Horoszkóp

Májusi holdnaptár

A csillagok azt ígérik, hogy a május könnyebb, lazább, derűsebb időszak lesz, amely boldoggá tesz mindannyiunkat.

2009. május 1.

Növő Hold a Rákban

A mai napon talán még nem is ér komolyabb kihívás, de te már ösztönösen védekező magatartást veszel fel. Talán az elmúlt időszak megpróbáltatásai azok, amelyek erre ösztönöznek. Remekül kommunikálsz a mai napon, és találkozhatsz egy olyan személlyel, akiről nagyon régen hallottál, valamikor közelebbi kapcsolatban álltatok egymással.

 

2009. május 2. 3.

Növő Hold az Oroszlánban

Itt a ragyogó alkalom, hogy foglalkozz a családtagokkal, és legyen hozzájuk egy-két kedves szavad. Sajnos a párkapcsolatban felüti fejét a féltékenység, legalább neked meg kell őrizned a józanságodat – valamennyire -, mert nem szabad, hogy az indulatok annyira elszabaduljanak, hogy ne legyen visszaút, vagy gyűlölködéssé fajuljon a dolog. Felfedezheted a lelkedben az irigység érzését is, amikor meghallasz egy hírt. Ezt azonban le kell küzdened, mert neked másfajta értékeid vannak, amellyel viszont mások nem rendelkeznek. Ne felejts el egy ismerősödnek sms-t küldeni, vagy felhívni, és gratulálni neki.

Májusi holdnaptár

 

 

2009. május 4. 5.

Növő Hold a Szűzben

Remek pénzkeresetre nyílik lehetőséged, amit ki kell használnod. A munkában sikeres leszel, ha nincs állásod, most találhatsz valami olyat, ami hosszabb távra szól, és ahol nemcsak jól kereshetsz, hanem megbecsülnek. A szerelemben tovább tart a lelki gyötrődés. Ha titokban tartott szerelmi viszonyt folytatsz, akkor minden esélyed megvan arra, hogy lebukj, és hatalmas cirkusz, akár szakítás legyen a dolog vége.

 

2009. május 6. 7.

Növő Hold a Mérlegben

A főnököd majd megpukkad mérgében, és vannak a kollégák között is, akik szeretnének megfojtani egy kanál vízben. Mindez arra utal, hogy sikeres vagy valamiben, és őket majd szétveti az irigység. Ami egyben azt is jelenti, hogy az ő érzéseik a te energiaraktáraidat nem apasztják, hanem éppen ellenkezőleg, töltik. Pompás ez a két nap arra, hogy shoppingolj, mert valami nagyon menő cuccot találhatsz magadnak. Ráadásul ezen a két napon az ízlésed is tökéletes, így csakis olyan dologra találsz, amit szinte rád terveztek, és egész nyáron ez lesz a kedvenced.

 

2009. május 8.

Növő Hold a Skorpióban
Érzelmi energiaforrásaid szinte kiapadhatatlanok, ez az oka annak, hogy nagyon jó tanácsokat tudsz adni másoknak, és szinte mindenki a te válladon akarja kisírni magát. Ez ugyan egy kicsit terhes, de végül is bírod. Ma betérhetnél egy ezoterikus boltba, vehetnél magadnak egy tarot kártyát, és ha eddig még nem foglalkoztál kártyavetéssel, ennek is elérkezett az ideje. Most könnyebben megtanulod, mint bármikor máskor.

Májusi holdnaptár

2009. május 9.

Telihold a Skorpióban

Az érzelmeid szinte rugóra járnak, ezért aztán bármilyen enyhe provokálásra túlzott hevességgel reagálhatsz. Ezek a kitörések meglepetésként érhetik a környezetedet, mert eddig másként ismertek téged. De mit lehet tenni, amikor annyi minden történt az elmúlt napokban, és itt a telihold, és így együtt robbanásveszélyessé alakul a helyzet. Jól tennéd, ha a közlekedéskor nagyon óvatos lennél, és van egy barátnőd, vagy közeli ismerősöd, akivel nem érdemes vitatkozni, mert úgy sem tudod őt meggyőzni, viszont magadat jól felidegesítheted.

 

2009. május 10. 11. 12.

Fogyó Hold a Nyilasban

A szerelemben hajlamos leszel olyat feltételezni a másikról, amivel nem rendelkezik, nem mond, és nincs is szándékában megtenni. Ebből aztán óriási félreértés adódhat, amely csalódással járhat. De most az is könnyen előfordulhat, hogy találkozol valakivel, és összetéveszted a fellángolást a szerelemmel. Belemész egy olyan kapcsolatba, amellyel megdöbbented a környezeted, kicsit talán te is csodálkozol magadon, de ezt nem fogod bevallani senkinek sem. Az érzés amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan megy.

 

2009. május 13. 14. 15.

Fogyó Hold a Bakban

Olyan események történnek, és olyan híreket hallasz, amelyektől talán még a szád is tátva marad. Megdöbbensz azon, hogy emberek milyen dolgokat engedhetnek meg maguknak, és ki vagy akadva azon, hogy vannak, akiknek a szemük sem rebben úgy hazudnak. Ezért ezeken a napokon légy sokkal óvatosabb, az értéktárgyaidat ne veszítsd szem elől, ne kövess el semmiféle szabálytalanságot, és jól gondold meg, hogy kinek, mit mondasz. Mert most még a legjobb barát/barátnő is képes lesz olyanra, amit korábban nem feltételeztél róla.

