoznak. Te a saját tempódat tartsd, mert abból baj nem lehet, inkább indulj el egy kicsit előbb.
Karmikus kapcsolatod: Pároddal lesz, akivel nem stimmelnek a dolgok. Emlékezz a héten arra, ami szép volt a kapcsolatotokban, mert segítségedre lehet a mérlegelésben. Jó döntés nincs, mert se vele, se nélküle nem jó neked.
Karmikus feladatod: A héten örömmel dolgozol, mert nagy a tétje. Ha nem hibázol, végre megkaphatsz egy olyan munkát, amely több fizetéssel jár, és ez átmenetileg megoldhatja az anyagi problémáidat, de ami ennél is fontosabb: megerősít a hitedben, hogy érdemes küzdeni.

Bika
Karmahoroszkóp (2010. október 9-15.)Karmikus kötelességed: Lelkedben béke uralkodik, és ez kiül minden tettedre. Sikeres és kiegyensúlyozott leszel, legyen szó bármiről. Ragadd meg a szerencsédet, és ne hagyd, hogy bármi a kedvedet szegje, mert a héten legyőzhetetlen vagy.
Karmikus kapcsolatod: A házastársaddal lesz, a héten választanod kell, hogy gyermeked vagy a párod mellé állj egy szócsatában. Nehéz döntés lesz, mert nem tudod, hogy a szívedre vagy az eszedre hallgass.  
Karmikus feladatod: Racionálisan fogsz gondolkozni, ezért az álmaidat ne akard megvalósítani, mert csak gátakat szabhatsz saját magadnak. Érzékeny vagy a kritikára, és könnyen megsértődhetsz. Ez nem fog jót tenni egy baráti kapcsolatodnak, mert olyan mély sérelmek kerülnek felszínre, amelyek a barátságotok végét jelenthetik.

Ikrek
Karmahoroszkóp (2010. október 9-15.)Karmikus kötelességed: Kitűnő hét, hogy a családoddal kicsit többet foglalkozz, de ez nem azt jelenti, hogy saját kedvedre ugráltasd őket. Inkább szervezz közös programot, ahol együtt lehettek.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan ismerősöddel lesz, akire csodálattal tekintettél, de a héten csalódást okoz, mert fény derül rá, hogy nem is olyan tökéletes, mint ahogyan te gondoltad. Ez viszont önbizalommal tölt el, mert ráébredsz, hogy a te hibáid eltörpülnek az övéi mellett.
Karmikus feladatod: Ha párkapcsolatban élsz, most egyik napról a másikra feloldják a csillagok a köztetek szövődő feszültséget. Minden gondolatod körülötte forog, újra egymásra találtok, és még az is lehet, hogy jobban fogod szeretni, mint valaha.  

Rák
Karmahoroszkóp (2010. október 9-15.)Karmikus kötelességed: A pasid nem ad bele a háztartásba egy fillért sem, és minden számlát te állsz. Közölnöd kell vele, hogy ha így folytatja, fel is út, le is út, mert nem azért gürizel, hogy őt eltartsd, és ha összedolgoznátok, többre mennétek.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki előtt most még titok vagy, de a hét végére annyira megnyílhatsz előtte, hogy mindent tudni fog rólad, de ezt te egy cseppet sem bánod.
Karmikus feladatod: Le kell mondanod egy olyan külföldi utazásról, amely a szíved vágya volt. A mostani bizonytalan anyagi helyzetedben jobban tennéd, ha inkább megtakarítanál egy kis pénzt. Nehéz lesz a barátaidnak megmagyarázni, hogy mi jött közbe. A legegyszerűbb mondja, ha az igazat mondod, meg fogják érteni.

Oroszlán
Karmahoroszkóp (2010. október 9-15.)Karmikus kötelességed: Anyagi helyzetedet semmi nem képes stabilizálni, de meg kell ragadnod minden lehetőséget, és teljes erőbedobással kell dolgoznod, hogy valahogy átvészeld ezt az időszakot. Szerencsés leszel, mert munka adódik bőven, csak bírd energiával.
Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz, tegyél meg mindent, mert támadásba lendül, és csupán szakmai féltékenységből képes a legaljasabb dolgokra is. Ha titokban tartod elgondolásaidat, és nem veszel tudomást a negatív erőkről, könnyedén véghezviheted őket.
Karmikus feladatod: Sok fölösleges bosszúságtól kímélheted meg magadat, ha most visszautasítasz egy vacsorameghívást. Jobban teszed, ha otthon maradsz a meleg családi környezetben. Ha mégis elmész, akkor vedd lazán, és nevess minden kellemetlenségen.

Szűz
Karmahoroszkóp (2010. október 9-15.)Karmikus kötelességed: Munkahelyeden rengeteg feszültséggel szembesülsz. Ez az időszak jó alkalmat kínál, hogy bebizonyítsd, milyen hűséges vagy a cégeddel szemben, és áldozatokat is képes vagy hozni a sikerért.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz, aki megszabadít az unalmas hétköznapoktól. Engedd neki, hogy irányítson, és még ha nem is táplálsz iránta mély érzéseket, akkor is merülj bele egy vad kalandba.
Karmikus feladatod: Amikor már azt hiszed, hogy megpihenhetsz, akkor jön a neheze. A kedved jó, csak éppen az egészségi állapotod van a nulla szintje alatt. Amikor csak teheted, aludd ki magad, mert olyan dolgokkal kell foglalkoznod, amelyek egyelőre nem rutinfeladatok számodra, és sokkal több energiát vesznek ki belőled, mint gondoltad volna.

