Horoszkóp

Karmahoroszkóp (2010. október 2-8.)

Ez az időszak is tele van feszült bolygóállásokkal, amelyek arra intenek, hogy jól gondolj meg minden tettet és minden cselekedetet. Nincs szükség arra, hogy újabb karmát építs a meglévők mellé.

Kos
Karmahoroszkóp (2010 október 2-8.)Karmikus kötelességed: Döntsd el végre, hogy mit akarsz, mert ha több vasat tartasz a tűzben, könnyen megégetheted a szívedet. Még az is lehet, hogy egyik lovagod sem az igazi, és egy harmadikat kellene keresned. De vigyázz, hogy ne kerülj ismét ilyen szerelmi csapdába, mert a sebeid lassan begyógyíthatatlanok lesznek.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki nagyon őszinte veled. Minden szava mélyen érint, mert olyan dolgokba avat be, amelyek őszintesége megérinti szíved legkisebb csücskét is, és ez jó érzéssel tölt el.
Karmikus feladatod: Egy külföldi munkára mondj nemet, bármennyire is vágyakozol valami újra. Itthon kell megküzdened a nehézségekkel, melyeket te állítasz magadnak, és ezen csak te tudsz változtatni.

Bika
Karmahoroszkóp (2010 október 2-8.)Karmikus kötelességed: Egy kis pihenés mindenkire ráfér, még akkor is, ha most minden fillérre szükséged van. Mindenben számíthatsz a családodra, és ez megnyugtat. Utazz el, és élvezd a hely adta adottságokat.
Karmikus kapcsolatod: Egy barátnőddel lesz, aki nem ért meg, és hajlamos megsértődni mindenen. Eddig próbáltad megbékíteni, még akkor is, ha ezzel mások ellen tettél. De most betelt a pohár, és nem vagy hajlandó a továbbiakban az ő kedvére tenni.
Karmikus feladatod: A héten ismét minden úgy történik, ahogyan azt eltervezted. Nem hagyod, hogy bárki vagy bármi kihozzon a sodrodból, és ezt nagyon jól teszed, mert ennek köszönhetően több dologban is kiemelkedően sikeres lehetsz, minden pluszenergia nélkül is.

Ikrek

Karmahoroszkóp (2010 október 2-8.)Karmikus kötelességed: Azt gondolhatod, hogy a régi kapcsolatodat érdemes lenne felmelegíteni, pedig jobban tennéd, ha hagynád teljesen kihűlni, és egy másik igaz szerelem után néznél. Járj nyitott szemmel, mert előtted hevernek a jobbnál jobb lehetőségek, csak észre kell venned, és élned kell vele.
Karmikus kapcsolatod: Egy barátoddal lesz, akivel a kapcsolatotok válságba kerül. Nagyot csalódtál benne, és most úgy érezheted, hogy ezen az érzésen semmi nem változtathat. Pedig a héten van esély a békülésre, csak légy nyitott vele szemben.
Karmikus feladatod: Családod szeretete magával ragad, és annyira jól fogod érezni magad, mint már régen nem. Egy szempillantás alatt elfelejted az összes gondodat, és önfeledten tudsz örülni mindennek, amit ez a hét tartogat számodra.

Rák
Karmahoroszkóp (2010 október 2-8.)Karmikus kötelességed: Ha vendégséget szervezel, a héten ne izgulj, mert mindennel időben elkészülsz. Olyan fenséges falatokkal várod a vendégeidet, mint kevesen. De szánj időt magadra is. Ne legyél a konyha rabja, mert akkor nem fogod élvezni a társaságot.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan rokonoddal lesz, akivel ritkán beszéltek, most viszont át kell esned a kötelező pofaviziten. A legjobb megoldás, ha mosolyogsz, mert azzal minden nehézséget át lehet hidalni, még akkor is, mikor éppen felrobbannál a dühtől.
Karmikus feladatod: Munkahelyeden semmi dolgod, szinte csak pihenni jársz be. A főnököd mégis teljes megelégedéssel beszél rólad, sőt még az is lehet, hogy most születik meg a gondolat a fejében az előléptetésedről. Ez végre anyagilag is meghozná a sikert és a nyugalmat.

