Horoszkóp

Szexi horoszkóp – erotikus asztrológia

Mindenkinek vannak erotikus vágyai, fantáziái és elvárásai. Ebben lehetnek nagy különbségek, de hasonlóságok is, hiszen van, aki szenvedélyesebb, míg mások szégyenlősek és félénkek.

Párválasztásunkban ezek a tényezők biztosan szerepet játszanak, viszont az már nem biztos, hogy a hasonlóak passzolnak egymáshoz, ahogy az sem, hogy a különbözőek vonzzák egymást. Valószínűleg a tapasztalataink és az épp aktuális tanulnivalóink alapján dől el, hogy mikor találkozunk valakivel, és mi az a hihetetlen vonzerő, amely két embert „összerendez”. Ezt a vonzerőt nevezhetjük szerelemnek is…

Az asztrológia bizonyosfajta tipológia, amely alaptípusokat képes megkülönböztetni. Ez a stílusunkban, a habitusunkban, a viselkedésünkben és az erotikus vágyainkban is megnyilvánul.

KOS (március 21. – április 20.)

Szexi horoszkóp - erotikus asztrológiaA Kos típusú emberek szenvedélyesek, egyenesek és manipulációtól mentesek. Könnyen és gyorsan képesek szerelembe esni, de éppen ilyen gyorsan ki is tudnak szeretni a másikból. Ha elveszítik az érdeklődésüket, akkor odébbállnak, mert folyton az újat, a meghódítandót keresik. Ők igazi úttörők, vagyis szeretik és keresik a járatlan utakat. Szívesen kipróbálnak bármit, ami új. Bátrak, sőt merészek, ezért hajlandóak kockáztatni is.

Ha a párod/kiszemelted KOS

Ne legyél szégyenlős! Játssz nyílt lapokkal! Értékelni fogja az őszinteségedet, de ne vedd el tőle a kezdeményezés lehetőségét! Ha meglátja benned a meghódítandó/elcsábítandó „vadat”, nyert ügyed van.

Sose legyél „készétel”! Újból és újból meg kelljen küzdenie érted. Pl. ne vetkőzz le magadtól, hanem neki kelljen „kicsomagolnia” téged! Ne sokat, de kicsit kéresd magad, akár szexről, akár más programról van szó!   

BIKA (április 21. – május 20.)

Szexi horoszkóp - erotikus asztrológiaA Bika típusú emberek kiegyensúlyozottak, érzékiek és kicsit lassúak. Mivel meglehetősen kényelmesek, nem kapkodnak. Fontos számukra, hogy legyen idejük mindenre, főleg az élvezetes dolgokra. A birtoklás alapéletérzés náluk, emiatt nemcsak a tárgyakat, a vagyont akarják birtokolni, hanem a társukat is. Kifinomult mind az öt érzékszervük, emiatt pontosan tudják, mitől döglik a légy, vagyis utolérhetetlenül gourmand-ok minden téren (nemcsak az étkezésben, hanem a szexben is).

Ha a párod/kiszemelted BIKA

Mindennél fontosabb számára az érintés! Finoman megsimogatni, megpuszilni vagy akár szenvedélyesen megcsókolni: ebből érteni, sőt érezni fogja, hogy benned mi van. A testeteken rengeteg erogén zóna van. Neki igazi élvezet ezeket felderíteni, és sosem un rá. A táplálás a másik szeretetkifejező eszköz számára. Ha le akarod venni a lábáról, akkor vegyél neki különleges csokit, vagy vidd el vacsorázni. Hidd el, odalesz a gyönyörtől!

IKREK (május 21. – június 21.)

Szexi horoszkóp - erotikus asztrológiaAz Ikrek típusú emberek fiatalosak, intelligensek és kíváncsiak. Minden érdekli őket, és semmi nem kerüli el a figyelmüket, mindent észrevesznek. Izgatóbbnak tartják egy ember beszédét, mint a testét. Számukra sokkal fontosabb, hogy a másiknak okos gondolatai legyenek, mint hogy csinosan, szexisen legyen felöltözve. Szellemi táplálékra vágynak, és nem testire. Ebből is fakad, hogy sokszor érzelmileg felületesnek és érzéketlennek tartják őket.