 

2009. május 16. 17.

Fogyó Hold a Vízöntőben

Mértékletesség legyen a jelszavad ezen a két napon. Mert most a falatozást, italozást, bulizást túlzásba viheted, és még az is előfordulhat, hogy olyan dologra fogsz rászokni, ami rengetegbe kerül, és nemcsak árt a szervezetednek, hanem még tiltott is. Valaki nem mond ezen a két napon igazat, és ha most mész bele egy kapcsolatba, akkor lehet, hogy a választottadat lengik körül a titkok és talányok. Ismerősnek viszont te fogsz hazudni, ám ez most a kegyes hazugságok kategóriájába tartozik, mert nem akarod őt megbántani.

Májusi holdnaptár

 

2009. május 18. 19

Fogyó Hold a Halakban

Érzékeny testtájad a fejed, előfordulhat, hogy a feszültség hatására megfájdul. Tarts pihenőt a legzsúfoltabb munkanap közben is. Ha a levendulaolajat masszírozol a halántékodba, elmulaszthatod vele a fejfájást és oldhatok a halántéki területek energiablokkjait. Pompás ez a két nap arra, hogy megnézz egy romantikus filmet, és emlékezz egy olyan valakire, aki közel állt hozzád, de már nem tartod vele a kapcsolatot.

 

2009. május 20. 21.

Fogyó Hold a Kosban

Kezd ezt a két napot mantrázással. Az Om dum durgayei namaha nem más, mint a női energiák üdvözlése, melyek megóvnak bennünket a negatívitástól. Mantrázás közben keletkező hangrezgésekkel energizálhatod a testedet és a lelkedet. Furcsa lesz ez a két nap, mert rengeteg élmény ér. Nagyon sok információt jut el hozzád, rengeteg emberrel találkozol, új kapcsolatokat köthetsz, és adódik egy nem mindennapi lehetőség, amit ki kell használnod. Ha érdekel, hogy milyen változások zajlanak a Vízöntő-korban, amiben élünk, akkor 21-én meghallgathatod Takács Tibor asztrológus előadását, a Sanomában. Csak előtte foglalj magadnak helyet telefonon, az 1/371-3218-as számon.

 

2009. május 22. 23.

Fogyó Hold a Bikában

Szerencsésebb periódus veszi kezdetét: elismerik a tudásodat, rengeteg energiával rendelkezel, és amikor minden adott ahhoz, hogy egy régi tervedet megvalósítsd. Ha eddig még nem tervezted meg a nyaralást, akkor most találhatsz valami olyan lehetőséget, amely biztosan a kedvedre lesz. Talán megveheted azt a tárgyat is, amin sokáig töprengtél, hogy megengedheted vajon ezt igazán magadnak?

 

2009. május 24.

Újhold a Bikában

Ne felejtsd el, hogy Nők Lapja Családi hétvége lesz, amit ne hagyj ki. Mert nagyon jól fogsz szórakozni, talán még egy régi ismerőssel is összefuthatsz, és olyan személyekkel találkozhatsz, akiket eddig csak hírből ismertél. Tudtad, hogy a só különleges tisztító tulajdonságokkal rendelkezik? Ha rosszul alszol, végezz el egy só-rituálét a hálószobádban, és ezzel eloszlathatod a pangó energiákat.

 

2009. május 25. 26.

Növő Hold az Ikrekben

A sors teljesíti egy régi vágyadat, és ettől határtalanul boldognak érzed magad. Most még az is megtörténhet, hogy egy olyan közösségnek a tagja leszel, akik nagyra tartanak, és megbecsülnek. A szerelemben boldog pillanatokat élhetsz át, és elhiszel neki mindent, mert érezd, hogy most nem fogsz csalódni.

Májusi holdnaptár

2009. május 27. 28.

Növő Hold a Rákban

Energiaraktáraid csordultig teltek, lelked is tele van szeretettel, mert olyan emberek vesznek körül, akik szeretnek téged. Szerezz be egy hangtálat, ezzel ugyanis szintén megtisztíthatod a helyiséget, majd megfigyelheted, hogy utána mennyivel jobban érzed ebben az új légkörben magad. Persze ezt lehet, hogy titokban kell végezned, mert akár a munkahelyedet, akár az otthonodat akarod így megtisztítani, nem fog tetszeni mindenkinek.

 

2009. május 29. 30.

Növő Hold az Oroszlánban

Kipróbáltad már a hyaluronsavat? Ezzel tehetnéd most a legjobbat a bőrödnek. Akár koncentrátum formájában vidd fel, majd jöhet a nappali krém. Vagy létezik egy különleges kozmetikai eljárás, amikor hyaluronsavval és hideg fénnyel végeznek ajakdúsítást. Ezen a két napon foglalkozz többet magaddal, a külsőddel, mert most ez a fontos, a lényeges.

 

2009. május 31.

Növő Hold a Szűzben

A mai napon a Mars átlép a Bikába, a Merkúr, pedig befejezi végre a hátráló mozgást. Ami azt jelenti, hogy amit korábban elkezdtél, és nem jutottál előre szinte egyetlen lépést sem benne, végre valahára elkezdődik valami, és fellélegezhetsz. A mai napot tölthetnéd családi körben is, rokonaiddal remekül kijöttök és felelevenítenétek sok, kedves, vicces emléket.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top