Oroszlán
Karmahoroszkóp (2010 október 2-8.)Karmikus kötelességed: A héten szerencsére minden adott ahhoz, hogy a lehető legjobb hangulatban töltsd el az idődet. Ne sajnáld magadtól a kényeztető perceket, mert egész évben keményen hajtottál, és most eljött a lazítás ideje.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akiben megbíztál, és most csalódást okozott. A szemedben kedves, de a hátad mögött kígyót-békát kiabál rád. Nem ez az első eset, hogy betart neked, ezért jobban teszed, ha most végleg leszámolsz vele.
Karmikus feladatod: Pattanásig feszült vagy, amire igazán nincs okod, mert az otthonodban teljes boldogság és harmónia vár. Minden apróságra ugrasz, és sokszor hajlamos lehetsz minden ok nélkül megbántani számodra fontos embereket.

Szűz
Karmahoroszkóp (2010 október 2-8.)Karmikus kötelességed: Hagyj időt a fontos döntések meghozatalára, mert pénzügyileg nem várt pozitív hatások érhetnek, amelyek nagyban befolyásolhatnak. A kusza gondolatok most csak megzavarhatják a józan ítélőképességedet, és rossz irányba terelhetnek, amit később nagyon fogsz bánni.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz, aki eddig titkon imádott, de a héten fény derülhet rá. Nem lesz tolakodó, sem erőszakos, viszont nem hajlandó megérteni, hogy nincs nálad semmi esélye.
Karmikus feladatod: A héten nagyon fontos lesz, hogy bízz magadban. Munkahelyeden több helyről is támadhatnak, és neked állnod kell a sarat. Nem lesz nehéz, hiszen fontos neked ez az állás, és mindent képes vagy megmozgatni érte.

Mérleg
Karmahoroszkóp (2010 október 2-8.)Karmikus kötelességed: Pénzügyekben mértékletesnek kell maradnod, és nem szabad belemenned olyan dologba, amelyről pontosan tudod, hogy nincs rá elég pénzed. Oszd be, amid van, és legyél takarékos, most ez a legszerencsésebb.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki szeretne beleszólni a munkádba és a magánéletedbe egyaránt. Ha nem akarsz a héten vitába keveredni, tégy úgy, hogy az egyik füleden beengeded a sok zagyvaságot, a másikon meg ki.
Karmikus feladatod: Mostanában többet féltékenykedsz a kelleténél, és ez nem tesz jót a kapcsolatotoknak. Még ha van is rá okod, jobb lenne finoman kezelni a dolgokat, mindaddig, míg bizonyosságot nem szerzel. Mert nem zörög a haraszt, de ezt te is tudod, és ezért vagy kissé nyugtalan, és bizalmatlan pároddal.

Skorpió
Karmahoroszkóp (2010 október 2-8.)Karmikus kötelességed: El leszel havazva a héten. Ne vállalj többet, mint amit könnyedén be tudsz fejezni, mert különben a teljes kiborulás fenyeget. Segítségre ne számíts, mert akire számíthatnál, pont most lesz szabadságon. Minden a feje tetejére állhat, ha nem tudod saját magaddal a lépést tartani.
Karmikus kapcsolatod: Egy szomszédoddal lesz, aki mindenbe beleüti az orrát, és lelkileg próbál zsarolni. Ne hagyd ezt tovább, és olvass be neki. Lehet, hogy fel sem fogja, hogy valójában mi a problémád, de ha kitartó vagy, tuti megérti.
Karmikus feladatod: Lesznek jó és rossz napjaid. Jól tennéd, ha keresnél egy olyan elfoglaltságot, mellyel felvidíthatod magad, ha rossz a kedved, így könnyebb lesz túlélned ezt az időszakot.