Ha a párod/kiszemelted IKREK

Tudnod kell, hogy az Ikreknek a hallása az erogén zónája. Ha kellemes a hangod, és érdekeseket mondasz, nyert ügyed van nála. Ha nem tudsz, akkor a zene is sokat segít. Szeretkezés előtt és közben is suttogj izgató szavakat a fülébe. Amennyiben képes vagy „szóval tartani”, melletted fog maradni, de ehhez folyton új, izgalmas témákat kell bedobnod. Sose féltékenykedj, mert neki szüksége van a kalandozásra. Ne félj, mert csak az intellektuális igényeit elégíti ki máshol! 

RÁK (június 22. – július 22.)

Szexi horoszkóp - erotikus asztrológiaA Rák típusú emberek romantikusak, érzékenyek és biztonságra törekvők. Nem szeretik a kalandorokat. Hűségesek, és keresik a társukat, aki örökké hű lesz hozzájuk. Békés, szelíd természetük miatt törekszenek a gyengéd, szeretetteljes kapcsolat kialakítására és megőrzésére. Túlérzékenységük miatt hajlamosak belecsúszni a mártír szerepébe. Ilyenkor könnyeiket lenyelve, félmondatokat elharapva, szemlesütve céloznak arra, hogy ők már nem is fontosak.

Ha a párod/kiszemelted RÁK

Ha sikert szeretnél elérni, akkor legyél vele türelmes és végtelenül gyengéd. Nem baj, ha határozott vagy, és irányítod őt, ill. az eseményeket, de ezt tedd észrevétlenül! Minél több romantikus programot ütemezz be! Lepd meg apró ajándékokkal, szerelmes SMS-ekkel! Ha szeretkezésre kerül sor, akkor szemérmesen sötétítsd be a szobát, és gyújts meg sok illatos mécsest! A szatén ágynemű és/vagy fehérnemű is izgató számára. Ezzel garantáltan leveszed a lábáról!

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 22.)

Szexi horoszkóp - erotikus asztrológiaAz Oroszlán típusú emberek büszkék, szenvedélyesek és igazi hódítók. Nem lehet ellenállni nekik. Stílusuk lenyűgöző, fellépésük nagyvonalú, lelkesedésük magával ragadó. Ugyanakkor elvárják, hogy a lábaik előtt heverjen mindenki, ezért megsértődnek, ha valaki nem „ájul el” tőlük. Szeretik a színvonalas dolgokat mindenben. Kerülik a tömegcikkeket és az átlagemberek által látogatott helyeket.

Ha a párod/kiszemelted OROSZLÁN

A tisztelet nélkülözhetetlen, ha azt akarod, hogy szóba álljon veled. Nem baj, ha kicsit hűvös és megközelíthetetlen vagy. Legyél feltűnő és különleges! Ne öltözz átlagosan, és ne hordj olyan színeket, ruhákat, amelyeket mások is! Viselkedj büszkén, és ne hagyd magad könnyen meghódítani, ill. elcsábítani! A vágyát azzal korbácsolhatod fel, ha meg kell dolgoznia érted. Semmiképp se dühítsd fel, mert az ő haragja iszonyú erővel tör fel! Bár olykor ez is sikerre visz, mert ezáltal kiválthatsz belőle intenzív érzéseket…

SZŰZ (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szexi horoszkóp - erotikus asztrológiaA Szűz típusú emberek szerények, alkalmazkodóak és megbízhatóak. Mentesek mindenféle nagyzástól, ill. hóborttól. Rendesek, ezért ha elköteleződnek, akkor arra mérget lehet venni. Olyan becsületesek és szavahihetőek, hogy az ígéretüket mindenáron betartják. Nehéz szenvedélyes érzelmeket „kicsikarni” belőlük, mert hihetetlenül fegyelmezettek. Fontosabbak számukra a tények, mint az érzések, ezért több bizonyíték kell nekik ahhoz, hogy valaki elnyerje a bizalmukat.

