Horoszkóp

Karmahoroszkóp (2010. szeptember 25. – október 1.)

Ezen a héten a Nap eléri a Szaturnuszt, és együttállásukkal rákapcsolódik a Jupiterre, az Uránuszra, valamint a Plútóra. Ismét egy nehéz hét következik, és a párkapcsolatokban, a szerelmekben számíthatsz óriási változásokra.

Kos
Karmahoroszkóp (2010 szeptember 25 - október 1.)Karmikus kötelességed: Végre rád talál a szenvedélyes szerelem, és egyben vége a magányos időszaknak az életedben, hiszen az új hódolódnak, ha akarnál, akkor sem tudnál ellenállni. Ez energiával és boldogsággal tölt fel, hisz végre társra leltél, és lesz, akivel megoszd minden örömöd és bánatod.
Karmikus kapcsolatod: Több olyan ismeretséget is köthetsz ebben a hónapban, amelyekre tulajdonképpen semmi szükséged. Semmi másra nem jók, csak arra, hogy az energiáid teljesen elszívják. De a lényeg a részletekben rejlik, és ha megtartod a három lépés távolságot mindenkivel, nem lehet bajod.
Karmikus feladatod: Szenvedélyes leszel a munkában, de nem fogod tudni túlhajtani magad, mert a tested nem fog engedelmeskedni, és megálljt parancsol. Ez nem azt jelenti, hogy anyagilag kevesebb fog befolyni a házi kasszába. Nyugodj meg, mert most kényelmesen hátradőlve is lesz mit a tejbe aprítanod.

Bika
Karmahoroszkóp (2010 szeptember 25 - október 1.)Karmikus kötelességed: Ha párkapcsolatban élsz, akkor számíts rá, hogy még azok a problémák is megoldódnak, amelyekről álmodni sem mertél. Partnered olyanná válik, amilyennek mindig szeretted volna látni.
Karmikus kapcsolatod: Testvéreddel újra belemehetsz olyan vitába, amelynek semmi értelme, csak az időt pazarolod rá. Hagyd rá, és majd idővel úgyis belátja, hogy neked van igazad. A családi béke ennyit igazán megér.
Karmikus feladatod: A hónap végén olyan feladatot kaphatsz, amely végre testhezálló és a tudásodnak megfelelő, de nagy szükséged lesz a kitartásodra, mert lesznek akadályok bőven, és azokat egyedül kell majd átugranod. Még az is lehet, hogy egy időre le kell mondanod olyan dolgokról, amelyek nélkül elképzelhetetlennek tartod az életet.

Ikrek
Karmahoroszkóp (2010 szeptember 25 - október 1.)Karmikus kötelességed: Az elmúlt hónapok kicsit legyengítették az immunrendszered, ezért most sokkal több figyelmet kell fordítanod az egészségedre, mert ha felelőtlen vagy, könnyedén elkaphatsz bármilyen vírust, ami ledönthet a lábadról egy rövid időre. Sok múlhat a táplálkozáson, ezért ha nem biztos abban, hogy mit kell enned ahhoz, hogy kivédd a betegségeket, fordulj egy táplálkozási tanácsadóhoz, mert rengeteget segíthet, de legalább nézz körül az interneten, ebben a témában rengeteg okos dolgot találhatsz.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki nem őszinte hozzád, és mikor kiderül, mélyen csalódottnak érezheted magad. Ezt az érzést nehéz lesz elhessegetni a lelkivilágodból, így egész héten magaddal hordozod.
Karmikus feladatod: Romantikus hangulatban leszel, élvezni fogod a nyugodt biztonságot jelentő kapcsolatodat. Élvezd ki a boldogság minden pillanatát, mert soha nem tudhatod, hogy meddig tart.

Rák
Karmahoroszkóp (2010 szeptember 25 - október 1.)Karmikus kötelességed: Nem szabad kedvesedet semmiségek miatt piszkálni, mert gyorsan megharagudhat, és ez ki is mutathatja. Még az is előfordulhat, hogy ezt az ismerőseitek előtt teszi, és ezzel nagyon kínos, akár még megalázó helyzetbe is hozhat. Szokj hozzá, hogy nem lehet mindig az, amit te szeretnél, találd meg az arany középutat.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki jó barátod, de a héten többet szeretne tőled. Neked ez eszedbe sem jutott volna soha, mert nem táplálsz iránta a barátságon kívül más érzéseket.
Karmikus feladatod: Sok múlhat a táplálkozásodon, ezért ha nem vagy biztos abban, hogy mit kell enned ahhoz, hogy kivédd a betegségeket, fordulj egy táplálkozási tanácsadóhoz, mert rengeteget segíthet, de legalább nézz körül az interneten, ebben a témában rengeteg okos dolgot találhatsz.