Nyilas
Karmahoroszkóp (2010 október 2-8.)Karmikus kötelességed: Nem az a fontos, hogy más mit akar, az a lényeg, hogy te mit szeretnél. Ezt vedd figyelembe minden döntéshozatalnál, mert különben olyan dolgokba is belemehetsz, melyek nem kedvezőek a számodra. De ha a saját érdekeidet tartod szem előtt, nagyon előnyös helyzetbe kerülhetsz.
Karmikus kapcsolatod: Egy új pasival lesz, akiért hajlandó vagy feladni a régi párkapcsolatodat, de bizonyosodj meg róla, hogy ő is megtenné ezt érted, mert lehet, hogy villámgyorsan két szék közül a padlóra kerülsz, ahonnan nagyon nehéz lesz felállni.
Karmikus feladatod: Egy jó baráti kapcsolatodban te vagy az elnyomott fél. Ne csodálkozz, mert hagyod magad érzelmileg zsarolni. Állj végre a sarkadra, és ha kell, tíz körömmel ragaszkodj az elképzeléseidhez.

Bak
Karmahoroszkóp (2010 október 2-8.)Karmikus kötelességed: Figyelned kell a megérzéseidre, és hallgatnod kell a jelekre, amelyeket a csillagok küldenek neked. Lehetnek körülötted olyan emberek, akik az állásodra pályáznak, de ha ügyes vagy, semmi esélyük.
Karmikus kapcsolatod: Egy barátoddal lesz, akivel összetűzésbe kerülhetsz az anyagiak miatt. Elkerülheted, ha a héten nem találkozol vele, mert a következő hetekben ez a veszély nem fenyeget, és továbbra is rendületlen lesz a kapcsolatotok.
Karmikus feladatod: Alakítsd át a külsődet, mert szükséged van változtatásra. Ha úgy érzed, hogy nem vagy biztos az elképzeléseidben, akkor kérd ki egy olyan személy segítségét, aki a divat világában forog. A lényeg, hogy merj bevállalni olyan dolgokat is, amelyeket eddig teljesen elnyomtál magadban.

Vízöntő

Karmahoroszkóp (2010 október 2-8.)Karmikus kötelességed: Kezdenek kicsúszni a kezedből a dolgok. Többet költesz, mint amit lehetne. Ez nemcsak átmenetileg, de hosszú távon is megkeserítheti az életedet, mert a fontos dolgokra nem fog jutni. Tartalékolj későbbre.
Karmikus kapcsolatod: Kedveseddel lesz. A győzelemhez sokszor gyötrelmes út vezet. Szerelmeddel egymásnak vagytok teremtve, még akkor is, ha most úgy érzed, hogy óriási akadályokon kell átverekedned magad, hogy közel legyetek egymáshoz.
Karmikus feladatod: Gondolkozz józan fejjel, és ne hagyd magad provokálni. Ha elszabadulnak az indulatok, hajlamos lehetsz olyan dolgokat elkövetni, melyek visszafordíthatatlanok, és ha még most úgy is tűnik, hogy mindegy, az élet akkor is bebizonyítja, hogy ez nem így van.

Halak
Karmahoroszkóp (2010 október 2-8.)Karmikus kötelességed: A héten áldozatokat kell hoznod egy rokonod miatt. Első pillanatban nem fog tetszeni a dolog, de lesznek olyan figyelmeztető jelek, melyek arra kényszerítenek, hogy mindent tegyél meg az ügy érdekében. Saját magadat is háttérbe kell szorítanod, ami nehezedre esik.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akit nagyon közel érzel magadhoz, akár a testvéred is lehetne, de sajnos ő most ezt nem viszonozza. Ha valamit nagyon görcsösen akar az ember, biztosan nem fog menni, ezt ne felejtsd.
Karmikus feladatod: Állj pozitívan a váratlan dolgokhoz, mert ha nyitott vagy, a hét sok jót tartogathat számodra. Szeretnéd jobb kedvre deríteni a családodat, ezért szervezz nekik egy varázslatos vacsorát, ahol lenyűgözhetsz mindenkit a főzőtudományoddal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top