Ha a párod/kiszemelted SZŰZ

Kitartónak és megbízhatónak kell lenned ahhoz, hogy komolyan vegyen egy Szűz. Sose pletykálj másokról! Legyél pontos, ha megbeszéltek valamit. Ha véletlenül késnél, akkor szólj oda neki mobilon, és sajnálkozz! Ne siettesd a testi érintést, és ne bizalmaskodj, mert könnyen elveszítheted! Amennyiben intimitásra kerül sor, legyél szemérmes! Irányíthatod te, de ne vegye észre!  

MÉRLEG (szeptember 23. – október 22.)

Szexi horoszkóp - erotikus asztrológiaA Mérleg típusú emberek finomak, gyengédek és békések. A mozdulataik és a gondolkodásuk is rendkívül kedves, és mentes mindenféle agressziótól. Sokszor túlzásba viszik az alkalmazkodást. Kerülik a vitát, ezért inkább alárendelik magukat a társuknak, és ráhagynak mindent a másikra, mert mindennél fontosabb számukra a béke. Nem tudják elviselni a vitát, a hangos, durva, trágár beszédet. Szabályosan lebénulnak, ha feszültség van körülöttük. Imádják a szép holmikat és a színvonalas kulturális programokat.

Ha a párod/kiszemelted MÉRLEG

Ha le akarod venni a Mérleget a lábáról, akkor vidd el egy különlegesen szép étterembe,  egy színvonalas szórakozóhelyre, színházba, koncertre. Él-hal az ilyen programokért. Beszélgessetek sokat. Adj időt neki, hogy megismerjen, és megnyugodjon, hogy melletted biztonságban van! A hálószobában teremts harmonikus, finom hangulatot, és ne siess! Csak így lesz feledhetetlen az együtt töltött idő.  

SKORPIÓ (október 23. – november 21.)

Szexi horoszkóp - erotikus asztrológiaA Skorpió szülöttek szenvedélyesek, erősek, ugyanakkor érzékenyek is. Mágikus, sőt magnetikus a személyiségük. Senki sem vonhatja ki magát a hatásuk alól. Az ő szerelmük rendkívül tüzes és feltartóztathatatlan. Félelmetes és szélsőséges az érzelmi életük: hol rajonganak, hol gyűlölnek. Ki nem állhatják a langyos, középszerű dolgokat. Valamit vagy ezerrel csinálnak, vagy sehogy. Vonzódnak a kicsit „romlott”, a jó ízlés határát súroló stílushoz.

Ha a párod/kiszemelted SKORPIÓ

Ha fel akarod kelteni egy Skorpió figyelmét, akkor bátran legyél ledér. Mutass meg magadból minél többet! Amennyiben beléd szeretett, készülj fel egy iszonyú intenzív időszakra, főleg szexuális téren. Ne engedd az érdeklődését lelohadni, mert azonnal lelép! Legyél erős, és ne bántódj meg, ha beléd mar! Számára ez már előjáték. Folyamatosan teszteli a fájdalomtűrő képességedet, de ne engedd, hogy durva legyen, se verbálisan, se fizikálisan! 

NYILAS (november 22. – december 21.)

Szexi horoszkóp - erotikus asztrológiaA Nyilas szülöttek barátságosak, igazságosak és jóindulatúak. Szeretik a nagyvonalú és a kicsit színpadias stílust. A kisszerű, kicsinyes embereket észre sem veszik. Szeretetük, szerelmük magas hőfokon lobog. Szenvedélyesen és nyíltan vallanak szerelmet. Elvárják, hogy nekik is ilyen módon udvaroljon a másik. A féltékenység nem az ő stílusuk. Szerencsére könnyen megbocsátanak, mert könnyedén fölé emelkednek az ilyen kicsinyes játszmáknak.