Oroszlán
Karmahoroszkóp (2010 szeptember 25 - október 1.)Karmikus kötelességed: Általában könnyedség jellemző rád a szerelmi életedben, de most mindenáron a kezedben szeretnéd tartani az irányítást. Az erőfitogtatás nem tenne jót a bimbózó kapcsolatotoknak, inkább hagyd, hogy partnered döntsön a fontos kérdésekben.
Karmikus kapcsolatod: Egy rokonoddal lesz, aki csalódást és fájdalmat okozhat. De boldogítson az, hogy vannak melletted olyan emberek, akik segítenek ezt feledtetni. Szeretetük beragyogja és beárnyékolja a nehézségeidet.
Karmikus feladatod: Ne higgy a hazug pletykáknak, mert semmi másra nem jók, csak hogy a kétségek közé kergessen, és teljesen elbizonytalanítson. Legyél határozott és magabiztos, ezzel minden téren nyerő lehetsz.

Szűz

Karmahoroszkóp (2010 szeptember 25 - október 1.)Karmikus kötelességed: Lehet, hogy nem kapsz annyi szeretetet, mint amennyit szeretnél, mert párod elfoglaltabb, mint te. Még az is lehet, hogy rengeteg közös programot kell elhalasztanotok, de semmi pánik, mert a szerelem lángja továbbra is ég közöttetek, csak most nem olyan intenzitással, mint ezelőtt.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel szemben több olyan vitára is okot adhatsz, amelyek miatt pár napos mosolyszünet lehet közöttetek, vagy akár még az „örök harag” is szóba jöhet. A gond akkor kezdődik igazán, mikor erre csak a vállad rángatod, és egyáltalán nem hoz lázba.
Karmikus feladatod: Zajlik az élet körülötted, és most semmi kedved a családoddal foglalkozni, inkább a barátaidhoz húz a szíved. Pedig érdemes lenne, mert a rokonaid nehezen viselik, ha elhanyagolod őket, mikor végre jutna időd rájuk, de te most inkább másokkal vagy elfoglalva.  

Mérleg
Karmahoroszkóp (2010 szeptember 25 - október 1.)Karmikus kötelességed: Továbbra sincs időd a barátaidra, és képes vagy teljesen elhanyagolni őket. Minden idődet leköti a munkahelyi problémák megoldása. Ezzel csak azt éred el, hogy teljesen magadra maradsz, és semmilyen közös programon nem veszel részt.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki a munkahelyeden szeretne neked keresztbe tenni, besározni a becsületedet. Tudod, nem zörög a haraszt, ezért a héten fontold meg minden döntésedet, amelyben hibát lehet találni.
Karmikus feladatod: Néha kicsit egyedül érezheted magad, ilyenkor érdemes felvenni a telefont, és egypár szót váltani szerelmeddel, vagy ismét belemerülni izgalmas SMS-váltásokba, mint a kapcsolatotok elején, ettől még inkább felfrissül és élvezetesebbé válik a hét minden napja.

Skorpió
Karmahoroszkóp (2010 szeptember 25 - október 1.)Karmikus kötelességed: Ha a párod csípős megjegyzéseket tesz a külsődre, ne sértődj meg azonnal, inkább gondolkozz el azon, hogy lehet abban valami, amit mond, és esetleg érdemes lenne megfontolni azt. Viszont nem mindegy, hogyan teszi, és a stílusa ellen már jogosan léphetsz fel.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan ismerősöddel lesz, aki a tanácsaival az őrületbe kerget, azt hiszi, hogy minden következmény nélkül beleszólhat a dolgaidba. Állj ki a véleményedért, és ne hagyd magad befolyásolni.
Karmikus feladatod: Ha egyedül élsz, ne számíts semmi jóra, mert a szerelem nagy ívben elkerül. Most maximum csak barátságokat köthetsz, amelyekből később talán kialakulhat valami, de az is csak a szexen és nem a szerelmen fog alapulni. Ne hagyd, hogy kihasználjanak a férfiak, mert ezen a héten nagy esélyed van rá.