Mérleg
Karmahoroszkóp (2010. október 9-15.)Karmikus kötelességed: Az elmúlt hónapokban tested formálásában sikereket értél el, de most kezdesz egyre gyakrabban bűnözni, és a szigorú edzéstervtől és a diétától eltérni. Most nem szabad feladni, mert ha megteszed, könnyedén visszajönnek a leadott kilók.
Karmikus kapcsolatod: Egy pasival lesz, könnyed, laza kapcsolatnak induló viszonyotok új fordulatot vehet. Eddig a pasi rohant utánad, de most te ragadsz rá, mint a borsó meg a héja. Gondold végig, mennyire fontos ez a kötelék neked, és csak akkor mutasd ki az érzéseidet, ha képes vagy elviselni a csalódást.
Karmikus feladatod: Tartsd a kapcsolatot a barátaiddal. Ha időd nem engedi, akkor is legalább telefonon vagy valamilyen internetes fórumon. Ha most nem teszed, elveszítheted a barátságukat, és később nagyon magányosnak érezheted magad.

Skorpió
Karmahoroszkóp (2010. október 9-15.)Karmikus kötelességed: A válladat nyomó terhektől a héten megszabadulhatsz, de csak oly módon, ha minden gondodat megoldod, és életedben egy új fejezetet kezdesz. Lehet ez a munka vagy az egészség területén, a lényeg, hogy minden rajtad múlik, és az akaratodon.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan családtagoddal lesz, aki egy váratlan és új hírrel lep meg. Mutasd ki az örömödet, mert a te véleményed és reakciód a legfontosabbak a számára, és csak ebből tud tovább építkezni.
Karmikus feladatod: Egyszer forró vagy, egyszer jéghideg, és ezen nem igazodik ki a környezeted. Komoly fejtörést okoz a viselkedésed olyan embereknek is, akik eddig azt gondolták, hogy úgy ismernek, mint a tenyerüket.

Nyilas
Karmahoroszkóp (2010. október 9-15.)Karmikus kötelességed: Szeretsz a középpontban lenni, és most ezen a héten bőven lesz alkalmad rá. De ne verd nagydobra az anyagi helyzetedet, mert lehetnek körülötted olyan emberek, akiket csak a saját érdekük vezet, és kihasználhatnak.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel szenvedélyes éjszakákat tölthetsz el, de semmi több. Felesleges reményeket fűznöd ehhez a kapcsolathoz, mert nem szól másról, csak a szexről, de az legalább nagyon jó lesz.
Karmikus feladatod: Boldogság és izgalom vár rád a héten. Neked csak élvezned kell az öledbe hulló minden jót. De ha hazaviszed a munkahelyi gondokat, ne számíts sok jóra, mert a családod már nagyon unja, és azzal találhatod szembe magad, hogy végig sem akarnak hallgatni.

Bak
Karmahoroszkóp (2010. október 9-15.)Karmikus kötelességed: A héten az érzelmeid megtéveszthetnek és becsaphatnak, mert elhiszed a kedveskedő szavakat egy olyan barát szájából, aki nagy szélhámos hírében áll. Nem te leszel a kivétel, bármennyire is szeretnéd. Nem érdemli meg, hogy fecséreld rá az idődet.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akinek próbáld meg teljes erőbedobással elcsavarni a fejét. Ha ez sem használ, akkor keresned kell valaki mást, aki megérdemel téged. Már így is sok fölösleges időt fecséreltél el.
Karmikus feladatod: Élvezz ki minden percet a héten, mert a sors olyan sikerhez vezethet, amely csak keveseknek adatik meg. Ne kérdőjelezz meg semmit, mert a bizalmatlanság és a kishitűség tönkreteheti a legszebb pillanataidat.

Vízöntő
Karmahoroszkóp (2010. október 9-15.)Karmikus kötelességed: A héten semmi nem lehetetlen a számodra. Olyan dolgokat tudsz könnyedén megvalósítani, amelyeket máskor csak többszöri nekifutásra sikerülne. Használd ki ezt a szerencsét, és élvezd a feladatokat a héten, hogy céljaidhoz minél közelebb kerülj.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátoddal lesz, aki rossz hatással van rád. Vigyázz az élvezetekkel, ne vidd túlzásba, mert meggondolatlan lehetsz, és ez később nagyon sokba kerülhet neked. Viszont ha mértékletes maradsz, nagyon kellemes élményekben lehet részed.
Karmikus feladatod: Olyan szerelmi szenvedély ejthet rabul, amitől nehéz lehet szabadulnod, ezért jól nézd meg, hogy a héten kinek szavazol bizalmat, és hogy hány embert engedsz magadhoz közel. Ha jól választasz, a jutalmad nem marad el, mert a szeretet össze fog kötni vele egy életen át.

Halak
Karmahoroszkóp (2010. október 9-15.)Karmikus kötelességed: Egy közeli rokonod mostanában nagyon indulatos, és a kis dolgokon is megbántódik. Gondolj arra, hogy valószínűleg nehéz időszakon megy keresztül. Mielőtt még te is belekötnél, inkább segíts neki megoldani minden gondját.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki irányítani szeretne, de te ezt nem hagyod. Döntéseidet a héten az észérvek alapján hozod meg, ezért képes vagy kihozni magadból a legjobbat is.
Karmikus feladatod: Legyél egy kicsit önállóbb, és adj hangot a véleményednek. Eddig inkább hallgattál, de eljött az idő, hogy te is a középpontba kerülj. Kár lenne a jó ötleteidet megvalósítatlanul hagynod. Viszont ne engedd ki a kezedből az irányítást, mert akkor a sikerekben nem te fogsz fürdőzni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top