Ha a párod/kiszemelted NYILAS

Csak akkor tudod magadra vonni egy Nyilas figyelmét, ha nagyvilági, bőkezű és fényűző a stílusod, emiatt érdemes csillogó, harsány színeket viselned. Sminkelheted magad kicsit erősebben. Szervezz nagystílű programokat! Hívd őt olyan helyre, ahol nagy tér van. Egy hegytető vagy egy kilátó a legjobb randihely. Az ágy is minél nagyobb, annál jobb, és minél több mécsest gyújtasz meg, annál jobban el tudod őt varázsolni… 

BAK (december 22. – január 20.)

Szexi horoszkóp - erotikus asztrológiaA Bak szülöttek elég hűvösek, bizalmatlanok és távolságtartóak. Szigorúak önmagukkal és a környezetükkel is. Magas követelményeket támasztanak mind erkölcsi, mind higiéniai értelemben. Kényesek az ápoltság, a pontosság és a szavahihetőség terén. Nehezen engednek magukhoz közel bárkit. Az ő bizalmukba férkőzni megtisztelő és hosszadalmas. Nemcsak mások elől zárják el az érzéseiket, hanem önmaguk elől is. Mivel racionálisak, nehezen értik az érzelmek változékony, kiszámíthatatlan „nyelvét”.

Ha a párod/kiszemelted BAK

Mivel képes több sor falat húzni maga köré, nagyon türelmesnek és kitartónak kell lenned. Valószínűleg sokáig messziről figyel. Semmit sem kapkod el, mindent megtervez jó előre. Valójában fél megnyílni, mert fél a kiszámíthatatlan dolgoktól. Mielőtt beléd szeret, jól megfontolja, hogy megbízhat-e benned, emiatt legyél kicsit visszafogott, és mindig, mindenben következetes. Kerüld a feltűnősködést és a lazaságot!   

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)

Szexi horoszkóp - erotikus asztrológiaA Vízöntő szülöttek furák, eredetiek és modernek. Nem sokat törődnek a hagyományokkal és a szokásokkal. Az illemszabályok nem korlátozhatják őket. Hajlamosak provokálóan, polgárpukkasztóan viselkedni. Ők a szabadság „gyermekei”, akiknek mindent szabad. Etikai, morális témákban is meglehetősen szabadok. Ahogy az életük minden területén, úgy a szerelemben is törekszenek a kötetlenségre. Nem szeretnek elköteleződni, de az érzéseiket sem mutatják ki könnyen.

Ha a párod/kiszemelted VÍZÖNTŐ

Ha egy Vízöntő figyelmét szeretnéd felkelteni, akkor csinálj valamit váratlanul. Hordj szokatlan ruhát! Válogass össze olyan színeket és stílusokat, amelyek elvileg nem passzolnak! Legyél laza és nyitott! Amennyiben randiztok, javasolj fura helyszínt: rakpart, piac, állatkert stb. A hálószobában legyél vállalkozó szellemű, próbáljatok ki mindent, ami jólesik! Ne zárkózz el semmi elől, de ha nem kellemes, akkor szólj!

HALAK (február 20. – március 21.)

Szexi horoszkóp - erotikus asztrológiaA Halak szülöttek intuitívak, érzékenyek és empatikusak. Mindent és mindenkit képesek elfogadni és szeretni. Mentesek az előítéletektől és a merev szemlélettől, de sokszor előbb megsajnálnak valakit, és utána szeretnek bele. Imádnak megmenteni elesett, szerencsétlen embereket, ugyanakkor változékonyak és befolyásolhatóak. Olykor nehéz kiigazodni rajtuk. A szerelmük és ők maguk is éppolyan megfoghatatlanok és határtalanok, mint az óceán.

Ha a párod/kiszemelted HALAK

Mivel a Halak mindenkinél jobban vágyik egy biztos pontra, jó, ha ez te tudsz lenni. Éreztesd vele, hogy rád számíthat és támaszkodhat! Hallgasd meg, és érezz vele együtt! Randira hívd őt a szabadba vagy vizes helyre: uszodába, szökőkút közelébe! Kényeztesd a testét-lelkét! Érdemes megtanulnod egy finom masszázst, ez akár előjátéknak sem rossz. Az ágyban legyél szenvedélyes, de egyben gyengéd is. Tudd, hogy a szex számára misztikus eggyé válás!    
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top