Nyilas
Karmahoroszkóp (2010 szeptember 25 - október 1.)Karmikus kötelességed: Csalódás érhet, és ettől kissé elbizonytalanodhatsz. Pedig csak a sors játszik veled, és próbára akar tenni. Hinned kell a pasidban, semmi okod kételkedni a hűségében, mert nagyon szeret. Kitartásoddal tudod most helyrehozni azokat a dolgokat, amelyeket korábban elrontottál.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki mindig támogatott, melletted állt, de te most csapdába csalod az anyagiak miatt. Nem éri meg, mert később nagyon megbánhatod, és nemcsak egy támogatódat, de egy igaz barátodat is elveszítheted.
Karmikus feladatod: Ha nem volt munkád, most legyél résen, mert találhatsz. Meglévő munkahelyeden szép ígéretek hangozhatnak el, de semmi esélyed, hogy bármi megvalósuljon belőlük. Ezért válts bátran, és ne habozz, mert lecsúszhatsz egy nagyon jó lehetőségről.

Bak
Karmahoroszkóp (2010 szeptember 25 - október 1.)Karmikus kötelességed: Forrósodik a levegő körülötted. Nem kell attól tartanod, hogy egyedül kell a csillagokat csodálnod, mert biztos lehetsz benne, hogy egy védő kar átkarol, és árnyékként követ mindenhová. Még az is lehet, hogy kissé terhesnek érzed, és egy kis szabadságra és függetlenségre vágyakoznál.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan távoli rokonoddal lesz, aki pénzt szeretne tőled kölcsönkérni. Legyél egyértelmű vele, mert nehéz helyzetben van, és ha nem tudsz vagy nem akarsz adni neki, akkor mielőbb máshoz kell fordulnia segítségért.
Karmikus feladatod: Szeretsz a figyelem középpontjában lenni, és most kiélvezheted minden percét. Sok mindenkivel jóban vagy, és azt akarod, hogy kedveljenek, de ez hosszú távon csak akkor működik, ha saját magadat adod, és nem egy felvett szerepet.

Vízöntő
Karmahoroszkóp (2010 szeptember 25 - október 1.)Karmikus kötelességed: Nagy eséllyel most találhatsz rá az igazira. Nagyon hamar kiderülhet, hogy egymásnak valók vagytok, és ettől a nyugalom áraszthatja el minden porcikádat. Bizonyítsd be neki, hogy csak ő létezik a számodra.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan kollégáddal lesz, akivel komoly összetűzésbe kerülhetsz, még az is lehet, hogy elátkoz, de az átok csak azon fog, aki hagyja. Legyél erős, és a félreértések ellenére is gondolj rá jó szívvel, így semmi bajod nem lehet.
Karmikus feladatod: Ha műtéti beavatkozást halogatsz, vagy egy nagyobb kivizsgálást, akkor számodra tökéletes ez az időszak, mert zökkenőmentesen és gyorsan túleshetsz a kellemetlenségeken, és jó híreket kaphatsz azokról a dolgokról, amelyek miatt aggodalmaskodtál.

Halak
Karmahoroszkóp (2010 szeptember 25 - október 1.)Karmikus kötelességed: Most mindenre túl érzékenyen reagálhatsz, és ezt nehezen viseli a pasid. Érthető, hiszen semmi értelme kiakadnod olyan dolgokon, amelyeken máskor csak nevetsz. Legyél laza és könnyed, ha vele vagy, mert ilyennek szeret, és ha nehézségeid vannak, akkor azt beszéld meg vele, mert megértő lesz veled.
Karmikus kapcsolatod: Egy barátoddal lesz, akinek fontosak lesznek olyan dolgok, amelyek a te számodra egyáltalán nem, sőt a hideg is kirázza tőlük, de a békesség kedvéért hajlandó lesz úgy tenni, mint aki élvezi.
Karmikus feladatod: Családodért mindent meg kell tenned. Most lehet, hogy választanod kell a kényelmes és a kényelmetlen között, de jobb, ha tudod, hogy ez nagymértékben befolyásolhatja a jövőbeni életeteket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top